Şimdi Ara

Sakın Burun Spreyi Kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burnum sürekli akıyor, tıkanıyor özellikle kış ayları artık bıkmıştım. uzun araştırmalarım sonucu iliadin e başladım.süper açıyor rahatlatıyordu. fakat daha sonra fark ettim ki burun açık ama koku alalamıyorum. 1 ay kadar kullandım bırakalı da 5 gün oldu ama hala koku alamıyorum. inşallah düzelir geçicidir. size tavsiyem iliadin, otrivine bu tür kimyasal şeylerden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 22 Kasım 2012; 15:18:08 >

• Geçmiş olsun Allah tren kazası vermesin
  • Arada bir kullanılabilir. Sürekli devam etmemek lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeastCrawL

Geçmiş olsun Allah tren kazası vermesin

amin evlat
  • Geçmiş olsun Allah uçak kazası vermesin
  • quote:

nhe alaqa :s
  • keske arastirma yaparken kullandigin kafani, prospektusu okumak icin de kullanaydin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

quote:

nhe alaqa :s

sanane biraderrrrrrrr yaaa sananeeee
  • ilkokullular bastı konuyu. liselileri özledim la değerlerini bilemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

keske arastirma yaparken kullandigin kafani, prospektusu okumak icin de kullanaydin

okumadığımı kim söyledi evlat
  • ÜZerinde 4-5 günden fazla kullanmayın yazıyor sen 1 ay kullanmışsın ilacın günahı ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

burnum sürekli akıyor, tıkanıyor özellikle kış ayları artık bıkmıştım. uzun araştırmalarım sonucu iliadin e başladım.süper açıyor rahatlatıyordu. fakat daha sonra fark ettim ki burun açık ama koku alalamıyorum. 1 ay kadar kullandım bırakalı da 5 gün oldu ama hala koku alamıyorum. inşallah düzelir geçicidir. size tavsiyem iliadin, otrivine bu tür kimyasal şeylerden uzak durun

ben 10 yıldır illiadin kullanıyorum her kokuyuda alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

ÜZerinde 4-5 günden fazla kullanmayın yazıyor sen 1 ay kullanmışsın ilacın günahı ne.

yav arkadaş her gün tıkanıyordu burnum.hoşuma gitti kullandım işte . yorum yapmak için yorum yapmayın la.
  • ben de kullandım 1 aya yakın ama kullanırken de kullandıktan sonra da rahatça koku alabiliyodum. Bende hiç bi sıkıntı olmadı.
  • quote:

burnum sürekli akıyor, tıkanıyor özellikle kış ayları artık bıkmıştım. uzun araştırmalarım sonucu iliadin e başladım.süper açıyor rahatlatıyordu. fakat daha sonra fark ettim ki burun açık ama koku alalamıyorum. 1 ay kadar kullandım bırakalı da 5 gün oldu ama hala koku alamıyorum. inşallah düzelir geçicidir. size tavsiyem iliadin, otrivine bu tür kimyasal şeylerden uzak durun

otrivine kimyasal değil.Sadece bildiğin okyanus suyu.Ama yeni formülünü değiştirmişler galiba şişeside değişmişti.Ama yine de vücudu alıştırıp ele geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 22 Kasım 2012; 15:44:26 >
  • Illiadin'i hasta olduğun sürece sadece en fazla 1 hafta kullanacaksın, ben hastayken eğer uyurken çok rahatsız oluyorsam kullanıyordum.

Babam ben bildim bileli kullanıyor, artık onda bağımlılık yapmış aman diyeyim sen dikkat et.
  • quote:

quote:

ÜZerinde 4-5 günden fazla kullanmayın yazıyor sen 1 ay kullanmışsın ilacın günahı ne.

yav arkadaş her gün tıkanıyordu burnum.hoşuma gitti kullandım işte . yorum yapmak için yorum yapmayın la.

Ne alakası var o zaman bu ilaçlardan uzak durun demekteki mantık nedir adamlar 4-5 gün demiş hadi olsun 1 hafta kullan ama 1 ay kullanmışsın. Bende de kronik sinuzit var burnum sürekli tıkalı ama 1 haftadan fazla aralıksız kullanmadım neyse geçmiş olsun bence duzelmezse doktora görün

• quote:

quote:

quote:

Ne alakası var o zaman bu ilaçlardan uzak durun demekteki mantık nedir adamlar 4-5 gün demiş hadi olsun 1 hafta kullan ama 1 ay kullanmışsın. Bende de kronik sinuzit var burnum sürekli tıkalı ama 1 haftadan fazla aralıksız kullanmadım neyse geçmiş olsun bence duzelmezse doktora görün

sorry kardeşş allah ikimizede şifa versin. bu arada 5 gündür burnum iyi heralde çok sıktım iliadini hala etkisi geçmedi

• otrivine kullandığım zaman gözlerimde yanma hissediyordum ne alakaysa 2 gün kullanıp çöpe attim, şimdi illiadin sıkıyorum arada problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

otrivine kullandığım zaman gözlerimde yanma hissediyordum ne alakaysa 2 gün kullanıp çöpe attim, şimdi illiadin sıkıyorum arada problem yok

üstad zaten güzel açıyor bende çok memnundum ama koku alamıyordum sen alıyormusun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.