Ama az para götürmedi zamanında.. demirel'in ithalat ve döviz yasağı saolsun..
Güzel gömdü...
Pc Pratik Oyun Editörü Ozan Demiröz, nasıl bir insansın sen ya? Adam yüzbinlerce insana istihdam sağlamış, yatırım yapmış, milli gelirimize katkıda bulunmuş, vergisini ödemiş, kimbilir kaç kişiye hayır işlemiş. Yuh be, utanmaz adam!
Son derece saygısızca ve terbiyesizce bir cevap. Mademki sana ne o zaman neden girip cevap yazıyorsun topic'e? Başlık son derece net bir şekilde atılmış, ilgilenmiyorsan girmeyebilirsin.
Ayrıca bu yaptığın topic'i açan arkadaşa da büyük saygısızlık. Sanki bizi ilgilendirmeyen böyle bir konuyu ne hakla açarsın der gibi....
belki bi mucize olur, iş dünyasına geri döner ... kim bilir....
Çok mabul bir insan değil 1 verirken emin oılun 10 götüren biri ama olsun o da meziye taktir etmek lazım ayrıca gebersin olayı cok seviyesizce ayıp be ...
bence yaşar yaa. teknosa sorusunu trajikomik bi espiri sayın lütfen saygısızlık etmek istemedim. -1 pcpratik
ya simdi sabanci da sutten cikmis ak kasik degil ! dewleti yedi ! hadi onu birak bari TR de adam gibi yatirimlatr yap en son gitti biskuwi cikardi hep tuketim baska bisi yok TR deki bu zenginlerin tuketim degil adam gibi sanayi yapmalari we uretim yapmalari lazm !...
Simdiden Allah rahmet eylesin diyelim o halde... [byes]
Aman bunun sakasi olmaz, bende yeni duydum hasta oldugunu gecmis olsun diyelim, cok sempatik bir insandi... [bore]
Kim olursa olsun böyle "gebersin gitsin" demek çok saygısızca. Artı ve eksilerini değerlendirip öyle söylemek lazım bazı şeyleri.
bence doru bir haebr değil bu :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by KarizmaJJ</i> <br />bence doru bir haebr değil bu :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Havber doğru, Tayyip Erdoğan bile ziyaret etti adamı. Hiç TV izlemiyoruz heralde [dont]