Bildirim
SAMSUN GALAXY S2 Mİ YOKSA GALAXY S3 MİNİ Mİ... YARDIMM..!!!
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S2 tabikide, ismi kanmayın s3 mini vs, performans ve verilere bakın. s2 hala şu an çıkan çoğu telefondan kat ve kat iyi durumda -
S2. Tartışmasız. -
Hiç, düşünmeye gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
S2. Tartışmasız. -
artık s2 devrı bıttı 2senelık telefon oldu s2 son yazılım guncellemesını alck 4.1.2 ile dahada almıcak samsung telefon alcksn guncel telefon alcn s3minininde özellıkler fazla ıyı degıl başka telefonlara yonel bnce kesın alcm dıyorsn s2 al s3 mınıde bıse yokquote:
Orijinalden alıntı: Avrasya Kurdu
Hiç, düşünmeye gerek yok.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnemployedMan -- 8 Aralık 2012; 11:13:00 > -
Hicbirini alma..git 1250 ye paralel ithalat s3 al keyfine bak.. -
Benim kararım s2 yönünde olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
Hicbirini alma..git 1250 ye paralel ithalat s3 al keyfine bak.. -
Fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.. S2 en son hangi güncellemeyi aldı peki..quote:
Orijinalden alıntı: Seqilsin Hanny ;)
Benim kararım s2 yönünde olurdu.
Alıntıları Göster -
Benim icin guncelleme onemli degil, son guncellemesiyle s2 stabil rahat calisiyosa onu alicam, kamera olarak daha iyi cunku seside fazla ckyr biraz gurultulu ortamda calistigim icin. -
quote:
Orijinalden alıntı: night_of_blue
Fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.. S2 en son hangi güncellemeyi aldı peki..
suan orjınal surum 4.0.4 aldı ama bu hfta ıcı 4.1.2 gelıyor orjınal surum olarak -
Miniyi bilemem ama s2 nin kulaklik kalitesi berbat. Yurtdisi s3 al derim -
boyut önemli ise s3 mini al derim performans önemli ise s2 biraz daha önde gibi ama s3 miniyi tavsiye ederim ben tam bir F/P cihazı. O paraya ondan daha donanımlı ya da aynı özelliklere sahip bir cihaz yok. HTC Desire X var bir de malzeme kalitesi olarak çok daha iyidir ama ram 512 ileride bu bir dezavantaj olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Mobbdeep
Miniyi bilemem ama s2 nin kulaklik kalitesi berbat. Yurtdisi s3 al derim -
İkisi arasında tartışmasız S2.quote:
Orijinalden alıntı: Progressivity
boyut önemli ise s3 mini al derim performans önemli ise s2 biraz daha önde gibi ama s3 miniyi tavsiye ederim ben tam bir F/P cihazı. O paraya ondan daha donanımlı ya da aynı özelliklere sahip bir cihaz yok. HTC Desire X var bir de malzeme kalitesi olarak çok daha iyidir ama ram 512 ileride bu bir dezavantaj olabilir
Alıntıları Göster -
quote:
Benim icin guncelleme onemli degil, son guncellemesiyle s2 stabil rahat calisiyosa onu alicam, kamera olarak daha iyi cunku seside fazla ckyr biraz gurultulu ortamda calistigim icin.
bence Sony cihazlara bir goz at diyorrum -
S2 nin biraz eskidigini dusunuyorum,tabikide cok iyi telefon ama ustte arkadasin da dedigi gibi guncelleme gelmez.Ama s3 mini ye guncellemeler gelir.Illa bu ikisnden biri oalcaksa s3 mini secerdim ben.quote:
Orijinalden alıntı: semihstrquote:
Benim icin guncelleme onemli degil, son guncellemesiyle s2 stabil rahat calisiyosa onu alicam, kamera olarak daha iyi cunku seside fazla ckyr biraz gurultulu ortamda calistigim icin.
bence Sony cihazlara bir goz at diyorrum
Alıntıları Göster
-
quote:
boyut önemli ise s3 mini al derim performans önemli ise s2 biraz daha önde gibi ama s3 miniyi tavsiye ederim ben tam bir F/P cihazı. O paraya ondan daha donanımlı ya da aynı özelliklere sahip bir cihaz yok. HTC Desire X var bir de malzeme kalitesi olarak çok daha iyidir ama ram 512 ileride bu bir dezavantaj olabilir
Şu an Motorola Atrixden daha iyi FP cihazı yok.
540 x 960 pixels, 4.0 inç ekran (~275 ppi pixel density)
Corning Gorilla Glass
Tegra 2 çift çekirdek 1.5 işlemci
1 gb ram
16 GB dahili hafıza+SD kart
GeForce ULP Gpu
Fiyatı ise şaka gibi 650 lira
Kamera hariç S3 Miniden çok daha iyi -
Atrix in ekranı da berbat hiç oyun oynadınızmı? O telefona 2 gb ram da koysalar o ekran ve kamera ile 250 tl bile etmez -
Hocam kağıda yazılana bakma, hiç yakından baktınmı, atrix berbat bir telefon -
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
quote:
Şu an Motorola Atrixden daha iyi FP cihazı yok.
540 x 960 pixels, 4.0 inç ekran (~275 ppi pixel density)
Corning Gorilla Glass
Tegra 2 çift çekirdek 1.5 işlemci => 1.5 değil 1GHZ işlemci fakat kernel modlarıyla 1.3 e veya 1.5 e çıkarılır ki riskli olur bu, 1.3 en iyisi.
1 gb ram
16 GB dahili hafıza+SD kart
GeForce ULP Gpu
Fiyatı ise şaka gibi 650 lira
Kamera hariç S3 Miniden çok daha iyi
Bencede arkadaş burda çok çok haklı
s3 mininin kastıgı oyunlarda bile atrix sorunsuz bir şekilde stabilliğini koruyor
lütfen hayatınızı samsunga bağlamayın
daha s3 mini ile aynı fiyata Motorola XT910 var manyak bir telefon üstelik bu yıl içerisinde 4.1.2 güncellemesinide alacak
telefonun tüm özellikleri s2 ile neredeyse aynı, üstelik bluetooth 4 var, 7.1 mm inceliğinde, çözünürlülüğü ve piksel sayısı daha yüksek
size tavsiyem samsung hayranlığını bırakın diğer telefonlarada bakın samsung kaliteli yapıyor fakat fiyatınıda her halükarda yüksek tutuyor
motorolada türkiyede pek tutulmadı zaten motorolayı da şuan google aldı kalitesiz demenize imkan yok çünkü google ın işletim sistemini kullanıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaysu -- 22 Aralık 2012; 9:22:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: serselner_
Atrix in ekranı da berbat hiç oyun oynadınızmı? O telefona 2 gb ram da koysalar o ekran ve kamera ile 250 tl bile etmez
quote:
Orijinalden alıntı: ANDROIDER
Hocam kağıda yazılana bakma, hiç yakından baktınmı, atrix berbat bir telefon
bence atrixi hiç kötülemenize gerek yok çünkü 650 liralık bir telefondan daha ne beklersiniz
gidin 700-750 liraya samsung w alın onun ekranınıa bakında atrixin kini düşünün
samsungun tüm TFT LCD leri motorolanın TFT LCD lerinden dahada berbat
karşılaştırma yaparken fiyatlarada bakın burası türkiye
bu arada samsungun 650 liraya kadar düşmüş 1ghz çift çekirdek li bir telfonunu söyleyin YOK çünkü samsung düşük donanımda kaliteli telefonlar yapar ve süper reklamla yüksek fiyata satar, bence motorolada baya kaliteli bir telefon öncelikle donımsal kalitesi
Ha bi Galaxy serisi var 850 tlnin altına düşmez oda s3 miniki ben performansını yeterli bulmuyorum.
Evet atrixin ekranı Super AMOLED değil veya AMOLED de değil fakat o fiyata daha ne beklersiniz.
Tlefonları fiyatlarına göre değerlendirin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaysu -- 22 Aralık 2012; 9:18:14 >
Benzer içerikler
- telefonu siyah beyaz yapma
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor
- rehber kayıt tarihi
- s24 ultra imei atılıyor mu
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- good lock
- s24 ultra kaç watt destekliyor
- imei sorgulama numarası
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X