alınan kararlara saygılıyız tabiiki ama bence forumdan ömür boyu banlanmak için daha ne yapılabilir?
abi banlasan bile gitcek ali veli diye bi nikle yine gircek.. boyleleriyle basa cikilmaz.. allah kolylik wersin modlara
Siz bu kafayla çok çekersiniz...
Çıkışım sertti belki ama haksız değilim...Bu arada bana küfür edenler beddua edenler neyine güveniyor acaba onu merak ediyorum...
Ayrıca atıp tutmak bela okumak kolay...Benimle P.M ile atıp nedir ne değildir sorsaydınız niçin söylediğimi anlatırdım...Ama hemen parlama bana seviyesiz diyorsunuz ama kendinize toz kondurmuyorsunuz
niye biz sana pm ataLım??? orda yazsaydın ben bu adamı sewmiyorum diye! hadi sewmiyorsun ama forumda niye böyLe bir yorum yapıyorsun onu da anLamıs deiLim! sewmiyorsan sebebini söyLersin ama hakaret eTmen hem ayıp hem yanLıs! o laftan soora kimsenin tepkisine de Laf etMe bence!
Pcpratik;
Ruhun gibi forumu da kirletme lütfen. Üstüste 5 mesaj atacağına edit yöntemini kullanabilirsin. Biraz tertipli ve düzenli olmak insanı öldürmez. Her yerde göze batmak zorunda değilsin.
Sana hakaret edenlere bir şey demeyeceğim ama sen de bana cevap verir misin? O malum sözü söylerken bana ne demişsin. Ben de sana dedim ki Topic son derece açık. Madem ki ilgilenmiyorsun neden girip okudun? Kimse sana zorla okutmadı heralde yazılanları. Ve o ilgilenmediğin kişi hakkında yazılanları hala girip okumaya devam ediyorsun ki yine cevaplar yazmışsın.
Allah rahmet eylesin ne diyelim.. Tüm yakınlarının ve tüm Türkiye'nin başı sağolsun arkadaşlar..
Ben hala merak içindeyim niye Pc-Pratik Editor un böyle bir tepki gösterdigine, ortada bi sebep görünmüor.. Dogru düzgün Sebep olsa sonuna kdr arkanda olurDUm da sebep yok iste o yüzden bu kdr tepki aldin arkadas..
pc paratik o msg yi daha sakin atabilirdin..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heinrich Kemmler</i> <br />pc paratik o msg yi daha sakin atabilirdin.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[oo]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heinrich Kemmler</i> <br />pc paratik o msg yi daha sakin atabilirdin.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
spordaki mesajlarını okuduktan soora bu yazıını görünce bende aynen [jwdwn] oLdum!!! ben senden ağLama demeni beklerdim[evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i> <br />abi banlasan bile gitcek ali veli diye bi nikle yine gircek.. boyleleriyle basa cikilmaz.. allah kolylik wersin modlara <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yok yook. işte o yüzden banlamayacaksın ki. hangi nickin kime ait olduğunu bilelim.
konuşa konuşa öldürdünüz adamı adama nazar değdi allah rahmet eylesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme