Coolman7'nin isaret ettiği nokta çok doğru. Bu pankart yanlıştır, kötüdür, provokatiftir, kışkırtıcıdır. Bizim toplumun hoşgörü anlayışına terstir. Fikir ya da ifade özgürlüğü değildir. Masum değildir. Bu forumdaki en zorlama savunmanı yapıyorsun bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sakarya'da sokağa 'Müslüman noel yılbaşı kutlamaz' pankartı asıldı (3. sayfa)

-
-
Umarım asanlar yakalanıp gerekli ceza verilir. Halkı kutuplaştırıp kin ve düşmanlığa sevketmekten yargılanırlar.
-
Müslüman yılbaşı mı kutluyor veya noel mi kutluyor kimseyi ilgilendirmez. İnandığı dine göre sevabı veya günahı boynunadır ve bu da yine kimseyi ilgilendirmez. Tıp ki müslümanın içki içmesi gibi. Bakın konu burada yanlış veya doğru olması değil. Kime, neye göre zaten? Şeriatla yönetilmek isteyenler arap ülkelerine göçebilir. Kaçıncı yüzyıldayız da bunu hala kavrayamayan varsa bu sizin sorununuz. Türkiye Cumhuriyetinin dini yoktur ve hiçbir zaman da olmayacaktır. Bundan rahatsız olanlar da herhangi bir öneme sahip değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha geçen açtığım "TBMM 2025 bütçe komisyonu görüşmesinde Akp ve Chpliler arasında başörtüsü kavgası" konuda sözde mağdur Akp milletvekili adayını sırf ideolojisi aynı diye kendini yırtarcasına savunuyordu
Meclis'te 'başörtüsü' tartışması: 'Senin de mi başını açtılar?' | DonanımHaber Forum
Bize "körlemesine muhalif yapmayın. Azıcık kaliteli muhalefet olun yav" der ama kendisi körlemesiz, über kaliteli iktidar savunuculuğu yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 24 Aralık 2024; 22:45:41 >
-
Suriye'deki dinci denilen yeni yönetim bile Noel'i resmi tatil ilan etti. Bizde ise bazı kişilerin Noel baba figürüne ve ağaç süslenmesine bile tahammülü yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Sen bi de Karasu tarafına gitseydin yazlık için, yandım anam derdin aynı gün kaçardın.
Nerden mi biliyorum, bizzat yaşadım, minübüste muavin 50 lira (Para değerliydi o zaman) bozuğu olan var mı diye sorunca, iyi bozayım dedim, arka koltuktan orta yaşlı birisi, muavinin elinden parayı aldı, bu para sahte dedi, olay olduğu zaman araç daha Karasu dan yeni çıkmıştı, Sakarya ya kadar 1 saat bi de o şerefsiz le seyahat etmek zorunda kalmıştım. Şöför, Muavin anlaşmış, yabancıları dolandırıyorlar, Allahtan Lokal iyi insan da olayı bildiği için engel oldu.
Kıza asılıp, pas alamayınca, kızı öldüresiye dövüp arabayla ezmeye çalışan haberi de, oradan çıkmıştı geçen senelerde, bi de silahsız gezen de yoktur oralarda.
www.sozcu.com.tr
Tacizden kaçmak isterken büfeye sığınan genç kız öldüresiye dövüldühttps://www.sozcu.com.tr/tacizden-kacmak-isterken-bufeye-sigindi-olduresiye-dovuldu-wp7261143
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Noel ile yılbaşını ayıramayan chomar oğlu chomarlar yine kendi kafalarına göre pankart vs asmış. Bu chomarlar memleket yanarken, halk fakirlikle kırılırken, haksızlığa uğrarken, hakları gaspedilirken, suçlular serbest bırakılıp 60. 70. suçlarını işlerken sesleri çıkmaz. Göremezsiniz hiçbirini. Ülke soyulup soğana çevrilirken (aslında soyulan hepimiz, kendileri de dahil) tamamen ölü taklidi yaparlar. Ama ne zaman ki insanlar bir gün mutlu olmak için tüm dünyanın kutladığı bir şeyi kutlamaya kalka hemen spawn olurlar.
Neymiş Müslüman kutlamazmış. Lan sanane belki adam Müslüman değil? Yılbaşı kutlamazmış? Kim diyor ya, niye kutlayamasın? Müslümanlıkla bağdaşmıyormuş? Niye bağdaşmak zorunda mı? E sen hırsızlık yapıyorsun, kumar oynuyorsun, iftira ve yalan atıyorsun, dolandırıyorsun, kandırıyorsun, insanların gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorsun, faiz yiyorsun, haram yiyorsun, rüşvet yiyorsun, para karşılığı troll'lük yapıyorsun, haksızlığa karşı sessiz kalıp dilsiz şeytanlık yapıyorsun... Bunlar da inandığını iddia edip 7/24 şovunu yaptığın dine uymuyor ama yine de yapıyorsun hem de Noel'in ya da yılbaşı kutlamasının aksine başkalarına zarar vererek ve zarar verdiğini bildiğin halde...
Ah chomarlar ah sizden adam olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nediyo ben kanser hücresi bende bloklu
Bu pankartı varken orada dükkanında ağaç süslersen dayak yeme ihtimalin var:)
Her sene ramazanda ilk oruç dayagi diye başlık açilır.
Hoşgörü, baş örtüye özgürlük diyip herkesin hayatına karışırlar.
Kasıtlı birileri kaşıyor bu konuyu:) mantık dışı cunku:) inadına ağaç alıp süsleyecegim.
Laiklik işte bunun için önemli. Adam yukarıda diyor, yılbasi kutlayabilirsin ama içme falan, bu da tatlı su özgürü:)
Size ne abi insanın hayatı:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hırıstiyanlar neden kurban ramazan bayramı kutlamazlar ise ondan.
bu arada yahudilerde kutlamıyor nedeni bir araştıe istersen delikanlı.
-
baba açıklama yapmış..
ınstagram
MÜSLÜM GÜRSES on Instagram: "Bizde Noel Baba yok, Müslüm Baba var... O da bacadan değil, damardan giriyor...🖤 Yeni yılda Allah'tan dileğimiz Sağlık Barış Mutluluk Huzur Birde sevdiklerimiz yanımızda olsun yeter.🤍 #müslümgürses#müslümbaba#babamüslüm #müslümcü#anlamlı#söz#yılbaşı#Allahtan#dileğimiz #mutluluk#huzur#sevgi#barış#sağık#keşvet#🌹"https://www.instagram.com/muslumcusevda/reel/C1g_EUktXl4 -
Ben ne dedim
, yahudi, hristiyan çorba etmeye gerek var mı
-
sen neden nazileri destekliyorsun?
-
Pankart MÜSLÜMAN ları ilgilendiriyor. Diğer dinlere mensup olanları değil.
-
Islamiler noelbasi kutlamaz ama %50yi gecik faizi afiyetle yer. Islami iste, parayi seviyor.
Maşallah noel dışında hristyanların tüm nimetlerinden faydalanıyorlar arabadan uçağa , internetten cep telefonuna , italyan marka çantadan giyim kuşama kadar
-
Bunlara göre müslüman hiç bir şey yapmaz kutlamaz eğlenmez yemek içmez sadece kadın düşünen hocalarının sohbetine gider
Türkiye Cumhuriyeti geldiği nokta ufak ufak İran Afganistan
İsteyen istediğini kutlar. Size ne ? Millet geçim derdinde bunlar gündemi değiştirme çabalarında
Konyada Sakaryada assınlar, kendi şehirleri. Büyükşehirlerde batı şehirlerinde halka bulaşmasınlar da.
-
biraz saksı çalışmaz ise soru sorarsın alman hayranı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X