Şimdi Ara

Salim ünsalın hiç ama hiçbir şeyi bilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salim ünsalın hiç ama hiçbir şeyi bilmemesi
    Tm'lerdeki bu sıra kaymasına bakış açısı bu adamın hiç değişmediğini gösterdi. Tm'lerin "iyi" sıralarla "kötü" okullara yerleşmesinin sebebini sayısalcıların edebiyat çözmesine bağlamış. Sayısalda derece yapanlar edebiyat çözseydi Tm'cilerin sıralamaları zaten geride olacaktı ve yüksek puanlı okullar için umut beslemeyeceklerdi.
    Asıl sayısalcılar bu sefer edebiyat çözmediği için böyle oldu. Tm'lerin gerçek sıraları ortaya çıkmış oldu.
    Ben 2015 yılında bu sınavdan kurtulan biri olarak kendi yılımdan itibaren her yıl bu adama güvenmemeniz gerektiği başlığını uplarım.
    Bu sınav konusuna yalnızca yarım saat baktım sadece puanların birleştiğini biliyordum. Yanlış söylüyorsam uyarın ve başlığı sileyim.
    Salim ünsalın hiç ama hiçbir şeyi bilmemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lester nygaard -- 31 Ağustos 2018; 10:4:55 >

• Dil konusunda yanılacağını defalarca söyledim. Canlı yayında da söyledim ama insanları yanlış yönlendirdi malesef. Dilde 80 kişi 100 kişi düşer dediği yerler 1700 falan düştü.

İlgili tweet'im :https://twitter.com/chuffedanywise/status/1035346370171949058

Kimse %100 kesinlik beklemiyor zaten. Ama bu çalışmada dile 10 dakika bile ayrılmadığı çok açık. Bu insanlar sizin kafanıza göre yönlendirebileceğiniz insanlar değil ki. Uğraşmayacaksanız lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

Not : mfci arkadaşlara düşüş az gelebilir. bizim sizin kadar bölümümüz yok. 66 bin kişi mi ne tercih hakkı elde etmiş zaten. yani böyle 500 oynamalar 1000 oynamalar çok hayati bizim puanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troyn -- 31 Ağustos 2018; 9:49:18 >

• Troyn kullanıcısına yanıt
    Bu adam bunu hep yapıyor. Hatta bilirsin bir keresinde özellikle manipülatif amaçla yanlış söylediğini itiraf etmişti.

Hala yüzlerce fav almayı başarabiliyor cidden helal olsun.

Umarım istediğin yeri kazanmışsındır kardeşim
  • Nedense hiç şaşırmadım ne zaman tutturabildiki bu sefer tuttursun
  • Cok haklisin, 2 yil once buna benzer bir konu acmistim, bu senede ise tm siralamalarinin ucacagi belliydi top siralamalarda tmcilere de burda dile getirdim bunu beni kendim zamaninda basardigim icin baskasinin suan basarmasini istememem gibi ilginc bir argumanla sucladilar, maalesef bu isten isinizi ne kadar kotu yaparsaniz yapin unleniyorsunuz cunku asil cogunluk 50k 100k alti ki onlarin da cogu son derece bilgisiz oluyor, istediginiz kadar elestirebilirsiniz genelleme bu, isin daha da uzucu kismi derece denilebilecek siralama yapan bazi insanlar da son derece bilgisiz olup suan 1.5kla nasil boun sabanci bilkent gelmedi falan diye soka giriyor beklenilen bir durumdu zaten gelmemesi, kac kez dedik sayisalcilar bu sene tek bir sinav oldugu icin edebiyati sallamadi, benim zamanimda okulumdaki ilk 5kdaki sayisalcilarin onemli bir kismi tmden derece yapip tercih yapmamisti, karsit argumanlari ise cok komikti bu iyimser tmci arkadaslarin bu sene edebiyat cozneyenlerin de tm puani hesaplanmasi ama tr 1.si bile 2k 3k tarzi bor sey oldu zaten bu hesaplamayla yani ust siralari etkileyin bir hesaplama degildi bu sadece alt siralari etkiliyordu, anlatabildik mi hayir, salim unsalin bu yorumuna ise hic gelmek istiyorum sadece kendi de biraz dusunurse getirdigi sebep cok yanlis, ama gecen senelerde forumdaki yapici elestirilere bile tavri maalesef cok kotuydu, mobilden yazinca genelde devrik cumleler kuruyorum ama ne demek istedigim anlasilmistir umarim.

• upower U kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi anladım demek istediğinizi. Bu seneki sistemle pek ilgilenmediğim için tam anlamamıştım olayı sizin yazınızla oturdu şimdi.

Hep söylerdik dh’de takılan herhangi biri o adamdan daha iyi biliyodur bu işi diye. Çok ama çok üzücü ya adam bu işten para kazanıyor. Üstelik normal bir rehberlikçi de değil adeta sınav tanrıçası olarak bakılıyor sizin de dediğiniz pek bilmeyen öğrenciler tarafından.

Twittera baktım şimdi sayenizde psikoloji kazandık sayenizde ftr kazandık hocam Allah razı olsun falan filan. Yazık ya.
  • Salim ünsalın hiç ama hiçbir şeyi bilmemesi

Adam ısrarla sayısalcılar edebiyat çözdü diyor ve biz demiştik inanmamıştınıza getiriyor. Şaka gibi ya.

Bundan önceki senelerde ayrı olan edebiyat sınavına nerdeyse tüm sayısalcılar olarak girdik, tm sıralarında da yukarlardaydık. Adam tek kitapçık olan sınavda bundan daha fazla sayısalcının tmde önlerde olacağını nasıl düşünebiliyor?

Aklım almıyor cidden bu adamın rehberlik yapmasını hazmedemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lester nygaard -- 31 Ağustos 2018; 10:14:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dersane'nin Hiçbir Faydası Yok !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen yıl manipülasyon yaptı bu yılda hiçbir tahmini tutmadı.seneye buna güvenecek,salaklar çıkar yine.
  • Bu adamların tek vasfı excelde tablo yapmak bide tivit atıyolar işte
  • Tm sıralamalarından şu sonucu çıkarmak için beyin taşımamak lazım hakikaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuPPeRS

Tm sıralamalarından şu sonucu çıkarmak için beyin taşımamak lazım hakikaten

Senin beynin mi var yavşak boş boş konuşuyordun noldu
  • piknikyapan P kullanıcısına yanıt
    Trollük olsun diye açtığım başlıkta nasıl da kudurmuştun öyle şimdi hatırladım ahahahahahs hala kuyruk acısı sürüyor eziğin nasıl içlendiyse
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Aynen trolldür vasıfız köpek seni
  • piknikyapan P kullanıcısına yanıt
    Eskaza dandik bir üniversitede ikinci öğretimde hukuk kazanmış gelmiş millete vasıfsız diyor komik çocuksun vallahi 😂😂😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuPPeRS

Eskaza dandik bir üniversitede ikinci öğretimde hukuk kazanmış gelmiş millete vasıfsız diyor komik çocuksun vallahi 😂😂😂

Yol al lale boş yapma
  • Patlak
  • cahil cesareti deniyor galiba buna
    adam apaçık yanlış olan görüşünü binlerce öğrenciye doğru olarak lanse ediyor rezillik
    bir tereddütü bile yok adam "edebiyat çözmüşler, NET" yazıyor bir de
    yazık
  • Şu işe bak.Hala yanlış yorumluyor.1.83 le çarpın diyen ne diyecek acaba?Çözmedik abicim edebiyat falan. Çözmediğimiz için sıralamalar gercek seviyesine geldi.
  • up
  • Çok sinirlendim cidden hiçbir şey bilmiyorlar bir de eğitimci oluyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.