Şimdi Ara

Şampuan yerine sabun kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şampuan yerine normal sabun kullanıyorum gayet te memnunum. Önemli olan saçın temizlenmesi ve şampuanda fazladan saçın canlı dolgun parlak kolay şekil alan filan görünmesi için değişik maddeler katılıyor bunlar saça ve sağlığa zararlı olabilir. Dove klasik marka sabun gayet iyi geliyor saça.
    Kırlangıç marka bir de zeytinyağlı sabunu var fiyatı öyle abartı bir şey de değil 6-7TL mi neydi. Ondan almayı düşünüyorum.

• Merhabalar
    Eğer illa ki sabun kullanmak istiyorum derseniz Güney marmara taraflarında köylerde yada ayvalık taraflarında (ZEYTİNCİLİK) yapılan yerlerde gerçek saf zeytinyağlı sabun bulabilirsiniz.Özellikle şekilleri bozuk olanları tercih edin..Şampuan yerine sabun kullanımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar
    Eğer illa ki sabun kullanmak istiyorum derseniz Güney marmara taraflarında köylerde yada ayvalık taraflarında (ZEYTİNCİLİK) yapılan yerlerde gerçek saf zeytinyağlı sabun bulabilirsiniz.Özellikle şekilleri bozuk olanları tercih edin..Şampuan yerine sabun kullanımı

Onlar gerçekten çok iyi olabilir ama güvenemiyorum ben ya içinde zararlı bakteri şu bu filan olabilir diye. Böyle bilindik tanıdık bir yer olur yapıldığı yeri bilirsiniz filan ordan alınır ama hiç bilmediğim yerden böyle sabun alamıyorum ben.

Kırlangıç marka zeytinyağlı sabundan çok memnun kaldım hem kullanımı iyi hem hem gayet uygun fiyatlı zaten kokusundan da zaten belli oluyor doğal sabun. Yeşil boya katılmamış olması yani müşteriyi kandırmamaları çok büyük artı. Dalan marka bir zeytinyağlı sabun almıştım yemyeşil böyle resmen boya yahu komple zeytinyağı olsa bu kadar yeşil olmaz bariz boya işte ve o boyalar hep alerjik zararlı ve gereksiz şeyler. Gerçek zeytinyağlı sabun öyle yeşil olmaz bejimsi olur çünkü zeytinyağı hem çok açık sarımsı renkte olur hem zaten sabunda kullanımı öyle çok olmaz bu da sabunun hafif bej olmasına neden olur anca.

• bu köylerde vs. zeytinci yerel sabun satıcılarına güvenmeyin. nasıl yaptıklarına bizzat şahit oldum. inanın bana hangi koşulda üretildiklerini görseniz bırakın saçınıza sürmeyi elinizi bile yıkamazsınız.

üstüne bir de istisnasız hepsi hileli üretim yapıyor. ürünlerin içlerindeki zeytinyağı miktarı çok çok az, başka endüstriyel yağların karışımıyla yapıyorlar.
  • Kırlangıç ve Tariş marka zeytinyağlı doğal sabunlar çok iyi tavsiye ederim. Zeytinyağı açık sarı olur bir sabunda kullanımı sabunu ancak bejimsi yapar aynen bu sabunlardaki gibi ama diğerleri gibi yemyeşil yapmaz. Müşteriyi kandırmayan üretici en doğal ve kaliteli üreticidir.
    Kırlangıç ve Tariş diyorum başka da bişey demiyorum tek geçerim
  • Ben el yapımı zeytinyağli defne sabubu kullanıyorum, memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş jeli nasıl kullanılır?
    15 yıl önce açıldı
    Saç kremi nasıl kullanılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.