Şimdi Ara

sakal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 19 yasindayim favorilerden ve çenemde yeteri kadar sakal var fakat yanaklarımda ve boğazımın bazı yerlerinde çıkmıyor bu konuyla bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.internette yaptığım araştırmalarda badem yağı sarımsak ve ısırgan otundan bahsediliyor faydası varmıdır acaba?

Lütfen napıcan sakalı askerde şöyle böyle gibi yorumlar yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakal öyle ilaçla filan değil hakiki çıkacak erkeklik hormonuna göre çıkıyor.
  • Hormon testi yaptırdım değerler normal çıktı doktor genetik dedi. Zaten sakalım var ama bazı yerlerde boşluklar var ben oralarda çıkarmaya çalışıyorum

• EEOSE SAKAL SERUMU kullanmayı dener misin? Çıkmazsa doktora gidersin artık...

http://www.isinegelir.com/eeose-sakal-serumu-60-ml..html
  • Siz kullandınız mı işe yarıyor mu. Eğer yarıyorsa kullanırım tabi bu arada doktora gittim tahliller olumlu çıktı genetikmiş.

• Sevinmelisin ilerde bıkarsın cunku. Keşke bendede hic çıkmasa. Valla odun gibi sakal çıkıyor.

• qwertw Q kullanıcısına yanıt
    eğer bulabilirsen minoxidil kullan ama mutlaka orjinalini alman lazım. eğer orjinalini alırsan %100 sakal çıkma garantin olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Beyaz Sivilce Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Kepek sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Minoxidilin etkili olduğunu duydum ama birçok sitede satılıyor hangisi orjinaldir bilginiz varmı acaba ? Bide ilacı bırakınca dökülür mü çıkan sakallar

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Pek sevinemiyorum çünkü sakalım düzensiz bi yerde var bi yerde yok bu yüzden çözüm önerileri arıyorum.Düzgün bir şekilde olsaydi sevinebilirdim ama.

• kızsan da darılsan da bunu yazıcam arkadaşım:
    "N'apacan Sakalı Allahaşkına!"

eskiden ben de dert ederdim şurdan çıkmıyo burdan çıkmıyo diye. Şimdi sakallar hayatımı zindana çeviriyor. hele boğazımın ordakiler, biri kalk gidelim der diğeri bok yeme otur der. tek bıçaklısı 5 bıçaklısı traş makinesi. hiç biri ile sağlıklı traş olamıyorum. sürekli elimde iğne cımbız, dönen kılları çıkartmak için yüzümü boğazımı kanatıyorum. Derdin bu olsun, boşver hiç uğraşma.
  • Yazdığımı okumadınız galiba nasihat değil yardım istiyorum. Bi yerde çıkıp bi yerde çıkmayınca ne sakal bırakabiliyosun ne başka bisey o yüzden çözüm arıyorum.

Minoxil ve minoxidil sadece 5 alfa redüktaz inhibütörleridir.Dışardan uygulanır ve uygulandığı sürece etki eder sonra etkisi kaybolur.Sakal saçtan daha farklı olduğu için etkisi kaybolur mu bilmiyorum ama senin sorununa pek yardımcı olacağını düşünmüyorum.Marankinin tavsiye ettiği kürü deneyebilirsin.
    -Sarımsak yağı
    -Biberiye yağı
    -Çam terebentin esansı
    -Zeytinyağı
    -Tatlı badem yağı

Her birinden enjektör yardımıyla 5 ml alıp plastik bir kapta karıştır.Traş olduktan sonra yüzüne sıcak kompres yap sonra bu karışımı bir pamuk veya gazlı bez yardımıyla sakallarına uygula iyice yedir.İnşallah yardımı dokunur.Söylediğim yağların toplamı aldığın yere bağlı olarak 25-35 TL arasında bir meblağ tutar.Her gün traş olmasanda sıcak kompresi ve yağ uygulamasını hergün yap.Hazırladığın karışım sana 1 hafta kadar yeterli olur sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 11 Haziran 2014; 0:43:49 >
  • Siz denemişmiydiniz bu kürü ? Bide bu yağları nerden temin edebilirim acaba

Saçların için denedim dökülmesini azalttı ve bir miktar güçlendirdi.Bu yağları aktar diye bilinen bitkisel ürünler satan yerlerden bulabilirsiniz.Dediğim gibi 25-35 Tl arası bir meblağ tutar.Saçlarına da uygulayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Saçların için denedim dökülmesini azalttı ve bir miktar güçlendirdi.Bu yağları aktar diye bilinen bitkisel ürünler satan yerlerden bulabilirsiniz.Dediğim gibi 25-35 Tl arası bir meblağ tutar.Saçlarına da uygulayabilirsin.

Çok teşekkürler deniycem olumlu sonuç alırsam burada paylaşıcam herkese faydamiz dokunur inşallah :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.