Şimdi Ara

Salih Uçan, Emre'nin velihatıdır. 2012-2013 ilk 11'de banko oynamalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet topal la orta ikilide harika performans sağlayacaklarına inanıyorum, bazı renktaslar kira vs diyor bence bu çok yanlış Salih banko oynamalı ve çubuklu forma altında pişmeli ben çok çabuk uyum sağlayacağına inanıyorum

O yüzden o bölgeye transfer ihtiyacı yok bana göre
    Sadece yabancı kaliteli bir stoper ve transfer donemi Fenerbahçemiz icin kapanmalı

Yani aslında Hamit'e bile gerek yok ama dosta düşmana inat alalım.

Volkan
    Gökhan
    Transfer (Yobo)
    Egemen
    Hasan Ali
    Salih Uçan
    M.Topal
    Kuyt (Hamit Altıntop)
    Alex
    Stoch
    Sow

Ayrıca kulübede inanılmaz kaliteli oldu ve güçlendi
    Nerdeyse bir 11 daha çıkar ve şampiyonluğa oynar

• Bu çocuk ilk geldiğinde yazmıştım ilk 11'de oynamalı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

Bu çocuk ilk geldiğinde yazmıştım ilk 11'de oynamalı diye
    Kayalı içinde aynı şeyler söyleniyor.Sonu onun gibi olmaz inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

Bu çocuk ilk geldiğinde yazmıştım ilk 11'de oynamalı diye
    Off.
    Yeterli performansı gösterirse ilk 11'de olacaktır zaten, hayatınızda kaç maçını izlediniz Salih'in de bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
    Fenerbahçe'de formayı hakeden hiçbir genç harcanmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Off.
    Yeterli performansı gösterirse ilk 11'de olacaktır zaten, hayatınızda kaç maçını izlediniz Salih'in de bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
    Fenerbahçe'de formayı hakeden hiçbir genç harcanmamıştır.

Alıntıları Göster
    ben 1 kere maçını izlemiştim bucaspor kasımpaşaydı 3-3 mü 3-2 mi ne bitmişti fizik olarak çok düşük ama son vuruşu çok iyiydi hatta bayan seyirciler vardı o maçta maçın adamıda o olmuştur
  • Bu yıl rüya kadro gibi bişey oluyo zaten. Hamit'e hiç gerek yok verilicek paraya yazık olur azda değil yüksek bir para istiyor. 94 doğumlu oyuncuları avrupada şampiyonlar ligi maçlarında oynatıyorlar tecrübe ve özgüven için bizde hala takıma giremez yaşı gözüyle bakılıyor. Öncelikle bu saçma zihniyetten kurtulmak lazım ve sezon boyunca stabil bir şekilde kimi zaman 11 kimi zaman 20-45dk arası oynatılması gerek. Sadece kupa maçlarında oynatarak oyuncu kazanılmaz,hiç bir oyuncu yedek klübüesinde,antremanda kendini geliştiremez maç tecrübesi yaşaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespi

ben 1 kere maçını izlemiştim bucaspor kasımpaşaydı 3-3 mü 3-2 mi ne bitmişti fizik olarak çok düşük ama son vuruşu çok iyiydi hatta bayan seyirciler vardı o maçta maçın adamıda o olmuştur

Alıntıları Göster
    1994lü daha normaldir fiziğinin iyi olmaması.Bence başarılı olacaktır hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespi

Alıntıları Göster
    Hemen gaza gelinmemelidir. Salih böyle harcanmamalıdır. Az sabredin önce izleyin offff
  • Banko 11 değilde türkiye kupasinda bütün maçlar ve ligde en az 10 maçta 11 oynamalı ve 2 öne farkla öne geçtiğimiz bütün maçlarda oyuna girmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Banko 11 değilde türkiye kupasinda bütün maçlar ve ligde en az 10 maçta 11 oynamalı ve 2 öne farkla öne geçtiğimiz bütün maçlarda oyuna girmeli
    önce bir izleseydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Banko 11 değilde türkiye kupasinda bütün maçlar ve ligde en az 10 maçta 11 oynamalı ve 2 öne farkla öne geçtiğimiz bütün maçlarda oyuna girmeli
    aykut hoca gençleri iyi değerlendirmiyo ve risk alarak oyuna sokmuyo. fatih hocanın elinde olsa yemin ediyorum parlar. ama fenerde sönüp gider gibi. gerçekten potansiyeli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

aykut hoca gençleri iyi değerlendirmiyo ve risk alarak oyuna sokmuyo. fatih hocanın elinde olsa yemin ediyorum parlar. ama fenerde sönüp gider gibi. gerçekten potansiyeli var.

neden alıyo o zaman paşa?

potansiyel görüyo alıyo fakat oyuncu antrenmanda faaliyet göstermeyince kadroya nasıl alsın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Pardon ama çocuğun boyu 1.88 ve yaşı 18.. Daha vücut olarak bünye olarak gelişicek büyüycek 2 sene içinde tam oturur + kendisinin fizik açısından problemi olmaz tek yapması gereken havalanmaması :))
  • quote:

he he,aykut hoca gençlere hiç şans vermez,gençleri hiç önemsemez,dar kafalıdır,kendini düşünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird42

quote:

he he,aykut hoca gençlere hiç şans vermez,gençleri hiç önemsemez,dar kafalıdır,kendini düşünür

Alıntıları Göster
    Yok artık!

• quote:

Orijinalden alıntı: sakin-adam

Yok artık!

Alıntıları Göster
    tamam aykut hoca kral kupa maçlarında as takımı oynatırken bu adamı ligde oynatırmı

herkes özer bilica yı alıyo diye aykut hocaya sövüyo bişey yok

aykut hocayı gsliler eleştirince ouww
  • turkiye kupasinda denenmeli ve ligde mac lehimize islediginde oyuna girmelidir. öyle direk formayi veremeyiz. madem öyle o zaman yabanci stopere de ihtiyac yok nasilsa bekir var veya salihe bile gerek yok sonucta gökay var. hasan aliyi niye aldik özgür vardi. butun genclerin önce kendini kanitlamasi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

turkiye kupasinda denenmeli ve ligde mac lehimize islediginde oyuna girmelidir. öyle direk formayi veremeyiz. madem öyle o zaman yabanci stopere de ihtiyac yok nasilsa bekir var veya salihe bile gerek yok sonucta gökay var. hasan aliyi niye aldik özgür vardi. butun genclerin önce kendini kanitlamasi gerekir
    6 ayda fiziğini abartısız tevezvari bi hale sokabilir . vucut geliştirenler bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

6 ayda fiziğini abartısız tevezvari bi hale sokabilir . vucut geliştirenler bilirler

Alıntıları Göster
    Onun takımla 1 yıl antrenmana çıkması bile önemlidir 18 yaşında daha.Aykut onu sezon içinde Kadikoydeki maçlarda sonradan oyuna alabilir.Türkiye Kupasında oynatır tamam işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8

Onun takımla 1 yıl antrenmana çıkması bile önemlidir 18 yaşında daha.Aykut onu sezon içinde Kadikoydeki maçlarda sonradan oyuna alabilir.Türkiye Kupasında oynatır tamam işte.

Alıntıları Göster
    Emre'nin veliahtı bizde. Bknz. Buradan.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.