Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsun allshare cast dongle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonum S3 . mediamarkttan aldım.
    Orijinal haliyle kullanıyorum, ne rom ne root var.
    Dün de allshare cast dongle aldım samsung mobile dan.
    Ancak evde bir türlü bağlanamadım. tel de bağlanıyor diyor , sonra yaklaşık 30 sn sonra bağlanamadı hatası veriyor.
    Ama neden bağlanamadığımı, neyi gözden kaçırdığımı da bulamadım ?
    Bir fikriniz varmıdır ?
    Örneğin allshare cast i tel den açmadan önce tel de yapılacak ayarlar varmıdır ?

• tv de allshare dongle in takılı olduğu hdmi girişi açık durumda değilmi.

benim tv lerde farklı bir hdmi açkken baglantiyi kesiyor.
    ayrıca bir de guncellemesi yayınlandı onu kurdunuzmu
  • Dongle'ın bağlı olduğu giriş açık. HDMI4 olarak görüyor ve bağlanıyor da TV ile dongle. Telefonda dongle ı görüyor. Tıklayınca 10-15 saniye süreyle "bağlanıyor" mesajının ardından "bağlanamadı" diye mesaj geliyor. S3 e googleplay deki güncellemeyi diyorsanız, evet onu da yükledim ?
  • telefon aracılığıyla allshare cast dongle cihazına yazılım update i yapılıyor. gerçi bunu kendisi otomatik yapiyor ancak sanırım once saglıklı baglantı yapması lazım.

dongle ı resetlemeyi denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacerd

Dongle'ın bağlı olduğu giriş açık. HDMI4 olarak görüyor ve bağlanıyor da TV ile dongle. Telefonda dongle ı görüyor. Tıklayınca 10-15 saniye süreyle "bağlanıyor" mesajının ardından "bağlanamadı" diye mesaj geliyor. S3 e googleplay deki güncellemeyi diyorsanız, evet onu da yükledim ?

Hocam ilk bağlantıda kırmızı Işık yanıp sonerken resete basın mavi olacak sonra deneyin

eğer baglanmiyorsa cihaz arizalidir aldığınız yere iade edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.