Şimdi Ara

SAKAL TRAŞI SENDROMU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş geldi 30 a hala traştan soraa sivilce cıkıo genellikle trastan sora napmalı netmeli
    sakal uzuyo sora gomlegın yakası boynuma degıo oralar kızarıo
    bunlarla karşılaşanlar ne kullanıo nasıl aşıyo bu sorunu yardım DH

• mayonezi ketçapı bufalo sosu rench sosu azalt geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

mayonezi ketçapı bufalo sosu rench sosu azalt geçer

hiçbiri yokki onların bende
  • cildiyeye git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

cildiyeye git

oda olucak ama vardır belki burda bişeyler kullanıp derman bulan dh ciler die
  • hocam tıraş olduktan sonra cildi yatıştırıcı balsam lar var onlardan kullanabilirsin.bide bu tür sorunlar genelde çok sık ve sert sakalı olanlarda oluyor..bu jel şeklindeki köpükler sanırım daha iyi uymuşatıp sakalları tahrişi engelliyormuş onları dene.birde kaliteli tıraş bıçakları kullanırsanda tahriş oranı baya bi düşüyor gerçekten.sakallarını tersten alma bu baya septirir cildini hangi yöne eğimliyse o yene al.
    ben hep kirli sakallı gezerim o yüzden böyle sorunlarım yok hatta bunu okuyan herkes kopacak biliyorum ama en son 2007 i yazında sinekkaydı olmuştum sanırımondan sonrası kirli:DDD

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

hocam tıraş olduktan sonra cildi yatıştırıcı balsam lar var onlardan kullanabilirsin.bide bu tür sorunlar genelde çok sık ve sert sakalı olanlarda oluyor..bu jel şeklindeki köpükler sanırım daha iyi uymuşatıp sakalları tahrişi engelliyormuş onları dene.birde kaliteli tıraş bıçakları kullanırsanda tahriş oranı baya bi düşüyor gerçekten.sakallarını tersten alma bu baya septirir cildini hangi yöne eğimliyse o yene al.
    ben hep kirli sakallı gezerim o yüzden böyle sorunlarım yok hatta bunu okuyan herkes kopacak biliyorum ama en son 2007 i yazında sinekkaydı olmuştum sanırımondan sonrası kirli:DDD

aynen sakallar sık ve sert benim ondan oluyo tahrişden galiba dogru köpük/jel ve traş sonrası kremi bulmam lazım galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Sakal dökülmesi (sakalkıran)
    16 yıl önce açıldı
    Minoxil Sakal Çıkarma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niveanın balsamları ve tıraş sonrası zımbırtıları var reklamlarda çıkıp duruyor ordan biliyorum onları bi deneyebilirsin istersen..ben kullanmadım ama google yaz tıraş sonrası bakım diye kırk tane yer çıkar faydalanabileceğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

niveanın balsamları ve tıraş sonrası zımbırtıları var reklamlarda çıkıp duruyor ordan biliyorum onları bi deneyebilirsin istersen..ben kullanmadım ama google yaz tıraş sonrası bakım diye kırk tane yer çıkar faydalanabileceğin

bi incelim ben onları sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.