Şimdi Ara

Samsun LCD ekran hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lafı uzatmayacağım , "GOLD Bilgisayar" dan samsung 40f86bd aldım ve aldığıma alacağıma pişman oldum. 1 ay sonra digiturk ve dvd seyrederken bir süre sonra 5-6 cm genişliğinde ekranın altından üstüne kadar karıncalanma şeklinde bej veya yeşil renkli çizgiler oluşmaya başladı. Kanal değiştirdiğimde veya kapatıp açtığımda düzeliyor ve bir süre sonra gene başlıyor. Servisi çağırdım ve serviste müşaade altında tutacaklarını ve hatayı serviste tekrar ederse müdahale edeceklerini söylediler. Ama malesef bugün telefon ettiklerinde onlarda böyle bir hata vermediğini ve geri getireceklerini söylediler. Biliyorum ki o tv buraya gelince aynı hatayı verecek ve olan bana olacak. Bu tip bir arızaya sebep nedir acaba bir fikriniz var mı?

İlginiz için şimdiden teşekkürler

• Merhaba,

f86 serisi ile ilgili bir topik vardı. Aynısı değil ama benzer sorunlardan bahseden arkadaşlar olmuştu. Bakarsan işine yarar bilgilere ulaşabilirsin.

Bu linkte bahsedilen soruna örnek görüntüler var:

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/0cfbb4ee1349f907132b1cfc79540c62f4b9ac319f23275a333a09a1effaeea31f0cdfa5303513c918450

Bu da sözünü ettiğim topik.

http://forum.donanimhaber.com/m_22424128/mpage_2/key_/tm.htm

• Yine F86,yine çizgi problemleri.........

Çok sorunlu bi model gerçekten........
  • bence servislerin size vermesi gereken bakım fişlerini biriktirin. ileride bu arıza tespit edilebilirse , şu an için arıza yok geri bildirimi verseler bile sonradan o fişler değer kazanabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: uboot

arkadaşlar merhaba ;

Lafı uzatmayacağım , "****" dan samsung 40f86bd aldım ve aldığıma alacağıma pişman oldum. 1 ay sonra digiturk ve dvd seyrederken bir süre sonra 5-6 cm genişliğinde ekranın altından üstüne kadar karıncalanma şeklinde bej veya yeşil renkli çizgiler oluşmaya başladı. Kanal değiştirdiğimde veya kapatıp açtığımda düzeliyor ve bir süre sonra gene başlıyor. Servisi çağırdım ve serviste müşaade altında tutacaklarını ve hatayı serviste tekrar ederse müdahale edeceklerini söylediler. Ama malesef bugün telefon ettiklerinde onlarda böyle bir hata vermediğini ve geri getireceklerini söylediler. Biliyorum ki o tv buraya gelince aynı hatayı verecek ve olan bana olacak. Bu tip bir arızaya sebep nedir acaba bir fikriniz var mı?

İlginiz için şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    samsung lcd tv ekran kararması
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.