Samsung Glaxy Note 2 telefonuma 4.3 rom yükledim başka bir ülkeye ayit sonra başka bir roma geçmek istedim fakat ne cwm den ne de dowladıng mod dan geçiş yapamıyorum dowlading mod dan denedigimde olan sorun şu acil yardım
Odin Mode Product Name:GTN7100 Custom Bınary Dowlaod:Yes (2 caunts) Current Bınary: Samsung Offıcal System Status : Offıcal
sonradan rom atınca gelen şeyler de bunlar Odin Mode Product Name:GTN7100 Custom Bınary Dowlaod:Yes (2 caunts) Current Bınary: Samsung Offıcal System Status : Offıcal KNOX WARRANTY VOID :1 AP SWAEV:A2
rom atmaya calısırken aldıgım hata
Odin Mode Product Name:GTN7100 Custom Bınary Dowlaod:Yes (2 caunts) Current Bınary: Samsung Offıcal System Status : Offıcal KNOX WARRANTY VOID :1 AP SWAEV:A2 Unsupported Version yazıyor ve rom atamıyorumm
bu olay başıma gelınce telefon acılmıyr kies fırmware fln fln diyor tekrar bıu 4.3 romu atmak zorunda kalıyorum acil yarıdm beklıorum
AYRICA BİDE ŞÖYLE YAZIYOR Firware uprage encountered an issue. Plesa select recovery mode in Kies & try again
mtlpitbul
kullanıcısına yanıt
Bootloader güncellenmiş. Buda demek oluyor ki, güncel bootloader'a sahip olmayan Samsung ROM'unu yükleyemezsiniz.
Aşağıdaki ROM'u Odin'den yüklemeyi deneyebilirmisiniz;