Şimdi Ara

Samsun'da iyi bir dersane?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana Samsunda önerebileceğiniz iyi bir dersane var mı?

Sakarya'yı biliyorum fakat özel derece sınıfına giremeyince gitmenin bir anlamı yok diyorlar doğru mudur?

Birde Birikim test var ama hep pahalı diyorlar hemde oradakilerin çoğu Fen Lisesinden olduğu için kazanıyor diyorlar.

Birde Çözüm'e iyi diyorlar.

Ben M.P.A.L mezunuyum.geçen sene kazanamadım.bu sene haftaiçine gidicem.Hangisini tavsiye edersiniz?Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

Not:Eşit ağırlık öğrencisiyim.

• Kampüss iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna von S.

Kampüss iyidir.

İlgin için teşekkürler fakat orası yeni açılmadı mı?Temeli sağlam mı sence?Sen oraya gittiysen iyi bir dersane mi?
  • Dershane yeni de hocalar öyle degil,Birikimden ayrilan hocalar acti.
    Matematikcileriyle görüsürsen özellikle kafanda bir seyler olusur.Kampüsteyim ben,evet.
  • kampüss dersanesinin fiyatı nedir? ve tam olarak nerede?
  • Ben bu sene uğur dershanesindeydim. Hocalar ve yayınlar çok sağlamdı ancak birkaç iyi hoca ayrıldı dershaneden. Birikim iyidir gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRNLK

Arkadaşlar bana Samsunda önerebileceğiniz iyi bir dersane var mı?

Sakarya'yı biliyorum fakat özel derece sınıfına giremeyince gitmenin bir anlamı yok diyorlar doğru mudur?

Birde Birikim test var ama hep pahalı diyorlar hemde oradakilerin çoğu Fen Lisesinden olduğu için kazanıyor diyorlar.

Birde Çözüm'e iyi diyorlar.

Ben M.P.A.L mezunuyum.geçen sene kazanamadım.bu sene haftaiçine gidicem.Hangisini tavsiye edersiniz?Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

Not:Eşit ağırlık öğrencisiyim.

Bende mpal mezunuyum 08.Çözüm iyidir ordaydım 2 sene.Ege iktisat kazandım.Her türlü çözüm iyidir.Kazandırma listelerine bak inanmıyorsan :) birikimde falan kaç tane hukuk vs. var bak :) Bide ea cısın geç haluk hocanın sınıfına edebiyat full say :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyn__ -- 27 Ağustos 2010; 1:34:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.