Şimdi Ara

son kullanma tarihi geçmiş deodorant SS eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün dolabımın arka tarafında taaa 2000 yılında satın alınmış olan bi deodorant buldum.İçinde baya var.Son kullanma tarihine baktım bişey göremedim.Ancak 2000 yılında imal edilmiş.Skt geçmiş midir?Kullansam bişey olur mu?

SS ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 13 Temmuz 2008; 20:30:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Deodorant Hakkında Bilgiler

Deodorant Son Kullanma Tarihi

Deodorantlar, genellikle üzerinde belirtilen bir son kullanma tarihine sahiptir. Bu tarih, ürünün en iyi performansını göstereceği süreyi belirtir.

Tarihi Geçmiş Deodorant Kullanılır mı?

Son kullanma tarihi geçmiş bir deodorant kullanılması tavsiye edilmez. Tarihi geçmiş deodorantlar, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli riskler doğurabilir:

• Etkinliğin Azalması: Tarihi geçmiş deodorantlar, zamanla etkinliklerini kaybedebilirler. Bu, istenmeyen kokuları önlemede daha az etkili olmalarına neden olabilir.
    • Tahriş veya Alerjik Reaksiyonlar: Tarihi geçmiş deodorantlar, ciltte tahrişe veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
    • Bakteriyel Büyüme: Son kullanma tarihi geçmiş deodorantlarda bakteriyel büyüme meydana gelebilir. Bu, cilt enfeksiyonlarına yol açabilir.

Deodorantların Son Kullanma Tarihi Var mı?

Evet, deodorantların genellikle üzerinde belirtilen bir son kullanma tarihi vardır. Bu tarih, ürünün en iyi performansını göstereceği süreyi belirtir.

Deodorant Son Kullanma Tarihi Geçerse Ne Olur?

Deodorant son kullanma tarihi geçerse, etkinliğini kaybedebilir, cilt tahrişine neden olabilir ve bakteriyel büyümeye yol açabilir.

Sonuç

Son kullanma tarihi geçmiş deodorantlar kullanılması önerilmez. Deodorantların üzerinde belirtilen son kullanma tarihlerine uymalı ve tarihi geçmiş deodorantları atmalısın. Taze ve etkili bir deodorant kullanarak istenmeyen kokuları önleyebilir ve cilt sağlığını koruyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesajları silen moda teşekkür ederim

Kokusunda hiçbir problem yok.İlk günkü gibi.Çok hoş.Acaba cilt kanserine falan yol açar mı?Direk çöpe mi atayım?Uzaktan elbiselerime mi sıkayım?

• bence kullan herhangi bir soruna yol acmaz

parfüm sonunda yemiyoruz
  • Havaya sık sonra yere düşen parçacıkların arasından geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 13 Temmuz 2008; 20:42:21 >
  • bence kullanma at gitsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Havaya sık sonra yere düşen parçacıkların arasından geç.

adam sanki magnum nasıl yenir onun tarifini verio
  • Bu arada 2005'te üretilen deodorantı nasıl 2000 yılında satın aldın, ön sipariş mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Krem Ve Son Kullanma Tarihi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır verilen izin tarihini Ü.T olarak görmüş
  • yaaa aat gitsin o kadar düşünecene git yenisini al
    yavaş at da patlamasın altıda pörtlemiş zaten
  • 2000 tarihinde alınan izinle üretilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 13 Temmuz 2008; 20:47:51 >
  • Bence kullanma.
    Alt kismi sismis sisenin. Sakat gibi geldi bana
  • Adam 2000 yılında aldım diyo 2005 üretim tarihi var üstünde bi terslik var gibi sanki.
  • 3 tane daha dolu hiç kullanılmamış deodorantlarım var.
    Kötü kokmayı hiç sevmem.Kol altı stick tarzı kremlerimde var.Reksona

Çöpe atmaya karar verdim.
  • 2005 de üretilmiş o
  • 2005 imalatı, 2000 ürün için izin alınan tarih...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.