Şimdi Ara

Sakın Sony marka cep telefonu almayın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın Sony marka cep telefonu almayın ekranı çok kalitesiz ufak bir taş değmesinde ekranı Çatladı Sony servisleri de cep telleriyle ilgilenmiyor kvk veya teleservice bakıyor o da hikayeden telim kullanılmaz halde başka marka olsa bu Tür sorunlar yaşamazdım ürünü Sony bayisinden almama rağmen servisi gene alt birimler veriyor yani Sony kendi servislerinde ürüne bakmıyor

• Sony beş para etmez adı var tadı yok benim telde ufak taş değmesinde ekran içerden çatladı kullanılmaz halde başka bir tel olsa o halde bile çalışırdı markaya güvenipte sakın alayım demeyin servisleride hikaye sony servisleri ilgilenmiyor alt birimler kvk teleservice gibi servisler bakıyor o da hikayeden yani paranıza yazık ben mağdur oldum siz olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: katamaran2030

Sony beş para etmez adı var tadı yok benim telde ufak taş değmesinde ekran içerden çatladı kullanılmaz halde başka bir tel olsa o halde bile çalışırdı markaya güvenipte sakın alayım demeyin servisleride hikaye sony servisleri ilgilenmiyor alt birimler kvk teleservice gibi servisler bakıyor o da hikayeden yani paranıza yazık ben mağdur oldum siz olmayın
    Valla bende var experia var 50 kere düştü hiç bir şey olmadı. Ekran olarak yeni samsunglar kadar iyi değil ama hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • uzunoglu1903 kullanıcısına yanıt
    hocam benim kullandığım sony ultra z bu kadar dandik bir ürün görmedim sony tırnak makası yapsın gene almam
  • quote:

hocam benim kullandığım sony ultra z bu kadar dandik bir ürün görmedim sony tırnak makası yapsın gene almam
    Sizin şansızlığınız olmuş. Benim xperia z1 çok düştü hep yanımda da şahitleri oldu. Geçen koşarken düştü yola ekran üstü hiç bir şey olmadı bu şekilde 20 kere düşmüştür.
  • 3 senedir Xperia s kullanıyorum. Telefonun düşmediği yer benden yemediği yumruk türü kalmadı telefon hala çalışıyor ne boyası attı nede bir yeri patladı. Sony telefonlara dayanıksız diyorsanız telefon kullanmayın zaten iphone falan alsanız elinin içinde parçalanır o zaman.
  • Bence Sony sana cihaz satmamalı hak etmiyorsun o markayı .
  • quote:

Sakın Sony marka cep telefonu almayın ekranı çok kalitesiz ufak bir taş değmesinde ekranı Çatladı Sony servisleri de cep telleriyle ilgilenmiyor kvk veya teleservice bakıyor o da hikayeden telim kullanılmaz halde başka marka olsa bu Tür sorunlar yaşamazdım ürünü Sony bayisinden almama rağmen servisi gene alt birimler veriyor yani Sony kendi servislerinde ürüne bakmıyor

Kaliteden kastın sağlamlık ise akıllı telefonların çok büyük bölümü bu konuda başarısız. Zaten firmaların da bu konuda bir garantileri veya iddiaları olmuyor. Darbeye dayanıklı modeller haricinde diğer markalarda da bu sorunları yaşardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

quote:

Sakın Sony marka cep telefonu almayın ekranı çok kalitesiz ufak bir taş değmesinde ekranı Çatladı Sony servisleri de cep telleriyle ilgilenmiyor kvk veya teleservice bakıyor o da hikayeden telim kullanılmaz halde başka marka olsa bu Tür sorunlar yaşamazdım ürünü Sony bayisinden almama rağmen servisi gene alt birimler veriyor yani Sony kendi servislerinde ürüne bakmıyor

Kaliteden kastın sağlamlık ise akıllı telefonların çok büyük bölümü bu konuda başarısız. Zaten firmaların da bu konuda bir garantileri veya iddiaları olmuyor. Darbeye dayanıklı modeller haricinde diğer markalarda da bu sorunları yaşardın.
    xperia z ile sony'e aşık oldum. bundan sonra sadece sony alırım. TELEFONU SONY YAPAR, DİĞERLERİ KONUŞUR...

• quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

xperia z ile sony'e aşık oldum. bundan sonra sadece sony alırım. TELEFONU SONY YAPAR, DİĞERLERİ KONUŞUR...

Alıntıları Göster
    plastik discovery'mi bin kere düşürdüm, ne ekranı çatladı ne telefon tuzla buz oldu. köşeleri yıprandı iyice, mermere bile düşürdüm aha dedim paramparça oldu telefon hiçbir şey olmadı şans işi sanırım biraz da

• Bu telleri Basınçlı yapıyorlar telim yarın fotosunu buraya yüklerim bir tek muzdarib Değilim bu konudahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81093349&p=1
    Discovery ondan daha sağlamdır Sony bana göre beş para etmez
  • Eylülde z3 aldım bir hafta sonra durduk yere ekranının çizildiğini fark ettim. Ayrıca sony euroasia garantili diye aldığın SmartBand talk cihazımın ekranı kırıldı -zorlu centerdaki sony bayisinden aldım- servisine kvk bakıyor. Resmen rezalet bir servis. 369 tl olan bilekliğin ekranına 400 tl istediler yaptırmadım. Ayrıca ekstra 40 tl de telefon faturası kar kaldı bana
  • Apple samsung lg şaşma bu üçünden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

Eylülde z3 aldım bir hafta sonra durduk yere ekranının çizildiğini fark ettim. Ayrıca sony euroasia garantili diye aldığın SmartBand talk cihazımın ekranı kırıldı -zorlu centerdaki sony bayisinden aldım- servisine kvk bakıyor. Resmen rezalet bir servis. 369 tl olan bilekliğin ekranına 400 tl istediler yaptırmadım. Ayrıca ekstra 40 tl de telefon faturası kar kaldı bana

Ben bundan sonra yurtdışından tel alırım buradaki mağazalara hiç güvenmiyorum bende Sony bayisinden aldım ama servise kvk baktı başka mağazalardan alsam belki daha da şanslı olabilirdim koç teknodan ürün alırken çok iyi düşünün banada 1193 tl masraf çıkardılar telin fiyatı 1100 tl böyle saçmalık olmaz adamlar resmen dalga geçer gibi al telini ne yaparsan yap diyorlar işiniz kvk teleservice kaldıysa işiniz iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Panticus

Apple samsung lg şaşma bu üçünden :)

Apple veya Samsungdan şaşmam artık
  • En iyisi
  • katamaran2030 K kullanıcısına yanıt
    Hocam attım kenara kullanmıyorum. Öyle servis olmaz olsun. Birdaha kvk garantili birşey almam.
  • Bundan sonra yurtdışı alırım çünkü garanti bu ülkede hikaye milleti bu şekilde dolandırıyorlar hem Satıcılar Hemde servisler bide ben Sony bayisinden aldım bu teli bir ürün alırken iyi düşünün markaya mağazaya hemen aldanmayın bana 1193 tl masraf çıkardılar resmen müşteriyle dalga geçiyorlar
  • quote:

Bundan sonra yurtdışı alırım çünkü garanti bu ülkede hikaye milleti bu şekilde dolandırıyorlar hem Satıcılar Hemde servisler bide ben Sony bayisinden aldım bu teli bir ürün alırken iyi düşünün markaya mağazaya hemen aldanmayın bana 1193 tl masraf çıkardılar resmen müşteriyle dalga geçiyorlar
    bosuna burda derdini paylasma . taslarlar hocam hic kendini yorma. bende ayni hatayi yaptim zamaninda aldigim xperia z2 nin sorunlarini yazdim benim ne yalanciligim ne sahtekarligim 2007 de acilmis hesabimin ne fakeligi kaldi. burada asiri sony fanlari var. bizim turk milletimiz gencligimiz malesef bir markanin karsiliksiz bedelsiz kølesi olmus durumda. sadece bir markanin degil. Allah akil fikir versin. Sikayetvar sitesine yazin sikayetlerinizi mumkunse buraya gelip telefonu øvun heryerini methedin. size baba diyesi gelir bunlarin.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

bosuna burda derdini paylasma . taslarlar hocam hic kendini yorma. bende ayni hatayi yaptim zamaninda aldigim xperia z2 nin sorunlarini yazdim benim ne yalanciligim ne sahtekarligim 2007 de acilmis hesabimin ne fakeligi kaldi. burada asiri sony fanlari var. bizim turk milletimiz gencligimiz malesef bir markanin karsiliksiz bedelsiz kølesi olmus durumda. sadece bir markanin degil. Allah akil fikir versin. Sikayetvar sitesine yazin sikayetlerinizi mumkunse buraya gelip telefonu øvun heryerini methedin. size baba diyesi gelir bunlarin.

size gelen cihaz eyer sorunluysa markayı karalamanın bi anlamı yok . sony dediğin marka sen kötü dediğin zaman kötü olmuyor malesef her telefonda sorun olur o zaman senin mantığına göre her marka 5 para etmez .fan ne dir onu bile bilmem açıkcası . ben sadece kaliteden bahsediyorum . Tabi anlayabilene . !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartoo378 -- 23 Haziran 2015; 0:09:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.