Şimdi Ara

Şampuan 'in Son kullanma tarihi (resim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
64.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampuan 'in Son kullanma tarihi  (resim)

Bunun üzerinde m12/18 e12/18 yazıyor üretim tarihi nedir ki ? İnternetten aldım satıcıya soru sordum daha yanıtlamadı. Başarılı saticı yazıyordu ürün orjinal galiba . Daha önce alanlarda iyi yorum yapmış beğenmiş . Sizlere bir danisayim dedim. Saçım yağlı olduğu için 3d men derin temizleme diye şampuan aldım . Daha onaylamadim . Birde diğer sitelerden 60,70,80,90 enfazla 106 tl ye var. Ben ise 50 ye aldım. Orjinal mi onu da bilemedim. Yorum yapılmamış olsa almazdım da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şampuanların Son Kullanma Tarihi

Şampuanlar, kişisel bakım rutininin vazgeçilmez bir parçasıdır. Ancak, diğer tüm ürünler gibi, şampuanların da bir son kullanma tarihi vardır. Bu tarih, şampuanın en iyi kalitede olduğu ve kullanımı güvenli olduğu süreyi gösterir.

Şampuanların Son Kullanma Tarihi Nerede Yazar?

Çoğu şampuan şişesinde, genellikle şişenin alt kısmında veya arkasında son kullanma tarihi bulunur. Tarih genellikle "EXP" veya "SON KULL. TAR." kısaltmasıyla belirtilir ve ardından ay/yıl formatında tarih yer alır.

Şampuanların Son Kullanma Tarihi Olur mu?

Evet, şampuanların da diğer kozmetik ürünler gibi bir son kullanma tarihi vardır. Bu tarih, şampuanın bileşenlerinin zamanla bozulmaya ve etkisiz hale gelmeye başlamasıyla ilgilidir. Son kullanma tarihi geçmiş şampuanları kullanmak, cilt tahrişi veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Bioblas Şampuanın Son Kullanma Tarihi Nerede Yazar?

Bioblas şampuanlarının son kullanma tarihleri genellikle şişenin alt kısmında veya arkasında bulunur. Tarih, "EXP" veya "SON KULL. TAR." kısaltmasıyla belirtilir ve ardından ay/yıl formatında tarih yer alır.

Pantene Şampuanın Son Kullanma Tarihi Nerede Yazar?

Pantene şampuanlarının son kullanma tarihleri de genellikle şişenin alt kısmında veya arkasında bulunur. Tarih, "EXP" veya "SON KULL. TAR." kısaltmasıyla belirtilir ve ardından ay/yıl formatında tarih yer alır.

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Şampuanlar Kullanılabilir mi?

Son kullanma tarihi geçmiş şampuanları kullanmamak gerekir. Bu şampuanlar, bozulmuş bileşenler içerebilir ve cilt üzerinde zararlı etkilere neden olabilir. Şampuanın son kullanma tarihini kontrol etmek ve tarihi geçmiş şampuanları atmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başıma benzer bir durum geldi geçenlerde. İthalatçı firma bilgileri yazıyordu. Firmayı aradım, sordum.
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Ben henüz aramadim. Mesaj yolu ile sordum . Cevap bekliyorumda bunu bilen varsa da sorayım dedim.

• Orada m 12/15 yazıyor 12/18 değil, ben mi yanlış görüyorum??

• O E olan Expire Date. Yani son kullanma tarihi. 12/18 yani

• Aynı şampuanı ben kullanıyorum belki aynı yerden almış bile olabiliriz.2-3 aydır kullanıyorum bendekinin de tarihi geçik ama hala yaşıyorum

• schwarzkopf'ta Mxx/yy Exx/zz Şeklinde yazar. M üretim E ise son kullanma tarihi. Ayrıca etikette kapak açık şekilde bir simge ve içinde bir süre yazar. Genelde 12M oluyor. Yani açıldıktan sonra 12 aylık ömrü var, son kullanma tarihini geçmeyecek şekilde tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Krem Ve Son Kullanma Tarihi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 3 sene gecmiş sodayı içiyorum siz şampuandan bahsediyorsunuz
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Ahahah hocam Allah korusun ya :)

• http://m.checkcosmetic.net/

• Teşekkür ediyorum sorun çözüldü sayenizde :)

• Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Benimki gecik değil dediklerine göre ama orjinal mı değil mi kullandıktan sonra anlarız :) ben de daha önce clear kullandım tarihi geçin gayet iyiydi yani ölmedim saça zarar vermesi

• kuikkuik kullanıcısına yanıt
    Hocam iki tane var o tarihten biri m12/15 diğeri e12/18 . Yanlış yazmışım adam gibi uyaran yok ki. Sanki yanlış ı savunuyoruz.

ŞU KONULARA TEHET GİBİLERİ BOŞ YAPMAK İÇİN GİRMESE KEŞKE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Londias -- 20 Nisan 2017; 19:1:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Orada m 12/15 yazıyor 12/18 değil, ben mi yanlış görüyorum??

m12/18 yazıyor. Gözlere bi baktır.
  • Jordan Henderson kullanıcısına yanıt
    Buraya ne gireceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Orada m 12/15 yazıyor 12/18 değil, ben mi yanlış görüyorum??

m12/18 yazıyor. Gözlere bi baktır.

Allah allah çok biliyorsunuz yanlış yazdık heralde onun için ss attık

• quote:

Orijinalden alıntı: Londias

Buraya ne gireceğiz?

12/18 tarihinin üstündeki kod, ben girdim daha 23 ayı var görünüyor.

• Şampuanın SKT geçse/geçmese farkı var mı?
  • ÜT Aralık 2015

SKT Aralık 2018

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı bu konu ya.. Daha insanlar etiket üzerindeki yazıları okumayı bilmiyor bu ne..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.