Şimdi Ara

saldırmadım gitti 57 rogue getirdi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42 lvlim daha dün (43 oldum) 36 38 lvl 2 ally var.. bb ye yakınız şu elder mistvale gorilla görevinin son stepini yapacağım.
    gittim allyların yanına ikisine de /no dedim dondum arkamı başladım kesmeye gorilleri bir yandanda 38 likleri kesiyorum dalacak olurlarsa birini seducelayıp diğerini fearlayıp oldurecem.
    zaten biri rogue stealth olurda göremezsem anında dalacam diğerine bekliyorum.. deathcoil fear coa cor immolate conflagrate fear sb ölmesine yetiyor roguenin genelde
    bunlar bana saldırmadı..
    10 dakka geçti
    oynuyoruz gayet güzel yanyana
    hatta biri ölüyordu gittim yardım ettim..
    2 dakka ya kalmadı
    57 lvl bi rogue ally geldi
    yani direk geldi at ile beni buldu ve öldürdü.. ben taa arkalardayım..
    şimdi bu tesadüfen olmuş birşey olamaz..
    rogue gitti
    kalktım ss ile
    yedim içtim 3 4 kere yatırdım bunları
    dünden sonra kararverdimki
    birini görüpde 30 lvl olsa bile dalmamak saçmalık..
    adam ya ispiyonluyor
    ispiyonlamasa bile seni başkası ile savaşırken görürse kesin dalıyor..
    hp yediğinden değil
    spell casting break oluyor yada uzuyor..
    kimse bana gank mank demesin gördüğümü bundan sonra öldüreceğim.
    bence sizde öldürün.
    beni de görürseniz dalın.

Ha bu arada... TR ARMY die bi guild var bb çıkışında bunlardan birini gördüm
    adamla konuşamıyoruz o ally ben horde
    divao muydu devia mıydı neydi adı.
    adama türlü şaklabanlıklarla
    işte asker yürüyüşünü taklit ederek ne biliyim yerde tr harflerini çizerek anlatmaya çalıştım türk olduğumu
    ama anlamadı :)

ineedcorpses ben horde warlock 43 lvl undead.
    ahn'qiraj

• yapıcaklar tabı haklılar dusmanınız sızın zaten hep turkler ıyılık sefer yabancılar lv 1 gorse acımıyorlar :D
  • pvp serverında oynuyosan bunlara alışcaksın bizide zamanında epic atından inip kesen çok olmuştu o yüzden acıma yetime.....
  • wala ben bazen büyü denemek için kesiom :D level 20lik adamın tekine sadece dot atmıştım bakalım yatacakmı diye ve yatmıştı heralde :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

wala ben bazen büyü denemek için kesiom :D level 20lik adamın tekine sadece dot atmıştım bakalım yatacakmı diye ve yatmıştı heralde :D:D

çok güzel fantaziymiş... ama harbi denemek çok zevkli olur adam hiç bişi yapamıo sadece bakabilio sen de oturmuş adamı izlion
  • kusra bakma da, 57 olduunu nası anladın xD
  • level 57 %50 oldum. Daha bir kişiye geçerken saldırmadım.

Bir iki kişiye saldırdım. Onlarda beni 5-6 sefer üst üste kesenler oldu.

60 olana kadarda böyle sürecek. Kimseye dalmayacam. Sonra gider akranlarımla pvp yaparım :P
    Zaman kaybı level kasarken birileri ile uğraşmak.

10 günde 57 oldum.

Diğer türlü çok zaman kaybı olur.
    [(tabi ilk kez oynadığımında altını çizeyim)/u]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 26 lvl oldum yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Basar ' a

%1000 katılıyorum nasıl anladın abi 57 olduğunu senden 12-13 level üstü kuru kafa walla görebiliyosan helal
  • Arkadaşım bir kere hayatta o lvl da 57 olduğunu göremezsin + bir lvl 60 yada 55 olupta sana söylemediği sürece...

bu arada bende anlatayım bir anımı

1 warrior lvl 47 1 shaman 48 1 mage 48 bir rogue 47 ve birde druid lvl 49

tanariste arkadaşlarımı beklerken elit kesiyordum aşağıdan ungoraya ugrayıp silitgus a cıkacaktık festival e tam zg kapısının orada bunları gordum ben 45 elitleri keserken can sıkıntısından birde baktım bunlar bana saldırmaya başladı eee siz kaşındınız dedim bu arada bu dun oluyor lvl 60 halimle yani :)

neyse rogue gecmıs arkama paso saydırıyo ben hıc dokunmuyorum bıle neden işime geliyo o neden Reckoning dolup dolup boşalıyo

zavallı rogue arkamda ne oldugunun farkında değil
    Ama bunlar bana nasıl dalıyo bi görseniz zaten gittim shaman ın yanına rec de vardı tek vurus yerde
    sonra druid e gıttım gene tek vurus bu yerde bı baktım kı canım %50 ye gelmıs bi heal verdim auramı acıp tekrar başladım gittim mage nin yanına tek vurus derken rogue ye baktım uzaklasmaya başladı
    bindi atına nasıl kacıyo bi görseniz zaten warrior onumdeydı onu oldurum bındım Charger ıma rogue u kosturuyorum yakalamısım bunu vururmusun vurmazmısın bunuda oldurdum rahatlamıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

kusra bakma da, 57 olduunu nası anladın xD

aynı rogueyi 5 dk sora yolda 1 54 priestle görüp dövdük
    oradan
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH/Se7en_Sins -- 24 Haziran 2006; 11:13:47 >
  • bu oyunda aynı knıght onlıne gıbı mı ?
  • evet :)
  • yaw geçen gün lvl 43 üm stv de gecenin bi yarısı q kasıyom elit dinazoru kesmek için gittim adı neydi unuttum şimdi oda lvl43. Neyse dinonuz az etrafını temizlim dedim canım yarıda savaşıyorum çabuk temizlim diye. Zaten ne olduğunu anlamadan 2 tane ally biri hunter 1 lock beni gankladı.
    Hemen realese spirit yapmadım bakcam ne yapacaklar diye. Ahnk da hazırda zaten. Baktım bunlar elitde saldırcaklar lvlleride zaten 39-40 bunların. Bunlar saldırır saldırmaz bende canlandım hemen saldırdılar heal atarak bunları oyaladım. Ve kestiler tekrar beni. Hemen zaman kaybetmetmeden olay yerine gittim canlanmadan baktım hunter ölmüş diğeride büyük ihtimal ss kullanmış. Hemen aldım canı kestim locku. iyice topladım canımı sonra bunlar ikisi birden can aldı 2 sini kestim. Sonra lock canı aldı hemen denize atladı bende arkasından :) en az 10-15 dakka su altında kovalamaca oynadık. Yani bu işler gerçekten çok zaman kaybettiriyo.
  • STV iğrenç bir yer ya orda ne gank yedim sürüsüne bereket..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

STV iğrenç bir yer ya orda ne gank yedim sürüsüne bereket..

Hadi ya ben orda çok müslüman adamlar wardır saygılıdırlar gank yapmazlar diye düşünüyodum STV güzel server
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşım bir kere hayatta o lvl da 57 olduğunu göremezsin + bir lvl 60 yada 55 olupta sana söylemediği sürece...

bu arada bende anlatayım bir anımı

1 warrior lvl 47 1 shaman 48 1 mage 48 bir rogue 47 ve birde druid lvl 49

tanariste arkadaşlarımı beklerken elit kesiyordum aşağıdan ungoraya ugrayıp silitgus a cıkacaktık festival e tam zg kapısının orada bunları gordum ben 45 elitleri keserken can sıkıntısından birde baktım bunlar bana saldırmaya başladı eee siz kaşındınız dedim bu arada bu dun oluyor lvl 60 halimle yani :)

neyse rogue gecmıs arkama paso saydırıyo ben hıc dokunmuyorum bıle neden işime geliyo o neden Reckoning dolup dolup boşalıyo

zavallı rogue arkamda ne oldugunun farkında değil
    Ama bunlar bana nasıl dalıyo bi görseniz zaten gittim shaman ın yanına rec de vardı tek vurus yerde
    sonra druid e gıttım gene tek vurus bu yerde bı baktım kı canım %50 ye gelmıs bi heal verdim auramı acıp tekrar başladım gittim mage nin yanına tek vurus derken rogue ye baktım uzaklasmaya başladı
    bindi atına nasıl kacıyo bi görseniz zaten warrior onumdeydı onu oldurum bındım Charger ıma rogue u kosturuyorum yakalamısım bunu vururmusun vurmazmısın bunuda oldurdum rahatlamıştım

hehe power of the light

• quote:

Orjinalden alıntı: explore

bu oyunda aynı knıght onlıne gıbı mı ?

talihsiz bi soru olmuş
  • abi pvp serwerin gercekleri bunlar ben o yuzden 3 tane lvl60 charter yaptim ayni serwerda bisi alt karacter kasarken lvl 60 larimdan birisinide o haritaya birakiyorum biri kestigi zaman 5 kere ben kesiyorum
    hatta bi keresinde adamin birini 15 kere falan kestim adam oyunumu birakti bilmiyorum adamin olusu hep orda duruyo bayadir gelip gecerken bakiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.