Şimdi Ara

Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
13
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehiriçinden 60 kmyle tokat koymayacağınıza göre otobanda Subaru ve Evo anlaşılabilirde ama 1.4TSİ makineler zor.

Diğerlerinin zaten normale çevirelim diyoruz değil mi?

Yoksa 200 metre öteden ben Cuprayım der araç.

Yani onları da düzeltmek lazım.

Polo Gti ızgara vs. anlarsınız onları da normal Polo'ya çevirmek lazım.

Civic'te haklısınız gece o saatte kafam karışmış.

Onları tip olarak normale çevirmezseniz tabi ki anlaması normal.

Ona bakarsanız Megane'ı da anlarlar onun da normale çevirmek lazım tamponları vs.
  • Polodaki Gti yazısını sökünce tam bir şaka makinası oluyor. Ben anlayamıyorum gti mi değil mi.
  • Hocam tamponları değiştirince onda da 1.2TSİ sport coupela fark kalmıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2012-ibiza-1.2-tsi-105-bg%2Cdsg%2Cfull-plusfull-173658330/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ibiza-cupra-1.4-tsi-dsg-180-hp-tamamen-orjinalstok-hekimden-161348980/detay

Ön ve arka tamponu normale çevir bir de egzoz çıkışını düzeltmek lazım.Zaten tampon değiştirince otomatikmen onu da değiştirmek zorunda kalıyorsun

uymadığı için.

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=147714165&rnd=8525

Mondeo 2.0 ecoboost 240 hp buna 1.6 dizel diye atar yap seni hayata küstürür

Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze 2.0 dizel-163 hp

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben Megane RS'de sağ yolcu koltuğu ile arka koltukları söker.Birde radyo ile klimayı çıkartım mı? Plaka okuturum plaka.

Şaka bir yana ben gerçekten geçeceğine inanıyorum.

Cla45 AMG'ye gerek yok zaten A45 Amg'den tokat yiyor.

En kötü F10 M5 alıp gelirim içinden geçerim.

Şaka bir yana güzel araç ama ben hala yaktığı kadar gitmediği düşüncesindeyim.

6.0 V8 en az basınca 20 litresi var.

Yalnız hoş güzel araç ama alır mısın deseler hayır

Burada satılsa zaten o ötv ile camaro ss parasına denk geleceği için yine kimse almaz :)

• bir başka şaka makinası :)

eski kasa forester 2.5 turbo

• Aslında Polo'da GTI yazısını sökmeye gerek bile yok, çünkü az biraz modifiye yapan normal Polocular ön panjura GTI yazısını anında çakıyor

Üç model var ki canlı gördüm, gerçekten şaka makinesi.

1) Polo GTI
    2) Passat B5.5 W8 (fakat bunu rengi ele verebiliyor mavi ise, malum Türkiye'de böyle bir mavi araç pek yok)
    3) RS4 Avant (asıl şaka makinesi bu çünkü SW diye kimse takmıyor, gaza basınca herkes yalan oluyor).
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Benden bi +1. Mondeo'lara yaklasmayalım o zaman
  • Bu apaçi jargonu çok enteresan, yeni moda şimdi "şaka makinası" mı diyorlar Her duyduğumda beni şaşırtan laflar üretiyorlar. Neyse apaçi jargonu bir yana dünyada bu tarz araçlar "sleeper cars" olarak bilinir. Dışardan bakıldığında yavaş(uykuda) gibi gözüken ama aslında içinde bir canavar barındıran araçlardır. Google'da bir sürü örneğini bulabilirsiniz.
  • a45 amg
  • Herkes lüks yazıyor hızlı arabaları. Tam şaka makinası olan bir araba söyleyeyim. Şaka olarak tasarlanan bir araba.

2013 VW Polo 1.2 TDI

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Aslında Polo'da GTI yazısını sökmeye gerek bile yok, çünkü az biraz modifiye yapan normal Polocular ön panjura GTI yazısını anında çakıyor

Üç model var ki canlı gördüm, gerçekten şaka makinesi.

1) Polo GTI
    2) Passat B5.5 W8 (fakat bunu rengi ele verebiliyor mavi ise, malum Türkiye'de böyle bir mavi araç pek yok)
    3) RS4 Avant (asıl şaka makinesi bu çünkü SW diye kimse takmıyor, gaza basınca herkes yalan oluyor).

Hem de 4MOTION

• Bence Ibiza Cupra ile Polo GTI hem uygun fiyatlı olup alınabilecek araçlar hem de tam şaka makinasıdır. Bir keresinde GTI beni şakaladı oradan biliyorum. İnsan ebatına ve tipsizliğine bakıp ezip geçerim diyor.

Aslında DSG sorunu olmasa ş.içi gezmelik bir tane Ibiza alasım da yok değil.
  • subaru forester xt

240 beygir 0 100 7 saniyenin altında. bmw'ye falan plaka okutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvectanki06

Benden bi +1. Mondeo'lara yaklasmayalım o zaman

Aynen öyle 2.0 tdci ler ve 2.0 ecoboost lar hem performanslı hemde yol tutuş sayesinde virajlarda zaman kaybetmiyor seneye bende linkteki gibi beyaz bir mondeo alıyorum şaka zamanı

• 2002 corolla hatchback t sport 1.8 192hp görünüm aynı ama içindeki fena bellemişti beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cuprayı ford transitler bile geçmeyi düşünüyorlar kara duman eşliğinde bizim burada bu aracı hala çözemediler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.