Sabancı da zamanında çok götürdü diyenler; haklısınız yüksek mevkilere çıkıpta götürmeyen yoktur ama sabancı bir noktadan sonra sadece TR'nin sosyo-ekonomik kalkınmasına yönelik birçok adım atmıştır ve hala atmaktadır.. Üniversite'deki hocamız Sabancı vergi bile vermesin derdi çünkü vergilerin nereye gittiği belli değilken sabancının yaptıkları ortadadır.. Kendisini sevmeseniz bile yaptıklarını takdir etmek gerekir.. Kendisine acil şifalar diliyorum!
Bir insanı sevmeyebilirsiniz yaptıklarını begenmeyebilirsiniz hatta nefret de edebilirsiniz
Ama bence internette bir forumda "gebersin" diyemezsiniz...
harbiden wersin!!!! vozer'inde dediii gibi sananeyse cewap yazmaa!!!! hadi cewap yazmissin da bu kadar da saygisizlik pess!!! emiinim bu forumdan bayaa bi kufur yedin!!! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ya kusura bakmayın ama "pcpratik_editor" den ne farkınız kalmışki... atalarımız ne demiş ; çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır...
farkimiz kalmicak diye de sessiz mi kalalim! simdi solemezsek belki gene ayni saygisizligi yapacak!
Sabancıya gebersin diyen arkadaş içki satışına günah günah diyor . Töbe Yarabbim ya [akum]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i> <br />farkimiz kalmicak diye de sessiz mi kalalim! simdi solemezsek belki gene ayni saygisizligi yapacak! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
lütfen herkes bööle yapıyor anlamak istediğiniz gibi anlamayın.
ben sana sessiz kal demedimki. tepkini göstericeksin tabiiki ama tepki gösterdiğin insanın uslubuyla tepki gösterirsen ondan bi farkın kalmaz...[frndsp]
dogru diyorsun! hemen yazilari editleyim ben:)
sabancıyı severim sempatiktir ben gibi ölürse de demekki vadesi dolmuştur veren Allah(c.c) alır canı
Arkadasla sabanci unv. calisan bi arkadasim aradi ve sabanci nin yakin saatler ıcınde oldugunu söyledi.Ama hemen acıklamak ıstemıolarmıs sanırım borsada sabancı hısselerı olanlar varsa dikkat etsin hisselerin cok etkilebilcegi icin hemen acıklamak ıstemıolarmıs.Tabi balon haber deilse ama arkadas kesin dedi.
Herkul Mutlakölümü tadacak. genc,yaslı,zengın,fakır,müslüman,kafir,hristiyan. hıc fark etmez.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 2pac</i> <br />Arkadasla sabanci unv. calisan bi arkadasim aradi ve sabanci nin yakin saatler ıcınde oldugunu söyledi.Ama hemen acıklamak ıstemıolarmıs sanırım borsada sabancı hısselerı olanlar varsa dikkat etsin hisselerin cok etkilebilcegi icin hemen acıklamak ıstemıolarmıs.Tabi balon haber deilse ama arkadas kesin dedi. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bende dun olmus diye duydum...soylememeleri dedigin gibi ayni mantik! piyasa etkilenir diye fiLandir...
916815 +1
Arkadaslar sakip aga'mi severim.. cok kaliteli insandir.. olmesine tum turkiyenin aglayacagina inaniyorum zamaninda bi takim seyler yapmis olabilir fakat ulkemize son 10'yılda yapmadigi sey kalmadi.. bari sabanci telekomun alt yapisini adam gibi yapsada sonra ne yaparsa yapsa..
valla Tv de hiç denk gelmedi. Ama böyle yardımsever bir adamın ölmesi üzücü..
Arkadaslar geçmis olsun diyorum ama ciddi bir sorum war: Teknosa gibi Sakip Hocamiza ait olan dükkanlarda fiyatlarda degisiklik olur mu 1
Ona sadece 1 seferde 876milyarlik alisveris yaptigi için kizmistim normalde iyi adamdir.. Emin olun yedigi para yenen wergileri geçemez , authorlardan özür diliorum braz siyasi oldu ama yalansa yalan
Allah şifa versin. Bazı seviyesiz ve düşüncesiz arkadaşlerın adına özür diliyorum...
öyle demeyin adam cocukken cok fakirmiş yerde bulduğu gazeteleri okurmuş 15 yaşında ticarete başlamış ve sonra ........ şu an geldiği konum
beyler sirket yonetimleri heleki buyuk sirketler genel mudurun olmesiyle bile etkilenmezler onlar herzaman hazirliklidirlar ki zaten ss ninolecegi daha ewwelden belliydi we butun onlemler gerekenler yapildi...
yaw sakıp amca ölmesin ben o adamı çok seviyorum.Memlekete daha böyle insan gelmez.[bwlng]