Şimdi Ara

Salcano NG 650 MD 26 Jant 2015 MODEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üşenmeyip cevap yazarsanız sevinirim...!!!!!!!! Kaçıncı konu açışım 200 kişi bakıyor bir cevap bile yok....!

Salcano NG 650 MD 26 Jant 2015 Üretimli Bisiklet almayı düşünüyorum resimdeki bisiklet.

Önceden Disk Fren kullandığım için bu modeli tercih ettim. V - Frenmi Disk - Frenmi Dersiniz -Mekanik Disk Fren Kullanın Derim...

yeni bisiklet almamın sebebi 1 Senelik Salcano EFES 26 D (Dağ bisikletimi) hediye olarak yiğenime verdim

Salcano NG 650 MD Görüşlerinizi Alabilirmiyim ?

Salcano NG 650 MD 26 Jant 2015 MODEL

• Yeni konu açmak, cevap alamayınca da sitem etmek yerine forumda biraz araştırma yapmış olsanız, NG650 ve fren sistemleri ile ilgili müstakil birer inceleme yazısı ve pek çok konu başlığı olduğunu görürsünüz.
    Özet : NG650 fiyatına göre iyidir, alınır. Yağmur çamur harici V fren yeterlidir, disk alınacaksa da hidrolik disk fren alınmalıdır. Detaylarını üşenmeyip forumda araştırın bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Yeni konu açmak, cevap alamayınca da sitem etmek yerine forumda biraz araştırma yapmış olsanız, NG650 ve fren sistemleri ile ilgili müstakil birer inceleme yazısı ve pek çok konu başlığı olduğunu görürsünüz.
    Özet : NG650 fiyatına göre iyidir, alınır. Yağmur çamur harici V fren yeterlidir, disk alınacaksa da hidrolik disk fren alınmalıdır. Detaylarını üşenmeyip forumda araştırın bir zahmet.

Hocam DonanımHaber Forumda araştırdım Öyle Salcano NG 650 26 MD Dağ Bisikleti Hakkında 2-3 konu var oda cevaplar tatmin etmiyor.

Googlede bile fazla bir konu yok. onun için bana yardımcı olurmusunuz ? Nasıl bisiklettir 2015 üretimlisini alacağım...
  • Salcano123 kullanıcısına yanıt
    Az önce forum arama motorunu kullanarak yaptığım NG 650 şeklindeki bir aramada onlarca farklı başlık ve inceleme yazısı karşıma çıktı, bunlar gözünüzden kaçmış olmalı. Sorunuzun cevabı ise yukarıda yazdığıma paralel şekilde : giriş seviyesinde en çok tercih edilen, parasının hakkını veren, adı üstünde giriş seviyesi olduğu için üzerindeki donanımdan mucizeler beklenmemesi gereken bir bisiklet NG650.
    Mekanik disk frenler ise Tektro Novela ve Avid BB5 gibi üst seviye modeller olmadıkça sorunlar çıkaran, V frene göre fazla bir getirisi olmayan, uzak durulmasını tavsiye ettiğim bir sistemdir.
    İşin bir diğer boyutu ise gerçekten mtb sınıfı almanıza gerek olup olmadığıdır. Yüzlerce kez yazıldığı gibi şehir içi kullanımda mtb yanlış bir seçimdir. Bisikletinizin hakkını verecek, dağa bayıra çamura girecekseniz NG650 size uygun. Bisikleti aldıktan sonra asfalt zeminden çıkmayacaksanız mtb değil şehir bisikleti almanız doğru olan. Bu konuda da NG650 bütçesi ile alınabilecek model Salcano City Fun 60.
    Son not : içinde bulunduğumuz kış aylarında pek çok tertemiz bisiklet ikinci el piyasasında el değiştiriyor. Yeni modellere fazladan para vereceğinize aynı bütçe ile daha yüksek donanımlı ikinci elleri tercih etmek daha akıllıca olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Az önce forum arama motorunu kullanarak yaptığım NG 650 şeklindeki bir aramada onlarca farklı başlık ve inceleme yazısı karşıma çıktı, bunlar gözünüzden kaçmış olmalı. Sorunuzun cevabı ise yukarıda yazdığıma paralel şekilde : giriş seviyesinde en çok tercih edilen, parasının hakkını veren, adı üstünde giriş seviyesi olduğu için üzerindeki donanımdan mucizeler beklenmemesi gereken bir bisiklet NG650.
    Mekanik disk frenler ise Tektro Novela ve Avid BB5 gibi üst seviye modeller olmadıkça sorunlar çıkaran, V frene göre fazla bir getirisi olmayan, uzak durulmasını tavsiye ettiğim bir sistemdir.
    İşin bir diğer boyutu ise gerçekten mtb sınıfı almanıza gerek olup olmadığıdır. Yüzlerce kez yazıldığı gibi şehir içi kullanımda mtb yanlış bir seçimdir. Bisikletinizin hakkını verecek, dağa bayıra çamura girecekseniz NG650 size uygun. Bisikleti aldıktan sonra asfalt zeminden çıkmayacaksanız mtb değil şehir bisikleti almanız doğru olan. Bu konuda da NG650 bütçesi ile alınabilecek model Salcano City Fun 60.
    Son not : içinde bulunduğumuz kış aylarında pek çok tertemiz bisiklet ikinci el piyasasında el değiştiriyor. Yeni modellere fazladan para vereceğinize aynı bütçe ile daha yüksek donanımlı ikinci elleri tercih etmek daha akıllıca olabilir.

Yanıtınız için teşekkürler.

Hocam Bisikleti Bir Kaçgüne alacağım kafamda soru işaretleri kalmassa. Yakında köye gideceğim köydeki yollar bozuk,arazi felan, var oralarda gezmek v.b gidene kadar hem şehir içi süreceğim Onun için MTB uygun olduğu için seçtim. Önceki bisikletim Disk Frenli olduğu için kış,yağmur,şehir içi her koşulda beni tatmin etti. fren performansı iyi.yani

Yalnız Kafama takılan soru işaretleri şunlar.

1- Dik yokuş ukarı Çıkarken Zorlarmı ?

2- Alacağım Bisiklet Şubeyi arayıp sordum şuan üretiliyor 15 gün sonra gelir dediler > istanbul/Üsküdar Şubesinde mevcut. 2015 Üretimli Olduğu için orada ( Bisiklet Sırayla Dizilimidir ? ) Yoksa kadro,parçaları Kutunun içerisindemi Çıkarıp Kurulumunu yabıyorlar Orda ?

Cevap Verirseniz Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salcano123 -- 11 Ocak 2015; 3:33:29 >

• Salcano123 kullanıcısına yanıt
    1- Dik yokuş çıkarken biraz zorlanmanız muhtemel, özellikle de spor geçmişiniz yoksa. Ancak zamanla bacak kaslarınızın güçlenip bunun problem olmaktan çıktığını göreceksiniz. Sürekli olarak yokuşlarla dolu bir yerde bisiklet kullanacaksanız arka dişliyi (ruble) normalden daha büyük olan TZ-37 MegaRange ruble ile değiştirip daha rahat pedal çevirmeniz mümkün. Bu iş teknik bilgi ve ekipman gerektirdiğinden kurulum yaptırdığınız bayide değişim yaptırmanız daha uygun olur.

2- Bisikletiniz koliye sığması için ön tekeri, selesi, pedalları ve gidonu demonte halde gönderilir. Bisiklet servisi bunları monte edip fren ve vites sistemi ayarlarını yapar. Ruble değişimi istediğinizi söylerseniz ücreti karşılığı bunu da yaparlar.

• Kargoyla almanı önermem,haricinde bisiklet iyi,downhill yapıyorum kaç kere hoplayıp zıpladım ama kadro ve aktarıcılarda sıkıntı yaşamadım,çift amortisör olmayışı downhillde büyük sıkıntı çıkarıyor ama klasik dağ sürüşü için iyi alet fiyatı da iyi tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay sonra hort yaptigim icin kusura bakmayin belki bisikleti satin almissinizdir diye dusundum?

Ben de bu ay sonunda bu bisikletin V fren modelini satin alacagim. Aktif kullanicilardan bisiklet hakkinda ayrintili yorumlar almak istiyorum o zamana dek.

Asıl aklima takilan konu ise 26" - 27,5" - 29" tekerlek ebatlarindan hangisini secmem gerektigi.. Bilgili olan arkadaslar varsa sevinirim.

• 26 al, biraz daha hafif olur :P
  • Bisikleti aldım KRON XC 300 3 AY ÖNCE Memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.