sence nedenleri farkılımı yoksa yaşınmı elvermiyor.? |
Sakarya'da sokağa 'Müslüman noel yılbaşı kutlamaz' pankartı asıldı (4. sayfa)

-
-
hmm yahudi bir nazisin galiba. yahudi üstünlüğünü kabul etmeni garip buldum.
-
nikinizin açıklamasını yapmışsınız.
-
yok hayır sizin avatarı açıkladım.
-
yahudiler hakkında 2 laf etsem 15gün alırım siz daha iyi bilirisiniz bu işleri yalınız nikinizin hakkını verdiniz tıp 100yıl önce türk ismi alan ermeni yahudiler gibi.
-
kullanıcı adımla kurduğunuz alakayı tam çözemedim onu da açıklayabilir misiniz acaba?
-
şöle yahudi almanları seven sen bana eleştiri yapanda sen.
madem safsın açıklayım yahudilerin nazilerden farkı yok benim için vurgu içindir o.
-
Adam haklı
-
alman ve yahudi sevdiğimi nereden çıkardınız onu anlayamadım işte?
üstelik israil bayrağına svastika ekleyip yahudi milliyetçiliği yapan sizsiniz. bu davranışınızdan dolayı kınıyorum sizi. filistin halkına yapılan soykırımı meşrulaştırıyorsunuz kendinizce bu bayrak ile.
-
sizi zekanız ile baş başa bırakıyorken sizede önce nikinizi düzeltin tavsiyesi veriyorum.
-
zekadan yana övünürken hala kullanıcı adım ile kurduğunuz alakayı anlatamadınız. selametle.
-
kafa kağında doğum yılı ne yazıyor sizin.
-
Yaşın konumuzla alakası yok. Siz soruma cevap veriniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1. Örnek Zafer Havaalanı için %97'lik sapma ile büyük kamu zararı meydana gelince sus pus olan tipler yılbaşına gelince aslan kesiliyor.
afyon haber - son dakika afyon haberleri
Zafer Havalimanı’nda 2024’ün İlk 8 Ayında Hedef Yüzde 97 Saptı: Hazineden 170 Milyon TL Ödenecekhttps://www.afyonpostasi.com.tr/zafer-havalimaninda-2024un-ilk-8-ayinda-hedef-yuzde-97-sapti-hazineden-170-milyon-tl-odenecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Aralık 2024; 23:3:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sizin gibi düşünmüyorum.
-
anlaşılan mesain başlamış.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X