Şimdi Ara

sakip sabanci yakinda olecek ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kere türkiyenin başı sağolsun. Ağanın toprağı bol olsun. Çok büyük adamdı. Böle insanlar kolay kolay gelmez. inşallah Sabancı Holdingin yeni patronlarıda en az Sakıp Sabancı kadar iyi bir yönetim sergiler ve hem holdinglerini hem ülkemizi kalkındırırlar.

ayrıca bu topice Aptal mesaj atanlara hiç cevap bile vermiycem. AMA AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM: Bu tarz mesajlar atanlar bırakın ahlak kurallarını, insanlık sıfat bile olmayan karaktersiz varlıklardır. Ve bu tarz Mesajları Forumda Yer Bulmasının NEDENİ TAMAMEN MODERATÖRLERDİR. Bu tarz mesajları atanlara ceza gelmeyip üzerine gidilmediği sürece bu forum basitleşir. Ve tüm Suç BASİRETSİZ MODERATÖRLERDEDİR. KURALLARI HERKES KOYAR AMA ÖNEMLİ OLAN KURALLARI UYGULATMADIR!. siz bu tarz insanlara banı vermedikten sonra crack isteyenlere edit yapıcaksanız boşuna koşturuyosunuz.
  • Toprağı bol olsun Sakıp Ağa'nın... Yaptığı işi düzgün yapan bir insandı. Nicelerini yetiştirdi, adam etti. Bu dünyadan gitti ama iz bıraktı. Büyük insandı Sakıp Ağa.
    Güle güle...[byes][byes]
  • Güle Güle Sakıp Ağa.
    burada benim ilgim çeken bir durum oldu.sakıp ağa öldü düye bir yaygara koparıldı.sonra bu yalanlandı.dün akşam Aydın Doğan Sakıp Ağayı ziyaretten çıkarken "çok iyi bir insandı"... gibi di`li geçmiş zaman cümleleri kurdu.işte tam burada benim aklıma Kurtlar Vadisinde Süleyman Çakırın ölümünün geç duyurulması geldi.Acaba Sakıp Ağa o spekülasyonlar olduğunda ölmüştü de borsa tepe taklak olmasın diye mi ölüm haberini haftasonuna getirdiler.ne dersiniz?
  • TR nin basi sagolsun...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i>
    <br />2.cisi sakip aga dun aksam oldu beyler basin sabah diyo ama borsa etkilenmesin diye sabah vakti acikladilar....

saygilar arkadashlar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Belki dediğiniz gibi dün akşam ölmüş olabilir ama borsa saat 16:30'da kapanıyor. Yani dün akşam öldüğü açıklansaydı Borsa kapanmış olacaktı zaten. Dolayısı ile Borsa'nın etkilenmesi imkansız. Zaten etkileneceği varsa Pazartesi de etkilenir diye düşünüyorum.
  • Güzel TÜRKİYEME SAKIP AĞA GİBİ İNSAN GELMEYECEK!!!
  • türkiye bir büyügünü kaybetti sabah haberlerde duyunca içim cız etti topragı bol olsun sabancı ailesinin başı sağolsun çok büyük bir kayıp

pc pratik [stmd]adıyla yazan şahsa [pssd]gelince istedigin oldumu sevindinmi inşallah inşallah diyorum senin gibi bir karaktersize ALLAH en büyük cezayı verecektir ama sana versin cezayı sevdiklerine degil
  • Sakıp bey'i çok severdim.Memlekete faydası olan sayılı insanlardandı.Cennetin en iyi yerine layık bi insandır.Allah rahmet eylesin.
  • aslında geçen haftadan beri kimseyi tanımıyodu. komaya girmişti ama son 2 gün kendine geldi.
    işte o kendine geldiği gün iyileştiğini düşünerek veya öleceğini düşünerek (bilemiyoruz tabiki) eğitime 3 trilyon bağışladı.

(Allah yatalak hastalarına veya böyle koma durumlarında kişiye ölmeden önce belirli bi süre iyileştirir ,kendine getirir , ki helallik dileyebilsin veya şehadet getirebilsin diye. ama çoğu insan bunu anlıyamaz ve iyileştiğini düşünerek sevinmeye başlar ,çevresindekiler sevinir filan.
    ama en fazla 1-2 gün sonra ölür.)
  • o kadar varlıktan sonra cennet bile onu kesmez...smpatik bir insandı.bazı yerlerde rahmetlik zevksizlik abidesiydi...zenginler pervasız olur.
  • ee hocam, her kademede bu boyledir dedigine bakarsak. bakis acisi, dusunce farki, vs vs... say say bitmez. sen de kendini elestir ve yarina, o gun ile bugun arasindaki farkin ne ise onu kiyasla. [bandt]

sonuc: senin kac sevdigin var, onun kac sevdigi. diyorum ya sasli bir adam, herkese nasip olmaz.. gunahlari ve sevaplarini kiyaslama isi, cennet mi cehennem mi, yoksa diger alternatif secenekleri tek basina karar verme iradesinin sen de olmadigini hatirlatmak ihtiyaci da dogdu. [afro]

: > nazar etme ne olur, calis senin de olur.
  • yaa benim meraak nettigim buraya salkca yazi yazanlar kendileri icin soylenenleri okuyup utanmiyorlar mi!!!

ne diyorum ben yaa onlarda bu kadar grruur war mi! insan bi bakar tepkilere de yazisini editler
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pcpratik_editor</i>
    <br />Gebersin...Bundan bize ne...

ben hayatımda senin kadar <font size='3'>terbiyesiz ve seviyesiz </font id='size3'>birini gormedim bu nedir boyle ya bu neyin kinidir boyle yazık!!!
  • pcpratik_editor bu adamı 2. el ilanlarından tanıyorum.1 dolara 9800pro satsa bile işim olmaz notunu aldı benden...Bu arada Çok üzüldüm..Mükemmel bir insanı kaybettik..Onu daha uzun yaşatmalıydık ama olmadı allah rahmet eylesin..NUR içide yatsın..Cennetin en güzel köşeleri onun olsun o o kadar yücebir insan ki her şeyi bir kenara bırakın gerçek bir insandı çocukla çocuk olmasını büyükle büyük olmasını bilne bir kişillikti...Kötülük onun nur yüzüne gitmiyordu..Çok üzgünüm çok
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mydonose</i>
    <br />bi kere türkiyenin başı sağolsun. Ağanın toprağı bol olsun. Çok büyük adamdı. Böle insanlar kolay kolay gelmez. inşallah Sabancı Holdingin yeni patronlarıda en az Sakıp Sabancı kadar iyi bir yönetim sergiler ve hem holdinglerini hem ülkemizi kalkındırırlar.

ayrıca bu topice Aptal mesaj atanlara hiç cevap bile vermiycem. AMA AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM: Bu tarz mesajlar atanlar bırakın ahlak kurallarını, insanlık sıfat bile olmayan karaktersiz varlıklardır. Ve bu tarz Mesajları Forumda Yer Bulmasının NEDENİ TAMAMEN MODERATÖRLERDİR. Bu tarz mesajları atanlara ceza gelmeyip üzerine gidilmediği sürece bu forum basitleşir. Ve tüm Suç BASİRETSİZ MODERATÖRLERDEDİR. KURALLARI HERKES KOYAR AMA ÖNEMLİ OLAN KURALLARI UYGULATMADIR!. siz bu tarz insanlara banı vermedikten sonra crack isteyenlere edit yapıcaksanız boşuna koşturuyosunuz.

Eleştirirken lütfen bağırmayalım buda yapılan yanlışlardan birisi bu forumda kötü bir şey yapan cezasını bulur ama bizlere haber verilmesi işleri kolaylaştırır sadece oturup bişi yapmıyorlar demek olmaz. Winch ve pcpratik_editor kullanıcılarının ikiside hak mahrumiyeti cezası almıştır. Tekrarlanırsa ceza ağırlaştırılacaktır ve yazdıkları suça neden olan şeyleri silinmiştir.

Winch 5 gün
    pcpratik_editor 2 gün

Cezalar pazartesiyi salıya bağlıyan gece aktif hale alınacaktır.

• [frndsp] bu ceza az bile ama neyse...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by legion_of_doom</i>
    <br />o kadar varlıktan sonra cennet bile onu kesmez...

sende saçmalamışsın yani [dry]
  • Bir de bilgi notu:

<b>Toprağı bol olsun</b> sözü eskiden, ölen <b>gayrimüslimler</b> için söylenirdi.

Müslümanlar içinse <b>"Allah Rahmet Eylesin/Etsin"</b> kullanılır.

.oO°Oo.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gun</i>

Eleştirirken lütfen bağırmayalım buda yapılan yanlışlardan birisi bu forumda kötü bir şey yapan cezasını bulur ama bizlere haber verilmesi işleri kolaylaştırır sadece oturup bişi yapmıyorlar demek olmaz. Winch ve pcpratik_editor kullanıcılarının ikiside hak mahrumiyeti cezası almıştır. Tekrarlanırsa ceza ağırlaştırılacaktır ve yazdıkları suça neden olan şeyleri silinmiştir.

Winch 5 gün
    pcpratik_editor 2 gün

Cezalar pazartesiyi salıya bağlıyan gece aktif hale alınacaktır.

[frndsp][frndsp][byes][byes]
  • Arkadaş istemeden demiş olabilir,üstüne gitmeyin.

Allah rahmet eylesin, çok sevimli biriydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.