Şimdi Ara

sakip sabanci yakinda olecek ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle pcpratik_editor için hiç bişi sölemiyorum.Buda onun kendi görüşü.İnsanlar kendi kalitesini kendi belirler.Sakıp Sabancı olayı ise çok ani oldu.Yani bir anda hastaneye kaldırıldı diye haber çıktı.Sonrasında yoğun bakıma alındı.Şimddide bazıları öldü diyor fakat ben inanmak istemiyorum.Çünkü her zaman için iki ihtimalli olaylarda yalan haber çıkar...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by wincih</i>
    <br />her büyük servetin arkasında bir suç gizlidir (balzac)
    walla bilemem istihdam vs.. bağış vs... dorudur 3.1 i çıkışınıdıa unutmuş değilim ama gebersin pezevenq
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    hadi onun Türk versiyonunu da ben yazim.."Çok mal haramsız ,çok laf yalnsız olmaz" Yunus Emre
    Balzac mı önce yaşadı Yunus Emre mi iksinden biri fikir hakları kanununa aykırı hareket etmiş ama hangisi???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by wincih</i>
    <br />her büyük servetin arkasında bir suç gizlidir (balzac)
    walla bilemem istihdam vs.. bağış vs... dorudur 3.1 i çıkışınıdıa unutmuş değilim ama gebersin pezevenq
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Seviyeli olalım[clvr]
  • sevmesen bile olenin arkasindan konusmak, hele hele kufur etmek, insanliga sigmaz [ban]
    buyuk firmalarin ayakta kalmak veya buyumek icin yaptiklarini iyi bilirim, o yuzden o organizasyonlada ahlaksizlik diz boyudur ama olenin arkasindan atip tutmak kimseye yaramaz [wand]
  • Allah rahmet eylesin diyelim ve gebersin diyen saygısızları muhatap almayalım.Bende bu topik 1-2 kişi yüzünden kirlendi diye yeni topic açtım.
  • Adam ölmüş bu sabah
  • Allah rahmet eylesin...
  • Allah Rahmet Eylesin
  • allah rahmet eylesin...
  • yaw hakkat uzuldum be..

sansli bir adam, allah rahmet eylesin..
  • pcpratik_editör hadi bi tarafına kına yak sana da o yakışır zaten ***** herif seni[ban]
  • Çok sevdiğim ya da nefret ettiğim bir insan değildi ama onu güler yüzüyle, şakacı ve enerjik haliyle görmeye o kadar alışmışım ki ölümü yakıştıramadım bir türlü. Ne diyelim vadesi dolmuş.

Allah günahlarını bağışlasın, rahmetini esirgemesin.
  • ALLAH rahmet eylesin
  • ALLAH rahmet eylesin
  • giderayak eğitime 3 trilyon bağışlamış.
    allah rahmet eylesin.
  • SABAH gazetesinde komada diyor, yani her an ölebilir gibi ama gerçek oldugu kesin degildir de, benim demek istedigim daha önce de belirttigim gibi, bu adam para kaçirmis da olsa eski-yeni hükümettekilerin yedigi paralar/vergiler yaninda aperatif kalir o yüzden asil baskalarina kufretmek gerekiyor bu adama degil..

Gene özür diliorum, siyasiye girdik brazz ama baska örnek yoktu kafamda[dntw]
  • Girişimlerine ve cesaretine saygı duyduğum biriydi benim için. Allah rahmet eylesin, gerçekten çok üzüldüm öldüğünü duyunca.
    pc pratik nickli şahısa bir sorum olacak, biri senin babanın ya da başka bir akrabanın arkasından "gebersin.." diye söylense çok hoşuna gider mi?
  • bu sabah 05.55 te yaşamını yitirmiş. Ölüm sebebi:

Geçen seneki böbreğinde bulunan tümörün karaciğere geçip şiddetli bir şekilde büyümesi..
  • Allah rahmet eylesin en azindan akrabalari sdc manevi olarak sarsilacak insallah miras kavgasi yapmazlar en çok sinir oldugum seylerden biridir, bu arada "sdc manevi" dedigime bakmayin o bile fecidir, ölen dedemden biliorum.. Ekonomik durumumuz çok zorlanmadi ama ne kdr üzüldügümüzü bi ben bilirim..
  • oncelikle allah rahmet eylesin.... cok iyi bir insandi bulundugu yere tirnaklariyla gelen sayili insandandir... sakip baba icin gebersin gitsin banane diyenler [shame on you] [ban][ban][ban][rntg][rntg][rntg][pssd]

abi birincisi olen bi insan icin nasil boyle konusursunuz gercekten cok ayip
    2.cisi sakip aga dun aksam oldu beyler basin sabah diyo ama borsa etkilenmesin diye sabah vakti acikladilar....

saygilar arkadashlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.