Şimdi Ara

Şampiyonlarla Hikaye Yazmaca (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E peki kirmizi baslikli kiza ne oldu? O nerde? Beyaz atli prens onu kurtarmayacakmiydi ben mi yanlis hatirliyorum?

Edit:
    Katkilarindan solayi Lux ve RuneForce a tesekkur ediyorum. Ben konuyu biraz dagittim galiba cunku her ikinizin yazilarindada anladigim kadari ile oyundaki senaryona cok yakin gidiyorsunuz. Biraz toparlamazsam Stephen King amca beni yanina cagirabilir :D FRP de harbiden kendimi kaybediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 20 Temmuz 2011; 16:45:22 >
  • @ Lux

Teşekkür ederim. Senin hikayen kısaydı editlemişsin sanırım seninki de güzel olmuş. Ayna olayı çok hoşuma gitti. Bir tek vaynenin jannayı dövdükten sonra hemen kaçıp kurt kesmesi garip olmuş biraz onun dışında beğendim. Ve evet ordaki sssslar biraz zorlama olmuş. :P

@Gurcell

Kırmızı başlıklı kızı kurtaran avcı. Prens, pambık pirensesi kurtarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 20 Temmuz 2011; 17:36:14 >
  • Lux ile benim hikayem biraz ters dusuyor. Cunku ben Annie yi oldurmustum ve support karakterleri Demacian Sehri onundeki savasda kullancaktim. Vayne sagolsun yatirdi Janna yi :D
    Bakalim Lux ile belki hikayeleri birlestiririz. Bu arada hala hikayeye saglam bir bilge ariyorum. Varmi boyle bir hero oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Lux ile benim hikayem biraz ters dusuyor. Cunku ben Annie yi oldurmustum ve support karakterleri Demacian Sehri onundeki savasda kullancaktim. Vayne sagolsun yatirdi Janna yi :D
    Bakalim Lux ile belki hikayeleri birlestiririz. Bu arada hala hikayeye saglam bir bilge ariyorum. Varmi boyle bir hero oyunda?

O değilde prens olan garen değil jarvan değil miydi?
  • Orasi oyle ama birebir karakterleri anlatmakdansa ozelliklerini betimlemek ve ona gore birseyler uydurmak daha guzel oluyor :) Dedimya bir sonraki bolumde Karthus u koyar herkesi oldurup bitirebilirim eger birebir gidecek olursam :D
  • quote:

Orasi oyle ama birebir karakterleri anlatmakdansa ozelliklerini betimlemek ve ona gore birseyler uydurmak daha guzel oluyor :) Dedimya bir sonraki bolumde Karthus u koyar herkesi oldurup bitirebilirim eger birebir gidecek olursam :D

Ya Banshees Veil'leri varsa ?
  • Voidi rune savasinda yenen karthus Voidin gucunu temsil eden Vodi Staffi almistir. En dayanikli rakibi bile bu sonsuz guce sahip Staff karsisinda camdan heykellerden daha guclu degildir.
  • quote:

Bu arada hala hikayeye saglam bir bilge ariyorum. Varmi boyle bir hero oyunda?

Yani dış görünüm olarak ryze yetkili , bilgili bir arkadaşa benziyor. Onu kullanabilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitxkrieg -- 20 Temmuz 2011; 19:59:35 >
  • iyice anaokuluna çevirdiniz bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyazarx

iyice anaokuluna çevirdiniz bölümü

?
    Seni zorla tutan yok.
  • quote:

Lux ile benim hikayem biraz ters dusuyor. Cunku ben Annie yi oldurmustum ve support karakterleri Demacian Sehri onundeki savasda kullancaktim. Vayne sagolsun yatirdi Janna yi :D

Heimerdinger olabilir bilge olarak veya Zilean :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez482

quote:

Heimerdinger olabilir bilge olarak veya Zilean :D

Heimer böyle tamirci bir tipi var ki zaten öyle Zilean ve ryze bilge gibi duruyor harbiden

• Heimer bilim adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

?
    Seni zorla tutan yok.

konu kirliliği oluştu.Ve bölümdeyken rahatsız oluyorum bu tarz konulardan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

?
    Seni zorla tutan yok.

konu kirliliği oluştu.Ve bölümdeyken rahatsız oluyorum bu tarz konulardan var mı ?

Ben de diyorum beğenmiyorsan girme.

Ayrıca nickinde yazar yazıyor. Yazı yazmayı seviyorsan bu konuyu kötü bulmanın nedeni senden daha iyi yazanı/yazanları görüp çekememen falan mı?
  • Gürcel neden devam etmiyorki :D kitap okumuyorum zor geliyo ama bu hikayeyi okuyorum çok sürükleyici ya :D
  • Ilhamim kacti :D Hikaye yazmak icin materyal lazim ama bulamiyorum. Oyundaki tum herolari sakir sukur skilleri ile beraber hikayeye dahil etmek kolay ama asil olan hikayede onlara anlam verebilmek. Aklima gelen senaryoda kopmalar var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

?
    Seni zorla tutan yok.

Ben de diyorum beğenmiyorsan girme.

Ayrıca nickinde yazar yazıyor. Yazı yazmayı seviyorsan bu konuyu kötü bulmanın nedeni senden daha iyi yazanı/yazanları görüp çekememen falan mı?

Sorma,iyi yazanları görünce çekemiyorum. Yazılacak konu var yazılmayacak konu var.

• eski dostu heimerdingerin bir süre ortalıklarda gözükmemesinden endişelenen corki, piltover sokaklarında aracıyla gezerken bir anda onu ziyarete gidip nasıl olduğunu öğrenmek ister, yola koyulur ve uzun bir yolculuktan sonra heimerdingerin kocaman evine ulaşır bacakları sakat olan corki aracıyla birlikte kapıya kadar gider ve kapıyı çalar kimsecikler yoktur az ilerde heimerdingerin atölyesini farkeder orda olabilir düşüncesi ile atölyeye gider ve seslenir fakat yine de kimse cevap vermez herhalde burda değildir düşüncesi ile tam geri dönecekti ki içerden "Fired up and rea...... " tam olarak ne olduğunu anlamasa da böyle bir ses duyar ve içeride birisinin olduğunu düşünür takrar kapıya yönelir tam o sırada heimer kapıyı açar ve yüzünde panik ifadesi ile corkiye bir şey çaktırmamaya çalışır merhaba eski dostum diyerek selamlar. Corki bir anda neler olduğunu anlayamasa da heimerin bir takım garip davranışlar sergilediğini de anlamamış değildir. genelde çatlak hareketleri ile tanınan heimerin böyle panik içinde olmasını normal karşılamamıştır. eski dostum bayadır ortalıklarda yoksun nasılsın iyimisin bir sorun yok ya? sorar corki. yüzündeki panik ifadeyi bir türlü atamayan heimer iyiyim aslında fakat şu sıralar bi proje üzerinde çalışıyorum ve pek boş zamanım yok o yüzden bu atölyede günlerim geçiyor ne zaman geldin ben bodrum katındaydım diyerek durumu kurtarmaya çalışır. corki bende yeni geldim fakat cevap bulamayınca gidiyordum ki bir ses duydum takrar geri döndüm o sırada sen kapıyı açtın zaten o ne sesiydi öyle robot gibi? senin turretlerden baya bi farklıydı sanırım şu yeni proje ile ilgili? diyerek merakını gidermeye çalışan corki araba sesine benzeyen bir ses daha duyar ve sonrasında sanki içeride savaş varmışçasına atölyenin sallandığını farkeder..atöylenin yan duvarından kocaman bir yumruk sesi gelir tekrar bir yumruk sesi daha gelir duvarı kırmaya çalışan bir canavar olduğunu sanan corki bombalarını yüklemeye başlar heimer ise panikten konuşamaz hale gelir kaskatı kesilerek bayılır. içeriden yumruk sesleri gelmeye devam ederken corki kapıdan içeriye bakar fakat ne olduğunu tam göremez içeriye birtane ışık bombası atar gözlerine inanamaz kocaman yumrukları olan dev bir robot görür ve haaaaaa şeklindeki o meşur bağırışını yapar. robot normal insan kapısından bile sığmazken heimerdinger gibi bir adamın kapısından da geçemeyeği için duvarı kırmaya çalışır ve sonunda yumruğundan çıkan elektrik ile duvarı kırmayı başarır ve heimerdingerin bahçesinde corki ile karşı karşıya kalır.robotu etkisiz hale getirmeyi düşünen corki bombardımana başlar gatlingini çalıştırır fakar robot bir anda sarı bir elektrik ile kalkan oluşturarak corkinin bombalarını etkisiz hale getirmeyi başarır ve bir anda hızını katlayarak corkiye doğru hareket etmeye başlar bir hava manevrası ile kaçmaya çalışan corki arkasına baktığında robotun kolunun kendisine doğru geldiğini farkederek bir anda kendisini robotun kolları arasında bulur daha sonra hatırladığı tek şey havaya doğru uçup bütün bahçeyi kaplayacak kadar büyük bir elektirk boşalmasının için düştüğüdür. kendine gelen heimer kafasını toplar corkinin yerde yatan bedenini ve yüksek gerilimden dolayı yanmış aracını görür. "for great science!" diye bağırarak hıckırıklarına hakim olamayan corki birkaç saniyede iki turret yaparak birden bire kendini ve turretleri yükseltir karşısında duran dev robotu hextech roketleri ile etkisiz hale getirmeye çalışırken yükselen turretlerde robotu yavaşlatarak kaçını engeller son olarak tam kafasına özel yapım bombasını atarak robotun sersemlemesini sağlar fırlattığı ingiliz anahtarı robotun içine kaçar ve devrelerini bozar böylece robot etkisiz hale gelir. kardeşim benim diye bağırarak corkiye doğru yürüyen heimer şaşkınlık ve üzgünlük içerisinde ne yapacağını düşünür.......

devamı daha sonra

• Ortaligi toplamasi icin Rumble i cagirir ve herseyi toparladikdan sonra garaja donmesini ister, Bu sirada Heimer arkadasi Corki yi kucaklamis sehirdeki hastaneye yetistirir. Orada guzeller guzeli akali onlari karsilar ve Corkiyi alip acil servisine goturur. Doktorlar ameliyat gerektigini soylerler ve Heimer lutfen arkdasaimi iyilestirin diye cigliklar atar. Birkac dakika icinde uzerinde ameliyat elbisesi agzinda mskesi ve ellerinde eldivenleri ile Shen belirir. Heimerin o acayip seklini suzer ve merak etmeyin iyilesecek dedikden sonra asistani sorakayi ve guzel hemsire akaliyi yanina alarak ameliyat salonuna girer :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.