Şimdi Ara

sakal çıkması için ne yapmalıyımm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler çıkması için ne yapmalıyım sert ve kısa olsun yeter evet ne önerirsiniz bu arada herkes jilet diyo bu jilet permatik demi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CryptonR

Bu mesaj silindi.
    Sarımsak sür sarımsak herşeyin ilacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Büyümelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yumurtanın akıyla sarısını ayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Yumurtanın akıyla sarısını ayır.

Alıntıları Göster
    cocukmusun sakal cıkmasını istiyorsun ilerde cok pisman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Alıntıları Göster
    yaş 19 beyler ona göre cevap yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Alıntıları Göster
    Hemen çıkmasını neden istiyorsun ki? Bence bırak kendi haline ne zaman çıkarsa o zaman kes , büyüyünce nasılsa sürekli çıkacak sakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 14 Kasım 2009; 13:56:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nophisic

yaş 19 beyler ona göre cevap yazın

Yaş 19 olunca ne oluyor ki? Bazıları 17 yaşında sakal bırakabiliyor bazıları da 21-22 yaşında yeni yeni belli oluyor. Yani 19 yaş senin için erkense -ki öyle gözüküyor- büyümelisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 14 Kasım 2009; 13:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Hemen çıkmasını neden istiyorsun ki? Bence bırak kendi haline ne zaman çıkarsa o zaman kes , büyüyünce nasılsa sürekli çıkacak sakalın.

Alıntıları Göster
    Jileti bol bol tüğlerine ters çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Jileti bol bol tüğlerine ters çek

Alıntıları Göster
    bence sakal çıkmaması için bişeyler yap ilerde sakal traşı olmaktan küfürbaz olursun.

hele benim gibi kılları sert jileti eğicek gibi çıkarsa hepten küfürbaz olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobraFX

bence sakal çıkmaması için bişeyler yap ilerde sakal traşı olmaktan küfürbaz olursun.

hele benim gibi kılları sert jileti eğicek gibi çıkarsa hepten küfürbaz olursun.

Alıntıları Göster
    hiçbirşey yapma sakın. senin yaşlarında yeni yeni çıkarken bissürü şey yaptık tersten jilet vurma, sarımsak sürme vs gibi. şimdi sakallarım acayip şekilsiz çıkıyor. sakal bırakamıyorum valla. bi tel sağa öbürü sola bakıyor. sakın bişey yapma. sabret çıkar düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 14 Kasım 2009; 13:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

hiçbirşey yapma sakın. senin yaşlarında yeni yeni çıkarken bissürü şey yaptık tersten jilet vurma, sarımsak sürme vs gibi. şimdi sakallarım acayip şekilsiz çıkıyor. sakal bırakamıyorum valla. bi tel sağa öbürü sola bakıyor. sakın bişey yapma. sabret çıkar düzgün.

Alıntıları Göster
    çıkmaması için dua et
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

çıkmaması için dua et

Alıntıları Göster
    ustraya falan vurma. zorla çıkması için sakın bişey yapma cildine yazık edersin. düzenli olarak kesmen yeterli.
    ayrıca evet permatik, derby vs kullanabilirsin. ben gilette öneririm 2 bıçaklı

• Ben 19 yaşındayım çenede,çene altında,bıyıklarda ve birazda favorilerde var şimdi yanaklarda çıkmasını bekliyorum onlarda çıkarsa tamam olucak yavaş yavaş kökleri belirmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSational

Ben 19 yaşındayım çenede,çene altında,bıyıklarda ve birazda favorilerde var şimdi yanaklarda çıkmasını bekliyorum onlarda çıkarsa tamam olucak yavaş yavaş kökleri belirmeye başladı
    Ya napacaksınız sakalı kesmek ayrı bi dert

haftada bir traş olurum iş yerinden laf etmeseler hepten bırakıcam da kesmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSational

Ben 19 yaşındayım çenede,çene altında,bıyıklarda ve birazda favorilerde var şimdi yanaklarda çıkmasını bekliyorum onlarda çıkarsa tamam olucak yavaş yavaş kökleri belirmeye başladı
    Sıcak suyun içine 3-4 diş sarımsağı suyuyla beraber ez.Suyun biraz olsun soğumasını bekle (yüzünü haşlama) sonra o suyu (sarımsak tameleriyle beraber) yüzüne bastıra bastıra sür.10 dk kadar bekle sonra sıcak suyla sabunla yüzünü yıka.2-3 hafta içinde etkisini görürsün...

Benimde çıkmıyodu şimdi çıkıyor allahtan.Bıyık, çenemde ,çene altımda ve yanaklarımda çıukıyor baya...

• quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Sıcak suyun içine 3-4 diş sarımsağı suyuyla beraber ez.Suyun biraz olsun soğumasını bekle (yüzünü haşlama) sonra o suyu (sarımsak tameleriyle beraber) yüzüne bastıra bastıra sür.10 dk kadar bekle sonra sıcak suyla sabunla yüzünü yıka.2-3 hafta içinde etkisini görürsün...

Benimde çıkmıyodu şimdi çıkıyor allahtan.Bıyık, çenemde ,çene altımda ve yanaklarımda çıukıyor baya...

Alıntıları Göster
    bak taktiğini söylüyorum sana . Badem yağı , sarımsak , zeytin yağı , cacık falan boş iş .. Minoxidil %5 alıcaksın . İrandan getirtiyorlar ( Pak Darou ) .Günde 2 kez kullanıcan . Haftada 1 de git berberine usturaya vurdur ;)

Sonucunu görüceksin

benim ürünü aldığım kişi : minoxidil_satis@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germ -- 14 Kasım 2009; 15:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Germ

bak taktiğini söylüyorum sana . Badem yağı , sarımsak , zeytin yağı , cacık falan boş iş .. Minoxidil %5 alıcaksın . İrandan getirtiyorlar ( Pak Darou ) .Günde 2 kez kullanıcan . Haftada 1 de git berberine usturaya vurdur ;)

Sonucunu görüceksin

benim ürünü aldığım kişi : minoxidil_satis@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Soru yanlış olmuş, çıkmaması için ne yapmalıyım olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Soru yanlış olmuş, çıkmaması için ne yapmalıyım olacaktı.

Alıntıları Göster
    yaş 18 sakal tıraşı olmakdan bıkdım valla :D nie bu kdar sakal cıkmasını isterler anlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

yaş 18 sakal tıraşı olmakdan bıkdım valla :D nie bu kdar sakal cıkmasını isterler anlamam

Alıntıları Göster
    abi bizim derdimize bak, milletin derdine bak. keşke bizde de çıkmasa ya bu nedir 2 gün de 1 traş imanım gevredi nan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.