Şimdi Ara

sakın bu firmadan hizmet almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu kadar lakayit ve umursamaz bir firma görmedim, istanbulda oturduğum evde taahhütlü fiber internet kullanmaktaydım , ancak adres değişikliği yaptım , yaptığımda da yeni taşındığım yerde fiber olmadığından dolayı sırf hizmetlerinden faydalanmaya devam edeyim diye adsl ile hem de yüklü fatura ödemeyi göze alarak devam edeyim dedim, anlayacağınız attan inip eşşeğe bile binmeye razıydım sırf superonline ile devam edeyim diye. ancak daha sonra aradılar bulunduğum evde telekom fiber internet alt yapısı olduğundan dolayı kendi ayıplarından dolayı ne fiber ne adsl hizmet veremeyeceklerini taahhütlü aboneliğimi karşılıksız olarak feshedeceklerini söylediler.bunu da bazı arkadaşlar anlamıyor herhalde eğer taşındığınız evde başka bir kurumun fiber alt yapısı varsa orada adsl de alamıyorsun ve aboneliğini iptal ediyorlar.. neyse tamam dedik , istedikleri tüm evrakları gönderdik hem mail yoluyla hem faksla , aradan 20 gün geçmiş olmasına rağmen ne aboneliğim iptal oldu ne hizmetim sonlandırıldı, taşındığım eski evde belki de kötü niyetli olabilecek yeni kiracılar kabloyu bağlayıp çatır çatır kullanabilirler , sakın ola ki taahhütlü abonelik filan almayın , yıllarca aynı evde oturacağınızı bilseniz bile almayın, bunlara elinizi verirsiniz kolunuzu kaptırırsınızi hayatımda gördüğüm en terbiyesiz ve vurdumduymaz şirkettir kendileri, bundan sonrasını yasal işlem başlatıp hukuki yoldan deneyeceğim, başka yol bırakmadılar çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahan48 -- 31 Ekim 2015; 16:01:40 >

• bağlarlar kardeşim sabret
  • bağlamayacaklar dostum aboneliği iptal edecekler :) ama etmiyorlar maalesef
  • eski evindeki yeni kişiler modemini orada bırakmadıysan senin internetini kullanamazlar, şifre diye bişey var dimi
  • Peki almayız bi daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

eski evindeki yeni kişiler modemini orada bırakmadıysan senin internetini kullanamazlar, şifre diye bişey var dimi

Telefon hatti da var arkadaşım superonline in, hadi onu da gectim adam eve superonline baglatmak istese napacak tek kablo hatti var o da hala benim ustume kayitli. Napiyim simdi ha tamam baskasi kullanamaz nasolsa oh diye yalandan ödemeye devam mi ediyim, kapatmasinlar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda herşey sözleşmeye imza attırıncaya kadar.. İmza attın mı gerisi yalan.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Btk şikayet et 2 gün içinde seslerini çıkardan iptal edilmiştir diye telefonunuza mesaj gelecektir yada btk yazacaklardır emin olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Btk şikayet et 2 gün içinde seslerini çıkardan iptal edilmiştir diye telefonunuza mesaj gelecektir yada btk yazacaklardır emin olun :)

Sagol dostum bak onu hic dusunmemistim bi deniyim

• Superonline taahütun bitmesini şafak sayar gibi bekliyorum bu kadar kalitesiz hizmet görmedim ayrica upload du da akk den sayiyiorlar 15 gün 3mbit takiliyorum

• .Kara. kullanıcısına yanıt
    neden 100tl verip gerçek h
    zmet almıyorsunuz burda osa 1dk durmam 3mbite 45tl her y ödüoruz bumudur hak sizde gece kuşu filan var hiç deyilse bizde o bile yok adslin koppması hızı tam vermemeleri mi desem daha bir sürü sıkıntı hızı düşürüyorlar ki kopmasn ama sende 25 istedin mi 30bile cıkıyor
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Ben uydunetten geçtiğime pişmanım,uydunet varsa öncelik uydunet olmalı.
  • btk ya , şikayetvar a , heryere yazdım hala dönüş yok , bekliyoruz bakalım, bu iş nereye gidecek göreceğiz..
  • aboneliği satan şirketten kaynaklı... adamlar beceriksiz... sen direkt SUPERONLINE'na başvur... adamların işini düzgün yapamadığını anlat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLODIO

aboneliği satan şirketten kaynaklı... adamlar beceriksiz... sen direkt SUPERONLINE'na başvur... adamların işini düzgün yapamadığını anlat...

aboneliğii satan şirketle sorun yokki , superonline ın kendisi sorun, aboneliği iptal edecek olan kendileri
  • emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    aboneliği satan işlemleri düzgün yapsa iptal etmezlerdi... binada SUPERONLINE fiber optik kullanan var mı yoksa ondan iptal edilmiştir... komşularla beraber abone olman gerekebilir...
    TTNET personelleri yeni abone kılığında çamur atmaya başlamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLODIO -- 31 Ekim 2015; 14:45:18 >
  • quote:

aboneliği satan işlemleri düzgün yapsa iptal etmezlerdi... binada SUPERONLINE fiber optik kullanan var mı yoksa ondan iptal edilmiştir... komşularla beraber abone olman gerekebilir...
    TTNET personelleri yeni abone kılığında çamur atmaya başlamış...

kardeş sen konudan tamamen uzaksın :) ilk yazdıklarımı bi oku ondan sonra yorum yap istersen , ayrıca ttnetle de superonlinela da işim olmaz , bana hizmeti doğru düzgün vermeyen beni mağdur eden kim olursa tepesine üşüşürüm. sen de hatta benim yorumlarıma eksi veren bebeler de şimdi evden taşınsa sonra superonline sizi arasa kusura bakmayın yeni taşındığınız evde ttnet altyapısı var o yüzden sözleşmenizi ve aboneliğinizi feshediyoruz dese , tamam deseniz ama onlar hala size fatura yollamaya devam etse görürüm ben sizin suratınızı o zaman, sen önce bi ilk yazdığım konuyu bi oku istersen henüz vakıf olamamışsın burda neyden şikayetçi olduğuma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahan48 -- 31 Ekim 2015; 16:05:13 >

sadece boş konuşuyorsun... apartman yada site neyse sol fiber abonesi yoksa nasıl abone edecekler alt yapı var mı baktın mı?
  • quote:

sadece boş konuşuyorsun... apartman yada site neyse sol fiber abonesi yoksa nasıl abone edecekler alt yapı var mı baktın mı?

ya kardeş sen laf anlamıyomusun , ben zaten sol fiber üyesiydim, taşındım , taşındığım meskende yani bölgede tteelekom fiber alt yapısı olduğundan dolayı yasal olarak sol un orada çivi çakma şansı bile yokmuş , adsl hizmeti bile veremiyormuş, ben de keyfimden kapattırmak istemedim, kendileri aradılar aboneliğinizi feshediyoruz dediler, ama hala aboneliğimi iptal etmediler, türkçe yazıyorum şimdi anlayabildinmi , mevcut üyeliğimi nakil yaptıramadım adamlar kapatmak zorundayız dediler ama kapatmıyorlar boşa fatura ödüyorum çaktın?

laf anlamayan sensin madem sol fiber yok o zaman niye karalıyorsun? adsl al ilerde fiber alt yapı gelince geçersin nakille gittin diye sana özel fiber döşeyeceklerini sanmam... + sözleşmede yazıyor bunlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.