Şimdi Ara

SALONDAKİ TV FİŞİNİ PRİZE TAKINCA ODAMDAKİ MONİTÖR KAPANIP ACILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADASLAR BİLGİSAYARIM ACIKKEN (KENDİM ODAMDA) SALONDAKİ LCD TV FİŞİNİ PRİZE TAKINCA PC MİN MONİTÖRÜ KAPANIP ACILIYOR 5 SANİYE SÜRÜYOR BU ARADA KASA HALEN CALİŞİYOR MASAÜSTÜ 5 SANİYE KARARIP TEKRAR ACILIYOR BU SORUN NEDEN OLUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
    MONİTÖRÜM LCD LG 19İNC W1934S

LCD TV LG 42LH4020

NOT: DAHA ÖNCE OLMAMISTI 1 AY İCİNDE OLDU PC DE TOPRAKLAMA VAR AYRICA AKIM KORUMALI PRİZ VAR BELKIN F9M823YY2M-GRY Akım Korumalı 8'li Toprak Grup Priz 2 Metre Anahtarlı

TV TAKILI OLDUZU PRİZDE TOPRAKLAMA HATTI YOK

• prizi degistirmeyi dene. akım korumalı toprak grup prizide degis.
  • Yarin salondaki prizi degistirecegim sorun düzelmezse akim korumali prizide degistirecegim birde benim odamdaki ve salondaki priz baglantılari notr -faz ve notr-faz ayni soyle yapsam benim odam notr-faz yapsam salonuda faz-notr yapsam düzelirmi
  • o kadar detaylı bılgıye sahıp degılım üzgünüm :(
  • Tesekkurler yinede
  • Guncel
  • Buna benzer bir sorun bendede var. Şöyle ki pc yi açınca us robotocs wifi modemim sürekli reset atmaya başlıyor ;( malesef ki bende bir çözüm bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insallah bir cözüm yolu buluruz monitör bozulmadan
  • cözüm yolunu buldum arkadaslar ben pc ye usb tv kartı baglıydı tv kartına gelen uydu kablosu salondaki recevierle aynı lnbye baglıydı tv kartını pc den cıkardım ve sorun kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.