Şimdi Ara

SAKIN FOCUS ALMAYIN!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAYATIMDA FOCUS KADAR DANDİK ARABA GÖRMEDİM YA. ARABANIN HER TARAFI ELİMDE KALIYOR SAKIN ALMAYIN VE KAZIKLANMAYIN .

• yapma yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: f16erhan

ARKADAŞLAR HAYATIMDA FOCUS KADAR DANDİK ARABA GÖRMEDİM YA. ARABANIN HER TARAFI ELİMDE KALIYOR SAKIN ALMAYIN VE KAZIKLANMAYIN .

hayırdır arkadasim.nedir bu sinirin sebebi?
    oncelikle geçmiş olsun tabi.sanırım ciddi sorunlar yasadın focus ile,ancak bu sekilde sakin almayin diye bir giris biraz yalnis olmus gibi geldi bana.
    nitekim sınıfında kalitesini ispatlamiş bir araç.
    sizin problem nereden kaynaklandı?
  • buna focus versinler varya balıklama atlar valla..

sen dedin ya hemen almaz millet şimdi tabi canım yoksa sende pertden çıkmış focusmu vardı ya ammada abarttın ya..
  • Cidden çok kötü olmuş. Bunca mühendis, dergi, gazete sınıfının en iyilerinden biri olarak seçiyor. Siz çok çok genelleme yaparak kötülemişsiniz. Ben Focusa 2 kere bindim gayet konforlu, kaliteli geldi bana araç.
  • garantili bir parçayı filan mı değiştirmediler.
    anlaşılan ford grubuna kızmışsınız.
  • Tavsiyen için teşekkürler, bundan sonra aklımızda olsun, Focus almayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıklamasını vermeden sakın almayın öğğğ böğğ derseniz gelen cevaplar ummadığınız şekilde olacaktır..
    Ayrıca focusun kalitesiz bir araç olacağını hiç sanmıyorum kaldıki her bir tarafı dökülsün
  • problemın neymıs bır anlatda dınleyelım
    quote:

Orjinalden alıntı: f16erhan

ARKADAŞLAR HAYATIMDA FOCUS KADAR DANDİK ARABA GÖRMEDİM YA. ARABANIN HER TARAFI ELİMDE KALIYOR SAKIN ALMAYIN VE KAZIKLANMAYIN .
  • bnce bi "parmaktan sonra anlatcam" piskolojisi var..
  • YA KARDEŞİM FOCUSU ÖVDÜLER ÖVDÜLER ÇOK HIZLI ARABA TAMAM KALKIŞTA İYİ AMA HIZLANDIKÇA YEDİM O ARABAYI BEN. O ÇOK ÖVDÜĞÜNÜZ FOCUSU BENİM MEGANE LA O ARABA İSTEDİĞİ KADAR KALİTELİ OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.