Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversitenin bu bölümünü önermiyorum.Endüstri mühendisliği İSTANBUL - ANKARA gibi büyük şehirlerde okunur.Yönetim,Arge gibi unsurlara dikkat edilir.Şehirde önemlidir.

• Aga senin sifatin ne hayatında üniversite kapısından geçmemiş adam gelmiş burda üniversite kötülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous

Aga senin sifatin ne hayatında üniversite kapısından geçmemiş adam gelmiş burda üniversite kötülüyor.

Aga gerçekleri yazıyorum.Başkasından da bilgi alabilirsin.
  • Sakaryalıyım.. sakarya üniversitesi mühendisleri sakarya ve kocaelinde iyi işler bulabilirler.. sakaryanın en iyi mühendisliği inşaattır bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen burada mı okudun yada nerede okudun? Hangi sıfatla bunu diyebiliyorsun? Biraz açarsan sevinirim. Trabzonspor kötüdür çünkü istanbul takımı değildir. Büyük takımlar istanbulda olur. Demek gibi saçmadır.
    Şöyle ki istanbulu zaten kazanan arkadaşlar istanbulu - ankarayı yazacaklardır. Ama sıralama olarak bakıldığında 10-20 bin fark eden yerler arasında sakarya tercih etmek çok daha makuldur. Akademik kadro olarak bakıldığında şöyle bir sonuç var.Tabii ki burada nicelik değil, nitelik önemli.
    Marmara üniversitesi :
    4 profesör (1 tanesi emekli, yarı zamanlı )
    5 Doçent
    4 Yardımcı doç (1 tanesi emekli yarı zamanlı )

Sakarya Üniversitesi :
    5 profesör
    5 doçent
    18 yardımcı doç
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatrickJne

Dostum sen burada mı okudun yada nerede okudun? Hangi sıfatla bunu diyebiliyorsun? Biraz açarsan sevinirim. Trabzonspor kötüdür çünkü istanbul takımı değildir. Büyük takımlar istanbulda olur. Demek gibi saçmadır.
    Şöyle ki istanbulu zaten kazanan arkadaşlar istanbulu - ankarayı yazacaklardır. Ama sıralama olarak bakıldığında 10-20 bin fark eden yerler arasında sakarya tercih etmek çok daha makuldur. Akademik kadro olarak bakıldığında şöyle bir sonuç var.Tabii ki burada nicelik değil, nitelik önemli.
    Marmara üniversitesi :
    4 profesör (1 tanesi emekli, yarı zamanlı )
    5 Doçent
    4 Yardımcı doç (1 tanesi emekli yarı zamanlı )

Sakarya Üniversitesi :
    5 profesör
    5 doçent
    18 yardımcı doç

iyi Sakarya Endüstrri ye git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.