Şimdi Ara

SAMSUN GALAXY S2 Mİ YOKSA GALAXY S3 MİNİ Mİ... YARDIMM..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
20.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım galaxy s2 ve galaxy s3 mini arasında kaldım aralarında pek fiyat farkı yok.. yardımcı olursanız fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim...

• S2 tabikide, ismi kanmayın s3 mini vs, performans ve verilere bakın. s2 hala şu an çıkan çoğu telefondan kat ve kat iyi durumda
  • S2. Tartışmasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

S2. Tartışmasız.
    Hiç, düşünmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrasya Kurdu

Hiç, düşünmeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    artık s2 devrı bıttı 2senelık telefon oldu s2 son yazılım guncellemesını alck 4.1.2 ile dahada almıcak samsung telefon alcksn guncel telefon alcn s3minininde özellıkler fazla ıyı degıl başka telefonlara yonel bnce kesın alcm dıyorsn s2 al s3 mınıde bıse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnemployedMan -- 8 Aralık 2012; 11:13:00 >
  • Hicbirini alma..git 1250 ye paralel ithalat s3 al keyfine bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Hicbirini alma..git 1250 ye paralel ithalat s3 al keyfine bak..
    Benim kararım s2 yönünde olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seqilsin Hanny ;)

Benim kararım s2 yönünde olurdu.

Alıntıları Göster
    Fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.. S2 en son hangi güncellemeyi aldı peki..
  • Benim icin guncelleme onemli degil, son guncellemesiyle s2 stabil rahat calisiyosa onu alicam, kamera olarak daha iyi cunku seside fazla ckyr biraz gurultulu ortamda calistigim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_of_blue

Fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.. S2 en son hangi güncellemeyi aldı peki..

suan orjınal surum 4.0.4 aldı ama bu hfta ıcı 4.1.2 gelıyor orjınal surum olarak
  • Miniyi bilemem ama s2 nin kulaklik kalitesi berbat. Yurtdisi s3 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Miniyi bilemem ama s2 nin kulaklik kalitesi berbat. Yurtdisi s3 al derim
    boyut önemli ise s3 mini al derim performans önemli ise s2 biraz daha önde gibi ama s3 miniyi tavsiye ederim ben tam bir F/P cihazı. O paraya ondan daha donanımlı ya da aynı özelliklere sahip bir cihaz yok. HTC Desire X var bir de malzeme kalitesi olarak çok daha iyidir ama ram 512 ileride bu bir dezavantaj olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Progressivity

boyut önemli ise s3 mini al derim performans önemli ise s2 biraz daha önde gibi ama s3 miniyi tavsiye ederim ben tam bir F/P cihazı. O paraya ondan daha donanımlı ya da aynı özelliklere sahip bir cihaz yok. HTC Desire X var bir de malzeme kalitesi olarak çok daha iyidir ama ram 512 ileride bu bir dezavantaj olabilir

Alıntıları Göster
    İkisi arasında tartışmasız S2.
  • quote:

Benim icin guncelleme onemli degil, son guncellemesiyle s2 stabil rahat calisiyosa onu alicam, kamera olarak daha iyi cunku seside fazla ckyr biraz gurultulu ortamda calistigim icin.

bence Sony cihazlara bir goz at diyorrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihstr

quote:

Benim icin guncelleme onemli degil, son guncellemesiyle s2 stabil rahat calisiyosa onu alicam, kamera olarak daha iyi cunku seside fazla ckyr biraz gurultulu ortamda calistigim icin.

bence Sony cihazlara bir goz at diyorrum

Alıntıları Göster
    S2 nin biraz eskidigini dusunuyorum,tabikide cok iyi telefon ama ustte arkadasin da dedigi gibi guncelleme gelmez.Ama s3 mini ye guncellemeler gelir.Illa bu ikisnden biri oalcaksa s3 mini secerdim ben.

• quote:

Şu an Motorola Atrixden daha iyi FP cihazı yok.
    540 x 960 pixels, 4.0 inç ekran (~275 ppi pixel density)
    Corning Gorilla Glass
    Tegra 2 çift çekirdek 1.5 işlemci
    1 gb ram
    16 GB dahili hafıza+SD kart
    GeForce ULP Gpu

Fiyatı ise şaka gibi 650 lira
    Kamera hariç S3 Miniden çok daha iyi
  • Atrix in ekranı da berbat hiç oyun oynadınızmı? O telefona 2 gb ram da koysalar o ekran ve kamera ile 250 tl bile etmez
  • Hocam kağıda yazılana bakma, hiç yakından baktınmı, atrix berbat bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Şu an Motorola Atrixden daha iyi FP cihazı yok.
    540 x 960 pixels, 4.0 inç ekran (~275 ppi pixel density)
    Corning Gorilla Glass
    Tegra 2 çift çekirdek 1.5 işlemci => 1.5 değil 1GHZ işlemci fakat kernel modlarıyla 1.3 e veya 1.5 e çıkarılır ki riskli olur bu, 1.3 en iyisi.
    1 gb ram
    16 GB dahili hafıza+SD kart
    GeForce ULP Gpu

Fiyatı ise şaka gibi 650 lira
    Kamera hariç S3 Miniden çok daha iyi

Bencede arkadaş burda çok çok haklı
    s3 mininin kastıgı oyunlarda bile atrix sorunsuz bir şekilde stabilliğini koruyor
    lütfen hayatınızı samsunga bağlamayın

daha s3 mini ile aynı fiyata Motorola XT910 var manyak bir telefon üstelik bu yıl içerisinde 4.1.2 güncellemesinide alacak

telefonun tüm özellikleri s2 ile neredeyse aynı, üstelik bluetooth 4 var, 7.1 mm inceliğinde, çözünürlülüğü ve piksel sayısı daha yüksek
    size tavsiyem samsung hayranlığını bırakın diğer telefonlarada bakın samsung kaliteli yapıyor fakat fiyatınıda her halükarda yüksek tutuyor
    motorolada türkiyede pek tutulmadı zaten motorolayı da şuan google aldı kalitesiz demenize imkan yok çünkü google ın işletim sistemini kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaysu -- 22 Aralık 2012; 9:22:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serselner_

Atrix in ekranı da berbat hiç oyun oynadınızmı? O telefona 2 gb ram da koysalar o ekran ve kamera ile 250 tl bile etmez

quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

Hocam kağıda yazılana bakma, hiç yakından baktınmı, atrix berbat bir telefon

bence atrixi hiç kötülemenize gerek yok çünkü 650 liralık bir telefondan daha ne beklersiniz
    gidin 700-750 liraya samsung w alın onun ekranınıa bakında atrixin kini düşünün
    samsungun tüm TFT LCD leri motorolanın TFT LCD lerinden dahada berbat
    karşılaştırma yaparken fiyatlarada bakın burası türkiye

bu arada samsungun 650 liraya kadar düşmüş 1ghz çift çekirdek li bir telfonunu söyleyin YOK çünkü samsung düşük donanımda kaliteli telefonlar yapar ve süper reklamla yüksek fiyata satar, bence motorolada baya kaliteli bir telefon öncelikle donımsal kalitesi

Ha bi Galaxy serisi var 850 tlnin altına düşmez oda s3 miniki ben performansını yeterli bulmuyorum.

Evet atrixin ekranı Super AMOLED değil veya AMOLED de değil fakat o fiyata daha ne beklersiniz.

Tlefonları fiyatlarına göre değerlendirin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaysu -- 22 Aralık 2012; 9:18:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.