Şimdi Ara

Salcano NG 650 sürtme sesi geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba 2 gün önce Salcano NG 650'yi 450 tl ye aldım.
    Bisiklet alacak arkadaşlara öneririm gayet memnunum.
    Fakat sürerken pedal çevirmeye başladığımda "hr hr hr" diye bir sürtme sesi geliyor. Pedalı çevirmeyi bıraktığımda ses kesiliyor.
    Bir çıkış yolu gösterirseniz sevinirim
     Salcano NG 650 sürtme sesi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta göbek problemidir. İhtimaller 1. toz, taş, pislik birikmesi 2. yağsızlık 3. Orta göbek mefta.

Elinizde malzeme vs. yoksa bisikletçiye götürün. Orta göbek değişmesi gerekiyorsa rulmanlı bir göbek taktırın.

Edit: Zinciriniz yağsız duruyor, belkide ses oradan gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 3 Mart 2014; 12:32:22 >
  • Cumartesi günü servise götürdüm ve 1.5 saat sonra gel biz detaylıca bakalım dediler. Atladıkları bir şey var demek ki. Zincir yağına bakıyım ve ya servisine götürürüm yeniden baksınlar bakalım.
  • En iyisini yaparsınız. Servise götürün baksınlar, ilerde daha büyük bir sorun haline gelmesin.
  • Zincirden oyle gelmez bana pabuclardandirndiye geliyor bisikleti elinizle kaldirin veya ters cevirin iki tekeri de dondurun ses devam edicek mi
    Geliyorsa pabuclardan cok kolay
    Gelmiyosa buyuk ihtimal orta gobekten o daha zor

• Dediğiniz benimde aklıma geldi ama bisikleti sürerken pedalı çevirmeyi bıraktığımda ses kesiliyor. 3 günlük bisiklet ne düştü ne kalktı. İnşallah büyük bir sıkıntı yoktur garantisi devam etmekte Servisi'ne götürmeyi düşünüyorum yarın

• Ön aktarıcı sürtüyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 4 Mart 2014; 0:48:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir ama zincir sesi gibi gelmedi daha kalın bir ses geliyor.

• Şu kalın lastiklere bayiliyorum özellikle ng650de cok güzel duruyolar hocam güle güle kullanın.

Bence sorun göbekte falan degil viteslerde.

Bisikleti ters çevirin bi elinizle pedalı cevirirken bi yandanda sesin arkadanmı yoksa pedalın oldugu yerdenmi geldigini öğrenin.
    Bana sorarsanız zincir veya attırıcı yagsız oldugu icin hışırdıyor olabilir, arka attırıcı janta deyiyor olabilir ya da ön vites attırıcı zincire degiyor olabilir. Hem arka hem ön vitesin azıcık ayarlariyla oynayin. Yani ayar derken mesela yolda giderken ses geliyorsa arkayi 7ye atin kesilmiyorsa önü 2 ye 3e atin yine kesilmiyorsa diger arkadasların dedigi gibi göbekten olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Ön aktaracı sürtüyor olabilir

+1.

Ön arttırıcı ile zincirin sürtüyor olabilir. 2 günlük bisiklette göbekte sıkıntı olmaz.
  • Bugün akşam fırsat bulunca dediğiniz gibi bakıyım sonucu yazıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Ön aktaracı sürtüyor olabilir

+1.

Ön arttırıcı ile zincirin sürtüyor olabilir. 2 günlük bisiklette göbekte sıkıntı olmaz.

+1 aynen, zincir ön aktarıcıya sürtüyordur.
  • kazasız Belasız inşallah , güzel bisiklet.
  • Arkadaşlar akşam bisikleti çıkardım biraz bakındım. Sonunda buldum şaka gibi bir olay :)

Bisiklet düşmesin diye ayak var ya açıyoruz hani o tekerleğe sürtüyormuş. Servisi'ne götürdüm halloldu. Hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum.

Bir sorum daha var arkadaşlar. Bisikletimin kiliti var şuan ama ucuza almıştım. Şimdi bir bisikletçide 100 TL ye kesilmez kilit buldum sizce ondan alsam mı çalınma ihtimalini sıfıra yakın indirmek için ? Bu kilit konusunda kazık yemek istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: taho26

Arkadaşlar akşam bisikleti çıkardım biraz bakındım. Sonunda buldum şaka gibi bir olay :)

Bisiklet düşmesin diye ayak var ya açıyoruz hani o tekerleğe sürtüyormuş. Servisi'ne götürdüm halloldu. Hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum.

Bir sorum daha var arkadaşlar. Bisikletimin kiliti var şuan ama ucuza almıştım. Şimdi bir bisikletçide 100 TL ye kesilmez kilit buldum sizce ondan alsam mı çalınma ihtimalini sıfıra yakın indirmek için ? Bu kilit konusunda kazık yemek istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Bisikleti nerede saklıyorsun ? Evde mi, apartman içerisinde mi, bina dışında mı ? Dışarıda saklamadığın sürece bu kilit gereksiz. Ayrıca kesilmez kilitler başka bir yolla açılıyor kesmeye gerek yok onları. Çalmak isteyen her türlü çalar bırak bari kilide vereceğin 100tl cebinde kalsın.

• Normalde Apartmanın bodrumunda duruyor. Sadece kampüste derse gittiğimde kilitlemem gerekebilir. Sokakta bırakıp asla bir yere gitmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taho26 -- 4 Mart 2014; 23:25:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.