Şimdi Ara

Salomon Ayakkabı 35 USD'den Başlayan Fiyatlar | Aliexpress (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
6.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden salomon vardı baya, sonra markalar aliexpress e el atınca o ilanlar da kalkmıştı. Şimdi mağaza adı olsun, fotoğraflar olsun açık açık salomon görünüyor. Yine %100 emin olunmaz ama bence orjinal olma ihtimali yüksek. Birisi daha yazmış, defolu vs olabilir. Emre durmuşun çok ucuz fiyatlara north face aldığı videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Orjinalliğini kanıtlamıştı.

Abime almıştık 3 sene önce falan, gerçeğiyle birebir aynıydı görüntü ve kalite olarak. Bu ürünler gemiyle geldiğinden uzun süre kapalı ortamda duruyorlar. Hava almadığı için kokması normal bence.

Edit: Gümrük konusunda şansıma güvensem net alırdım. Orjinal olmasa bile çok yakın yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 21 Mart 2019; 3:38:13 >
  • 1e 1 bunlar . yani vietnam malları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resmen, inanmak icin bahane ariyorsunuz.
    Gezin sagı solu tr de de ayni ürünü ayni fiyata bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda hep ayni alman var bu vur kaç yapacak gibi uzak durmak lazım. Aliexpressden parami alirim 6 ay sonra dersen denenebilir

• 1 sene önce ben Ali Expres'ten almıştım.1-2 TL falan damga vergisi çıkmıştı.Ayakkabılara farklı bir uygulama yapıyor gümrük.Sormak lazım.
    Ayakkabılar taş gibi .1 Senedir hiçbirşey olmadı.Ama uyarayım en az 2 numara büyük söyleyin.Ayakkabı kalıpları Çin'de çok küçük.Ben 41 giyiyorum.42 sıktı ayağımı çok.
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    ayakkabı rahatsa gerisi hikaye önemli olan rahatlıktır

rahat bir ayakkabı değilse orijinali bile 5 para etmez

orijinalin kalıbı çok küçük neredeyse 1,5 numara büyük alın

orijinal olan modellerde buçuklu numara olur buçuklu numara yoksa o ayakkabı kesinlikle orijinal değil

Millet yeni yeni bu markaları giymeye başlıyor

Eskiden nikeler pahalı olduğu için bu markadan alırdım hatta columbia da dahil 60 - 70 - 80 -90 -100 - 110 tl hep bu fiyatlara almışımdır

Salomon 500 - 600 tl lik ayakkabı değil en fazla edeceği 150 - 170 tl malzeme altın değil

Salomon Ayakkabı 35 USD'den Başlayan Fiyatlar | Aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Mart 2019; 9:21:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Resmen, inanmak icin bahane ariyorsunuz.
    Gezin sagı solu tr de de ayni ürünü ayni fiyata bulursunuz.
    Aynen katılıyorum

• başka alan var mı? orjinalliğini nasıl anlarız
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz yildaki usd kuru ile hesaplarsak 450 tl te gelyor aldiginiz ayakkabi. Suan bi salomonda o civarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Bahsettiginiz yildaki usd kuru ile hesaplarsak 450 tl te gelyor aldiginiz ayakkabi. Suan bi salomonda o civarda.
    Herşeyi dolara bağlamamak lazım.Aliexpresste satılan neredeyse herşey doları 10 lira saysanız yine türkiyeden daha ucuz oluyor.Burda satan satıcıların kay marjı çok.Mesela ben amerikadan skechers ayakkabıyı 130 tl aldım dolar olarak ama türkiyede aynı zamanda 400 tl idi hesabı ona göre yapın.Aynı şekilde new balance 120 tl aldım türkiyede 370 tldi.
    Hiçbir ürünü türkiyedeki fiiyatla kıyaslamayın satıcıların kar marjları çok yüksek burda adidas süperstar bakayım dedim 600 tl koymuş adam.270 tl aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 21 Mart 2019; 10:27:8 >
  • Usa 12 numara hic yok. 13 numara var oda sepete eklenirken renk seciniz hatasi veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yazilari farkli sakin almayin orijinal degil. Orijinalin yazilari daha duzgun. Ben bu adamdan aldim yazisina dikkat etmeden daha sonra giydim tabi ve suan 3 ayakli geziyorum. Cakma ayakkabi giydim yan etki olarak 3. bir ayagim cikti. Sakin cakma giymeyin cok ayip. Cakma olursa 3.ayaginiz cikar orijinallerde oyle bi sikinti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Ben 1 ay kadar önce bir arkadaşa sipariş ettim. Gtx olanı seçtik ama ne ilândaki üründe nede gelen üründe gtx etiketi yoktu halbuki internetten arayınca gtx etiketi gözüküyor. Ben orijinalliği konusunda emin olamadım. Varsa bir püf noktası söyleyin bakayım.
    Görsel eklemeye çalışacam umarım olur...

ayakkabı buram buram sahteyim diyor

• o salomon değildir. somon marka gelir.
  • feberman F kullanıcısına yanıt
    Sülüman marka bile gelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epeydir aliexpress'e girmiyorum. Gümrük işini nasıl yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

ayakkabı buram buram sahteyim diyor

Alıntıları Göster
    Çok merak ettim nasıl belli oluyor sahtesi... Koklayarak mı bakılıyor? Yoksa bu fiyata olmaz mutlaka sahtedir diye bir ön yargı mı var?

Yorumlara bakıyorum 2014 yılında aldığı fiyatı gösteren mi ararsın, boşuna para vermeyin bu fiyata Türkiye'de bulursun diyen mi ararsın hepsi var.

Lafla oluyorsa bende birşeyler söylerim ama benim söyleyeceklerimde laf kalabalığından öteye geçmez...
  • inanmak senin elinde ama ayakakbılar 1e1 sahte yani a kalite replika vs diyorlar piyasada bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Ben 1 ay kadar önce bir arkadaşa sipariş ettim. Gtx olanı seçtik ama ne ilândaki üründe nede gelen üründe gtx etiketi yoktu halbuki internetten arayınca gtx etiketi gözüküyor. Ben orijinalliği konusunda emin olamadım. Varsa bir püf noktası söyleyin bakayım.
    Görsel eklemeye çalışacam umarım olur...

Ürün sahte midir bilemem ancak goretexlerde bu renk yok ya beyaz çizgili siyah var ya da mavi iç kısma ve tabana dahip olan siyah var. Ancak goretex olmayan siyah model bununla birebir aynı linkteki ürünü incelerseniz fotoğraftakinin aynısı olduğunu görürsünüz.

Yine de söylediğim gibi sahte midir bilemem, geleceğinden emin olsam kesinlikle denerdim almayı orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan028

Ürün sahte midir bilemem ancak goretexlerde bu renk yok ya beyaz çizgili siyah var ya da mavi iç kısma ve tabana dahip olan siyah var. Ancak goretex olmayan siyah model bununla birebir aynıhttps://www.instreet.com.tr/salomon-speedcross-4-siyah-kadin-kosu-ayakkabisi-100391252?gclid=EAIaIQobChMI87333r6T4QIV1aiaCh2WdAqxEAQYASABEgKvKfD_BwE linkteki ürünü incelerseniz fotoğraftakinin aynısı olduğunu görürsünüz.

Yine de söylediğim gibi sahte midir bilemem, geleceğinden emin olsam kesinlikle denerdim almayı orası ayrı.

Alıntıları Göster
    Çinli satıcı gore-tex satıyor mu ? Alan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.