Şimdi Ara

Salomon Ayakkabı 35 USD'den Başlayan Fiyatlar | Aliexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
6.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye'deki fiyatları 500-600 Lira civarında olan ayakkabılar aliexpress'te SalomonOfficial Store olarak gözüken tedarikçide 35 USD civarına satılıyor. Benim tercih ettiğim bir ayakkabı modeli değil; gümrüğe takılır mı bilemem ama umarım işe yarar.

Store Link;

Örnek ürün;

Link

Türkiye Link

• kesin orjinaldir
  • Ayakkabılar orjinal arkadaşlar ben ayakkabı bağcığıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bunlar sahte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 21 Mart 2019; 13:46:47 >
  • Normal şartlarda Aliexpress'te imitasyon olan ürünlerde asla marka kullanılmaz. Doğrudan marka belirtiliyorsa bildiğim kadarıyla orijinal oluyor. Henüz aksi bir durumla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromK -- 20 Mart 2019; 23:10:14 >
  • +100$ olan ayakkabı 30$a orjinaldir kesin
  • 15/16'yada var. ilginç
  • Gokkusaginin tum renkleri mevcut :))))
  • dalavere var gbi
  • ürünlerde yoğun tutkal ve plastik kokusu varmış. bu ürünlerin orjinal olma durumu yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 1 ay kadar önce bir arkadaşa sipariş ettim. Gtx olanı seçtik ama ne ilândaki üründe nede gelen üründe gtx etiketi yoktu halbuki internetten arayınca gtx etiketi gözüküyor. Ben orijinalliği konusunda emin olamadım. Varsa bir püf noktası söyleyin bakayım.
    Görsel eklemeye çalışacam umarım olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colemerg30 -- 21 Mart 2019; 0:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında AE'de marka verip imitasyon satamıyorlar ve ben bu mağazayı 2-3 ay kadar önce de görmüştüm. Çakma satsa da kapanmaması imkansız diğer yandan bu paraya da solomom imkansız.

Almaya alırım da, beklentiye sokacak.
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Görüntülenemiyor hocam fotolar.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu sanırım

• Bugün gördüm bende sordum , satıcı orijinal olduğunu idda ediyor
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oldu, fena durmuyor ama bilemedim. 1'e 1 imitasyonları vardı. Onlardan mı acaba ama AE imitasyon konusunda markalarda çok ciddi duruş gösteriyor. Nike falan gerçek ve çakmasını sattırtmıyor yani satan mağazalar var ama nike logosunu gizliyorlar ve ismi geçmiyor.

Bir yandan deneyesim de gelmiyor değil.

Edit: Bir kaç feedbackte yoğun yapıştırıcı kokusu ve plastik kokusu var yazılmış. Bir tanesi de bir kaç durumdan bahsetmiş ve sonuna daha fazlası yok şeklinde imalı gülücük atmış. Bence solomon AE'ye dönüş yapmıyor, mağaza da Solomon'muş gibi satış yapıyor.

Bir tane feedbacke baktım da ayakkabı ayakta top gibi durmuş, kalıbı duruşu da bir garip geldi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 21 Mart 2019; 0:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Ben 1 ay kadar önce bir arkadaşa sipariş ettim. Gtx olanı seçtik ama ne ilândaki üründe nede gelen üründe gtx etiketi yoktu halbuki internetten arayınca gtx etiketi gözüküyor. Ben orijinalliği konusunda emin olamadım. Varsa bir püf noktası söyleyin bakayım.
    Görsel eklemeye çalışacam umarım olur...

hocam ayakkabının tabanını çıkartıp ayakkabının içini ve tabanın arka kısmının resmini atabilirsen orjinallik konusunda yardımcı olabilirim bide ayakkabılar kutusuyla mı geldi ? kutu resmi varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matias12 -- 21 Mart 2019; 0:44:51 >

• google ile arama yapınca ayakkabı üzerindeki sensiFIT yazısına baktım da gerçekleri ile bu ayakkabı arasında e-i yazılış ve harf yoğunlukları çok farklı bana göre bu ayakkabı orijinal değil..
  • Bir de rayban online store adında rayban satan bir mağaza var.
    RayBanOnline Store

bu da orijinal degildir ama online store olarak nasil satis yapabiliyor ilginc.aliexpress bu konudaki katiligini degistirdi mi acaba?

• Acaba Salomon için Çinde üretim yapan firmadan tedarik edilen ve satılan grey ürünler olabilir mi? Defolu olabilir belki? (numaranın tutmaması, dar olması vb. görsel olmayan durumlardan kaynaklı)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.