Şimdi Ara

Salçalı hamuru pizza diye satmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde evde kimse yoktu çok acıkmıştım.Dominos Pizza'dan sosyal pizza sipariş ettim. 30 dakika sonra sipariş geldi, kutuyu açtım malzemeden eser yok. Hamurun üstünde birkaç sucuk ( incecik , muhtemelen tavuk ) birkaç mısır ve azıcık mantar vardı.

Sizce bu Dominos Türkiye'deki tüm insanları keriz mi sanıyor ? Bir daha tövbe Dominos'tan pizza sipariş etmem.

Var mı malzemesi bol fiyatı uygun Pizzacı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 3 Temmuz 2017; 21:57:5 >

• Hepsi çok pahalı bilindik pizzacıların. Kalitesiz malzemelere aşırı fahiş fiyatlar koyuyorlar. Bu kadar korkunç kârın helal olduğunu savunmasın kimse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pizza nedir ne değildir? şekil 1a bu bir pizzadır

şekil 1b bu bir pizza değildir

pizza ağır bir yemek değildir. hafif yemektir hızlı yenen yemektir ağır ve dolup taşan malzemeler zaten pizzanın doğasına aykırı bol malzeme için fırında makarnaya lazanyaya yönelin

• Pizzaya 30 lira verene kadar kaliteli bir kebapçıdan lahmacun söyle daha iyi. Pizzadan daha ucuza gelir ve daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Pizzaya 30 lira verene kadar kaliteli bir kebapçıdan lahmacun söyle daha iyi. Pizzadan daha ucuza gelir ve daha sağlıklı olur.

Zaten söylüyorum Urfa dürüm , fakat sürekli kebab da olmuyor
  • Dominos zaten en dandiği. Nerde o Pizza Hut be. LC bile daha iyi.

• Bugun bende aldim dominosdan yeminle resmen 4-5 tane zeytin 3 tane sucuk 2 tane yesil biber atmislar ustune al sana pizza.. Bir daha dominosa bulasmam herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dominos çok bozdu ya saçma sapan pizza getiriyorlar artık
  • İzmir'deysen Pizza Locale'i öneririm.

• Bol malzemos ve sosyal pizza almayın. Doyuyos veya karışık söyleyin
  • Dominos Türkiye'ye ilk geldiğinde kalite süperdi gün geçtikçe bozdu. Şimdi bütün et ürünleri tavuk yada hindi etinden yapılma (kendileri sitelerindede yazıyor) ayrıca tek adam gibi malzeme olan turkish pizza var hiç bir zaman kampanyaya girmez sonuçta üzerinde pastırma var ya maliyeti fazla. Birde çalıştırdığı elemanda çok seçici değiller bir gün malzeme dağılımı iyi bir pizza gelirken bir gün bomboş bir pizza gelebiliyor tamamen çalışanın işgüzarlığı. Yoksa duvarlarda hep bir pizzaya en az konması gereken malzeme miktarları yaziyor. Bana göre artık zincir pizzacıların hiçbirine para verilmez. Küçük kaliteli pizza yapan birçok yer var yukarıda arkadaşın yazdığı pizza locale gibi.

• Marketten 10 liraya 4lü donmuş pizzalardan alıyorum. Evde fırına vermeden kafana gore extra malzemelerini ekle dışarda yediğin pizzadan 10kat güzel oluyor. Mesela ben Extrada pastırma , sucuk ,gravyer peyniri , parmesan , mantar ekliyorum dışardan yesem bu kalitede olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Marketten 10 liraya 4lü donmuş pizzalardan alıyorum. Evde fırına vermeden kafana gore extra malzemelerini ekle dışarda yediğin pizzadan 10kat güzel oluyor. Mesela ben Extrada pastırma , sucuk ,gravyer peyniri , parmesan , mantar ekliyorum dışardan yesem bu kalitede olmaz.

Donmuş pizza mı güzel oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower2000

quote:

Marketten 10 liraya 4lü donmuş pizzalardan alıyorum. Evde fırına vermeden kafana gore extra malzemelerini ekle dışarda yediğin pizzadan 10kat güzel oluyor. Mesela ben Extrada pastırma , sucuk ,gravyer peyniri , parmesan , mantar ekliyorum dışardan yesem bu kalitede olmaz.

Donmuş pizza mı güzel oluyor?

Extra malzemelerini eklersen evet yoksa kuru ve yavan olur.
  • Mutfağım Pizza best

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dominos gerçekten şuan rezalet.

Papa Johns'tan yiyiyorum ben artık pizza yiyeceksem.
  • Dominos gibi ff markaları yiyecekten cok hizmet satar. Hem ayağıma gelsin hem dolu olsun hem uygun fiyatta olsun, yok öyle şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün deneyin tadı damağınızda kalır. Little caesars dan orta boy "nefis kenar" bir pizza alın 16-20TL arası olur boyutu birazdaha küçük ama değer

• quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

pizza nedir ne değildir? şekil 1a bu bir pizzadır

şekil 1b bu bir pizza değildir

pizza ağır bir yemek değildir. hafif yemektir hızlı yenen yemektir ağır ve dolup taşan malzemeler zaten pizzanın doğasına aykırı bol malzeme için fırında makarnaya lazanyaya yönelin

Şekil 1b nedir yav. Bir dilimi gün boyu tok tutar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu arada yanlış bilgilendirme olmasın koyacağınız extra malzemeleri pizza fırında çözülmeden eklemeyin yoksa eklediğiniz malzeme çabuk pişeceği için busefer alttaki malzemeler tam pişmiyo.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.