SLM ARKADASLAR BİLGİSAYARIM ACIKKEN (KENDİM ODAMDA) SALONDAKİ LCD TV FİŞİNİ PRİZE TAKINCA PC MİN MONİTÖRÜ KAPANIP ACILIYOR 5 SANİYE SÜRÜYOR BU ARADA KASA HALEN CALİŞİYOR MASAÜSTÜ 5 SANİYE KARARIP TEKRAR ACILIYOR BU SORUN NEDEN OLUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MONİTÖRÜM LCD LG 19İNC W1934S
LCD TV LG 42LH4020
NOT: DAHA ÖNCE OLMAMISTI 1 AY İCİNDE OLDU PC DE TOPRAKLAMA VAR AYRICA AKIM KORUMALI PRİZ VAR BELKIN F9M823YY2M-GRY Akım Korumalı 8'li Toprak Grup Priz 2 Metre Anahtarlı
TV TAKILI OLDUZU PRİZDE TOPRAKLAMA HATTI YOK
prizi degistirmeyi dene. akım korumalı toprak grup prizide degis.
Yarin salondaki prizi degistirecegim sorun düzelmezse akim korumali prizide degistirecegim birde benim odamdaki ve salondaki priz baglantılari notr -faz ve notr-faz ayni soyle yapsam benim odam notr-faz yapsam salonuda faz-notr yapsam düzelirmi
o kadar detaylı bılgıye sahıp degılım üzgünüm :(
Tesekkurler yinede
Guncel
Buna benzer bir sorun bendede var. Şöyle ki pc yi açınca us robotocs wifi modemim sürekli reset atmaya başlıyor ;( malesef ki bende bir çözüm bulamadım.
insallah bir cözüm yolu buluruz monitör bozulmadan
cözüm yolunu buldum arkadaslar ben pc ye usb tv kartı baglıydı tv kartına gelen uydu kablosu salondaki recevierle aynı lnbye baglıydı tv kartını pc den cıkardım ve sorun kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme