Şimdi Ara

Salonuma Klima Lütfen Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar salonuma klima taktırcam malüm yaz geliyor klima fiyatları uçmaya başlamadan almak istiyorum salonumun ölçüleri şöyle en:4m boy:5 yükseklik:2.5m dairem 3.kat sağımızda solumuzda bina var kaç bt luk bir klima almalıyım ? Netten btu hesaplama yapan bi sitede 7980btu hesapladı benım aklımdaki Alarko Carrier 53 NQV 025M X-Power Gold Duvar Tipi Split Klima almak fiyat olarak 1500 civarı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_X_y -- 14 Mart 2013; 16:25:44 >

• Aynı markanın 12.000 btu olanını alın.
  • bu alarko carrer lar için eski teknoloji kullanıldığı ve pek enerji tasarrufu sağlamadığı söyleniyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_X_y -- 14 Mart 2013; 18:30:23 >
  • Alorko alaninin en iyisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alarkonun 12000 lik inverterini alacağım 1840/12 taksitle
  • teknolojisi konusunda bilgin varmı eski teknolojimi kullanılıyormuş diye
  • Arkadaşlar klimanın parasından belli zaten iyi klima bu paraya olmaz, orta düzey eski teknoloji bir ınverter klima.
    Tam ınverter diye söyleyenen klimalar 2500 tl den başlıyor.
  • arkadaslar benım verdigim rakamlara göre salonum kaç metrekare nasıl hesaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_X_y

bu alarko carrer lar için eski teknoloji kullanıldığı ve pek enerji tasarrufu sağlamadığı söyleniyor ama

Söylenenlere bakmayın, kullananlara sorun

Pek süslü püslü değildir ama piyasadaki kendisinden çok daha pahalı klimaların çoğundan daha ileri teknolojili ve verimlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.