Şimdi Ara

Samara ve Favorit hararet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lada Samara ve Skoda Favorit/Formatlarda kronik hararet sorunu mu var? İnternette tam bilgi edinemedim kimisi var kimisi yok diyor. Bu araçları kullanan bilen insanlardan yorum bekliyorum. Öğrenciyim 5000 TL bütçem var bu iki arabaya da bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 tane Samaram oldu, şimdi Favoritim var, hiçbirinde hararet sorunu yaşamadım.
  • Samara için söyliyim. Bu araçlar Rus yapım olduğu için kışa uyarlanmışlar. Kış için çok idealdir. Lakin sıcak yaz aylarında araba sıkıntı çıkarıyor doğrudur. Harareti yapar. Fakat bu ilk Lada sahiplerinin başına gelmiştir. Ustalar genelde soğutma sistemlerinde ufak oynama ile hararet sorunlarını çözmüşlerdir. Alacağın ladanında mutlaka o sorunu çözülmüştür yani hararet yapmaz.
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı bir cevap oldu teşekkür ederim.
  • nick güzelmiş

favoritte de öyle aşırı hararet sorunu yaşamadık bi kaç kere yaptığını hatırlıyorum oda sıkışık trafikte. Sanırım fanı çalışmıyordu ondan dolayı sorun vardı sonra hallolmuştu. Birazda önemli olan düzgün bakılmış bakımı aksatılmamış ve çoğunlukla orjinal parça kullanılmış bir araç bulmak. Şaşe ve direklerde de sıkıntı yoksa tamamdır zaten
  • Yazlık fan takarak sorun çözülüyor sanırım 70 lik

• Yaz aylarında boş termostat takılarak hararet sorunu ortadan kalkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    Tempra silecek sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.