Şimdi Ara

Salla Kazan'dan Ramazan'a özel kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
3.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell kullanıcıları, 6 Haziran’a kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan’dan kazandıkları "Haftalık 1GB, Günlük 1GB, Haftalık Sahur 1GB" interneti başka bir Turkcell müşterisiyle paylaşabilecek

Turkcell kullanıcıları, 6 Haziran’a kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan’dan kazandıkları "Haftalık 1GB, Günlük 1GB, Haftalık Sahur 1GB" interneti başka bir Turkcell müşterisiyle paylaşabilecek.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell’in müşterilerine teşekkür olarak tasarladığı, cep telefonlarını ve tabletlerini salladıkça ödüller kazandıran Salla Kazan, Ramazan ayında da kazandırmaya devam edecek.

Kampanya kapsamında Turkcell kullanıcıları, 6 Haziran’a kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan’dan kazandıkları "Haftalık 1GB, Günlük 1GB, Haftalık Sahur 1GB" interneti başka bir Turkcell müşterisiyle paylaşabilecek. Bunun için de uygulamanın en güncel versiyonu üzerinden internetin hediye edileceği Turkcell numarasının yazılması yeterli olacak.

Salla Kazan’la bugüne kadar 23 milyon Turkcell'liye 790 milyon adet hediye verildi. Şimdiye kadar kazanılan hediyelerin toplamı ise 440 milyon GB ve 48 milyar dakikaya ulaştı.

İnternet ve dakikaya ek olarak Turkcell uygulamalarına özel hediyeleri de kapsayan Salla Kazan, fizy, lifebox, Dergilik, BiP, GollerCepte ve TV+ üyelik paketleri de kazandırıyor. Şimdiye kadar 120 milyar BiP dakikası ve 242 milyon adet dijital servis hediyesi dağıtıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir an migros salla kazan sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Bir an migros salla kazan sandım
    aynen ya nutella veriyordu sucuk veriyordu özlendi efsane bir de ansızın geliyordu
  • bu turkcell ne kadar boş beleş operatör. sırf bu dandik kampanyalarının açıklamalarını yazacak eleman çalıştırıyor. 1 gb internet verecek adam 2 sayfa a4 dolduruyor.
  • Paylaşım için teşekkürler.
    ➡Başlığa turkcell ibaresi eklenmeli⬅

• arkadaşlar türk telekom için sahur kampanyası yok mu acaba.aradım da bulamadım
  • Olmamış bu Kampanya..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda gördüğüm ikinci saçma kampanya altında aldatmaca 1.sini sormayın

• Turk telekom yok mu acaba bu sene :)
  • Uygulamada göremedim bu paylaşım ekranını?

• Sallayınca günlük 1gb çıktı. Kendin kullan veya başkasına gönder seçeneği çıkıyor. Göndereceğin kişiyi rehberden seçerek ya da numarasını yazarak yollanabiliyor. Haftalık olsa idare ederdi ama günlük tırt.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.