Şimdi Ara

Sakin olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler abartmıyor muyuz biraz? Yok mezuna kalmak çok tehlikeliymiş yok 12. sınıfların durumu çok kötüymüş. Çalışan, istediğini bir şekilde alır arkadaşlar. Yıllardır durum bu. Bazı seneler böyle talihsiz oluyor. Benim teog zamanımda da binlerce birinci vardı. Ama sonuçta sevdiğim ve hayallerimden uzak olmayan bir lisede okudum. Demek istediğim, sınavdan alacağınız sonuç hedefinizi ne kadar istediğinize bağlı. Ona göre çalışmak ve hedefin gelmemesi durumunda tercih edilebilecek birkaç tane alternatif belirlemek lazım. Böylece istediğimizi alırız.
    Huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Belki birkaç kişi daha görür diye up

• Haklısınız kararlı olan istediğini alamasaydı bu sene mezunların güzel çekişleri olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D790C54EA -- 5 Ağustos 2020; 11:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Ben de bunu kastediyorum hocam hiç istemediği halde yazıp üniye gidecek kişiler var çok pişman olacaklar yine yanlış yönlendiriliyor birçok kişi bana kalırsa
  • Artık mezunluk zor iş ve büyük bir kumar.
    Teknoloji her yere ulaştı artık herkes öğretmenlere, özel derslere ve kaynaklara erişebiliyor.
    Temel lise köylere bile açıldı, geçen senelerinde ilk defa mezunlarını verdiler ve seneler geçtikte daha fazla mezun vermeye devam ediyorlar. Ben yerleştiğimde 95 OBP çok güzel ileri taşırken artık 95 OBP geriye düşürüyor.
    Kısacası rekabet ve bilinç arttı. Eskisi gibi mezuna bırakayım daha iyi yapayım garantisi yok, bu sene birçok mezun daha kötü yaptı.
  • Hocam istenilmeyen bir bölüme gitmek = 4 5 sene ömürden kayıp demek sen 2 yıl veya daha fazla mezuna kal bu kayıp olmaz çünkü sonunda hayalin olan ve sevdiğin yerdesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama bu iş TEOG a dönüyor tabi benim girdiğim sene 5000 birinci vardı fakat benim yüzdelik istediğim okula yine yetip artıyordu bile yani demem o ki çalışan her türlü başarıyor ya 2 senede ya bilmem x senede

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Obp çok ayrı bir konu. Ben de obp’nin yerleştirme puanına etkisinin en azından %40 azaltılması gerektiğini düşünüyorum. Ama üstte bahsettiğim şeyler obp’ye rağmen hala geçerli. Örneğin kırık obp’ye rağmen hamda 2 bin yapıp yerleştirmede 9 bin sıralama alan var. Düşününce hala çok iyi yerlere gidebilir bu öğrenci. Hele ki lise macerasına kıyasla gerçekten iyi yerlere gidebilir.

• Faydalı konu upp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.