Bildirim
Sakarya tıp vs ktü tıp
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Karadenizde ne işin var git sakaryada takıl. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han Bey -- 22 Mart 2021; 12:8:2 > -
hocam sakaryayı zaten öne yazacağım sakarya olmazsa ktü düşünüyorum ancak bu sıralamaya gelir mi sakarya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpisteyenbirisi -- 17 Temmuz 2017; 23:57:13 > -
Sakarya -
sakarya sence gelir mi hocam? Aslında derslerin zorluğu çok sıkıntı değil benim için rekabet ve zor ortamlarda daha disiğlinli ve düzenli oluyorum. -
sakarya tıp hakkında bir bilgin var mı hocam? nasıldır nedir ne değildir? -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpisteyenbirisi
hocam sakaryayı zaten öne yazacağım sakarya olmazsa ktü düşünüyorum ancak bu sıralamaya gelir mi sakarya?
Hocam buna cevap vermek çok güç ama siz sıralamanızı oluşturun ona göre hangisi gelirse artık.Sonuçta tüm tercihleriniz tıp olacak heralde. -
aynen hocam tüm tercihlerim tıp olacak.tercih listesine çok yer yazmayı düşünmüyorum sıralamam kocaeli(şansım çok az)-saarya-trabzon(kesinlikle tutuyor).bakalım artık hayırlısı cevaplar için teşekkürler hocam. -
Trabzonda yasiyorsan sehir disina cikmana hic gerek yok sakarya icin eger ist da oturuyosan sakarya yazabilirsin sehir yakinligi onemli -
Kocaelinde yaşıyorum ancak trabzoluyum cevap için tşk. -
Ailen filan kocaelideyse sakarya müthiş olur senin için dua et de gelsin -
Aynen hocam inş gelir.Kti tıp da hazırlık var birde bu benim Çan'ımı sıkıyor Sakarya çok iyi olur. -
up -
Hocam ktü daha iyidir siralmaya bakma -
Neden KTÜ? -
Sakarya gelir . Sıralamalar daha da gerileyecek tusta cok basarili sakarya
Fakat tip fakultesi ilcedeymis merkeze 20 dk uzakliktaymis bunu sorun etmezsen kesinlikle sakarya derim trabzondansa -
Kocaelinden gitmek yapmayı düşünüyorum üni servisi ile olmazsa ev olabilir de inşallah gelir 600 kişi düşmesi lazım sıralananın. -
Tıp fakültesinin sosyal imkanlari kisitli mi basketbol sahasi vb
Benzer içerikler
- birey dershanesi yorumları
- kunduz soru sorma hakkı
- sentrozom neden babadan gelir
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- yarı metaller kodlama
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X