Şimdi Ara

SAMSUN GALAXY S2 Mİ YOKSA GALAXY S3 MİNİ Mİ... YARDIMM..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
20.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: engurlu

Hicbirini alma..git 1250 ye paralel ithalat s3 al keyfine bak..

Arabistan da 870 tl bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üzerinde S2 daha üstün ancak S3 mini nin dizaynı nı beğeniyosanız ve o mavi renginden almak istiyorsanız(Benim gibi)S3 mini tercih edebilirsiniz.S2 ye jelly bean gelir sonraki güncellemeler gelmez.Ancak S3 mini nin fabrika çıkışı jelly bean üzerine.En az bi 6 ay güncelleme vericektir belki de 1 yıl.Ayrıca daha ucuz paranız cebinizde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

artık s2 devrı bıttı 2senelık telefon oldu s2 son yazılım guncellemesını alck 4.1.2 ile dahada almıcak samsung telefon alcksn guncel telefon alcn s3minininde özellıkler fazla ıyı degıl başka telefonlara yonel bnce kesın alcm dıyorsn s2 al s3 mınıde bıse yok

Adamı nasıl bir tereddüte soktğunun farkındamısın ne kadar karışık bir cevap
  • yurtdışı s3 daha mantıklı
  • tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ;) galaxy s3 mini ile xperia p almış bulunmaktayım :)
  • Hayırlı olsun, bende çok ikilemde kalmıştım. S2 de karar kıldım. Tercihim Kamera kalitesi, Gorilla glass cam, ve tasarımdan yana oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_of_blue

tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ;) galaxy s3 mini ile xperia p almış bulunmaktayım :)

s2 kullanıyorum ancak jeli bon güncellemesi hala gelmedi,sızıntı ya da spain romu yükleyenlerde memnun değiller..ben de s3 miniyle bir ilgileneyim dedim.Umreden bir arkadaşım 580tl ye getirebilirim dedi..Tavsiye edermisin kardeş,gözlemlerin nasıl?
  • Bende bu cumartesi ya s3 mini yada s2 alcaktim s2 aldim mutluyum ondan yaziyom suan.

• S2 daha üstün ancak yurtışından gelme uygun fiyata s3 alın derim.
  • Soru mu bu tabi ki s2

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Orijinalden alıntı: night_of_blue

tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ;) galaxy s3 mini ile xperia p almış bulunmaktayım :)

s2 kullanıyorum ancak jeli bon güncellemesi hala gelmedi,sızıntı ya da spain romu yükleyenlerde memnun değiller..ben de s3 miniyle bir ilgileneyim dedim.Umreden bir arkadaşım 580tl ye getirebilirim dedi..Tavsiye edermisin kardeş,gözlemlerin nasıl?

tavsiye ederim gayet stabil çalışıyor zaten jb yüklü... 4 in. ekran boyutu ideal en olması gereken boyut.. kamera olarakta 5 megapixelin hakkını veriyor,, tasarım olarakta fena değil... xperia p yide tavsiye edebilirim wodafone hat kullanmıyorsanız tabi :))

• 4 aydır Gold dan 559 TL ye 3 ay sonra ödemeye başlamalı ve 12 taksit olarak aldığım Motorola Atrix imi kullanıyorum.

Telefon herşeyiyle mükemmel hemde bu fiyata,telefonumu yenileyecek olursam ilerde bu yine motorola olacaktır mutlaka.

Yeni tlf alacaklara öncelikle Motorola Razr XT910 u öneririm.

Yok benim param çok leğen plastiğinden yapılma samsung lara tonlarca para dökerim diyorsan senin bileceğin şey tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Kağıt üzerinde S2 daha üstün ancak S3 mini nin dizaynı nı beğeniyosanız ve o mavi renginden almak istiyorsanız(Benim gibi)S3 mini tercih edebilirsiniz.S2 ye jelly bean gelir sonraki güncellemeler gelmez.Ancak S3 mini nin fabrika çıkışı jelly bean üzerine.En az bi 6 ay güncelleme vericektir belki de 1 yıl.Ayrıca daha ucuz paranız cebinizde kalır.

s2 ve s3mini 4.2.2 son güncellemelerini alacak başka yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Kağıt üzerinde S2 daha üstün ancak S3 mini nin dizaynı nı beğeniyosanız ve o mavi renginden almak istiyorsanız(Benim gibi)S3 mini tercih edebilirsiniz.S2 ye jelly bean gelir sonraki güncellemeler gelmez.Ancak S3 mini nin fabrika çıkışı jelly bean üzerine.En az bi 6 ay güncelleme vericektir belki de 1 yıl.Ayrıca daha ucuz paranız cebinizde kalır.

s2 ve s3mini 4.2.2 son güncellemelerini alacak başka yok

yazdığımda öyle bi açıklama yoktu ondan öyle yazmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: mutsel76

4 aydır Gold dan 559 TL ye 3 ay sonra ödemeye başlamalı ve 12 taksit olarak aldığım Motorola Atrix imi kullanıyorum.

Telefon herşeyiyle mükemmel hemde bu fiyata,telefonumu yenileyecek olursam ilerde bu yine motorola olacaktır mutlaka.

Yeni tlf alacaklara öncelikle Motorola Razr XT910 u öneririm.

Yok benim param çok leğen plastiğinden yapılma samsung lara tonlarca para dökerim diyorsan senin bileceğin şey tabiki.

kedi mundar olayı
  • Garantili S2 alacağız bizde 2 adet. 600TL ye 6 taksit.S3 mini birdiğin kırpılmış telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.