Şimdi Ara

SAMSUN'LU VAR MI ARAMIZDA ? (OTEL TAVSİYESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsun'da sevgilimle kalablecegim otel tavsiyesi istiyorum. Şehir merkezinde olacak. Kaliteli bir yer olsun. Kişi başı max 150 lira olmalı. Otel tavsiye ederken ''evlilik cüzdanı'' sorup sormadıklarını da yazarsanız sevinirim.

Ayrıca bir de Samsun'da 2 gün boyunca nereleri gezmemizi, neler yememizi, neler almamızı(hediye olarak) önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

Benim baktığım oteller ;

Büyük Samsun Oteli

http://www.booking.com/hotel/tr/buyuk-samsun-oteli.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX19

MyHouse Oteli

http://www.booking.com/hotel/tr/myhouse.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX18

North Point Otel

http://www.booking.com/hotel/tr/north-point.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX17

Hotel Grand Asos

http://www.booking.com/hotel/tr/grand-asos.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX16

Yıldızoglu Otel

http://www.booking.com/hotel/tr/yildizoglu-otel-turizm-ins-ltd-sti.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX15

Gloria Tipi Otel

http://www.booking.com/hotel/tr/gloradega-tadegbadeg.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX14

Kent Otel

http://www.booking.com/hotel/tr/kent-otel.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX13

Yafeya Otel

http://www.booking.com/hotel/tr/yafeya.tr.html?label=gog235jc;sid=5060d4a239e8830c67143d103cf8a010;dcid=4;checkin=2012-10-12;checkout=2012-10-13;srfid=d6201d4d970af41f7b056d77b522adfaX12

Hepsi de kaliteli ve fiyat olarak uygun geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.R.O -- 10 Temmuz 2012; 17:25:23 >

• amisos otel parkın karşısındaki bu otel en güzeli.... gezilecek yerler atakum-atakent tarafları mutlaka görülmeli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 10 Temmuz 2012; 17:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

büyük samsun oteli parkın karşısındaki bu otel en güzeli.... gezilecek yerler atakum-atakent tarafları mutlaka görülmeli....

Büyük Samsun Otel'i güzel evet resimlerden görüldügü kadarıyla. Ama işte diger 7 otel'de şehir merkezinde, kaliteli, ve resimlerden güzel görünüyor.

Peki evlilik cüzdanı soruyor mu Büyük Samsun Otel ? Yaşlarımız 23-24
  • Amisos var oraya da bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

büyük samsun oteli parkın karşısındaki bu otel en güzeli.... gezilecek yerler atakum-atakent tarafları mutlaka görülmeli....

Büyük Samsun Otel'i güzel evet resimlerden görüldügü kadarıyla. Ama işte diger 7 otel'de şehir merkezinde, kaliteli, ve resimlerden güzel görünüyor.

yanlış yazmışım pardon benim bahsettiğim büyük samsun oteli değil başka bir otel oda merkezdeki parkın karşısında duruyor amisos otel

EDİT : amisos otel evet arkadaşta onu yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 10 Temmuz 2012; 17:27:08 >

• quote:

quote:

quote:

yanlış yazmışım pardon benim bahsettiğim büyük samsun oteli değil başka bir otel oda merkezdeki parkın karşısında duruyor amisos otel

EDİT : amisos otel evet arkadaşta onu yazmış

Kardesim orası evlilik cüzdanı soruyormus ya. Tek kişi 130, çift kişi 180, suit oda 230 lira.

• Samsunda okuyorum ama otel hakkında hele evlilik cüzdanı hakkında hiç bir fikrim yok, olmadı 2 tane tekli oda kiralayıp gece geçiş yaparsınız. Ben sana omtel'i önerecektim üniversitenin olduğu için muhtemelen ucuzdur hem sahili denizi falan da var tatil olur ama merkeze uzak önünden merkeze dolmuş gidiyo. Atakum sahili, amisos tepesi ciftlik caddesi vs gezilebilir. Sular altında kalmasa lovelet olabilirdi. Beyaz evde döner yiyebilirsiniz onun dışında meşhur bağğbında pek bişey yok pide meşhur ama sanırım o evde ailelerin fırına verdiği pide, belki kapalı kıyma pide bulursanız ondan yiyebilirsiniz ama pek te gerekli bişey değil. Meydanda yeni yapılan bulvar avm de bir çoğu fastfood'çu var. Hediye olarak malesef özel pek bişey yok. Belki en fazla meydandaki rus pazarından üstünde samsun yazan magnetler ya da hediyelik bişey. Atakum sahilde cafelere gidebilirsiniz. Oyıun oynana kafelerde, vera, violet, keops gibi, hem güzel bir ortamda her türlü oyunu oynayabilip hem ucuza içecek içebilirsiniz. Yine alkol seviyorsanız sahilde olimpiyata ya da samara'nın bahçe kısmında oturabilirsiniz bira 5-6.5 arası falan. Atakum yeşilyurt avm de mc donalds'da deniz manzaralı yemek yiyebilirsiniz. Bir de park bahçe vs seviyorsanız doğu park batı park amazon adası vs var. Su sporları yapan yerlerde var nerede bilmiyorum şimdilik aklıma gelen bu kadar bence atakumdaki geniş kum sahilin tadını çıkarın ömür evleri tarafı gayet nezih olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Didim'de yaşayan var mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Samsunda okuyorum ama otel hakkında hele evlilik cüzdanı hakkında hiç bir fikrim yok, olmadı 2 tane tekli oda kiralayıp gece geçiş yaparsınız. Ben sana omtel'i önerecektim üniversitenin olduğu için muhtemelen ucuzdur hem sahili denizi falan da var tatil olur ama merkeze uzak önünden merkeze dolmuş gidiyo. Atakum sahili, amisos tepesi ciftlik caddesi vs gezilebilir. Sular altında kalmasa lovelet olabilirdi. Beyaz evde döner yiyebilirsiniz onun dışında meşhur bağğbında pek bişey yok pide meşhur ama sanırım o evde ailelerin fırına verdiği pide, belki kapalı kıyma pide bulursanız ondan yiyebilirsiniz ama pek te gerekli bişey değil. Meydanda yeni yapılan bulvar avm de bir çoğu fastfood'çu var. Hediye olarak malesef özel pek bişey yok. Belki en fazla meydandaki rus pazarından üstünde samsun yazan magnetler ya da hediyelik bişey. Atakum sahilde cafelere gidebilirsiniz. Oyıun oynana kafelerde, vera, violet, keops gibi, hem güzel bir ortamda her türlü oyunu oynayabilip hem ucuza içecek içebilirsiniz. Yine alkol seviyorsanız sahilde olimpiyata ya da samara'nın bahçe kısmında oturabilirsiniz bira 5-6.5 arası falan. Atakum yeşilyurt avm de mc donalds'da deniz manzaralı yemek yiyebilirsiniz. Bir de park bahçe vs seviyorsanız doğu park batı park amazon adası vs var. Su sporları yapan yerlerde var nerede bilmiyorum şimdilik aklıma gelen bu kadar bence atakumdaki geniş kum sahilin tadını çıkarın ömür evleri tarafı gayet nezih olur.

Evet ayrı ayrı da tutabiliriz otelin yeri güzel olsun, ulaşımı kolay olsun, etrafında it kopuk olmasın bize yeter. Valla orada okuyan bir üniversite öğrencisine denk gelmem iyi oldu Gezilecek pek çok yer yazmıssın. Hepsini not alıcam saolasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +18

Samsunda okuyorum ama otel hakkında hele evlilik cüzdanı hakkında hiç bir fikrim yok, olmadı 2 tane tekli oda kiralayıp gece geçiş yaparsınız. Ben sana omtel'i önerecektim üniversitenin olduğu için muhtemelen ucuzdur hem sahili denizi falan da var tatil olur ama merkeze uzak önünden merkeze dolmuş gidiyo. Atakum sahili, amisos tepesi ciftlik caddesi vs gezilebilir. Sular altında kalmasa lovelet olabilirdi. Beyaz evde döner yiyebilirsiniz onun dışında meşhur bağğbında pek bişey yok pide meşhur ama sanırım o evde ailelerin fırına verdiği pide, belki kapalı kıyma pide bulursanız ondan yiyebilirsiniz ama pek te gerekli bişey değil. Meydanda yeni yapılan bulvar avm de bir çoğu fastfood'çu var. Hediye olarak malesef özel pek bişey yok. Belki en fazla meydandaki rus pazarından üstünde samsun yazan magnetler ya da hediyelik bişey. Atakum sahilde cafelere gidebilirsiniz. Oyıun oynana kafelerde, vera, violet, keops gibi, hem güzel bir ortamda her türlü oyunu oynayabilip hem ucuza içecek içebilirsiniz. Yine alkol seviyorsanız sahilde olimpiyata ya da samara'nın bahçe kısmında oturabilirsiniz bira 5-6.5 arası falan. Atakum yeşilyurt avm de mc donalds'da deniz manzaralı yemek yiyebilirsiniz. Bir de park bahçe vs seviyorsanız doğu park batı park amazon adası vs var. Su sporları yapan yerlerde var nerede bilmiyorum şimdilik aklıma gelen bu kadar bence atakumdaki geniş kum sahilin tadını çıkarın ömür evleri tarafı gayet nezih olur.

Evet ayrı ayrı da tutabiliriz otelin yeri güzel olsun, ulaşımı kolay olsun, etrafında it kopuk olmasın bize yeter. Valla orada okuyan bir üniversite öğrencisine denk gelmem iyi oldu Gezilecek pek çok yer yazmıssın. Hepsini not alıcam saolasın.

Rica ederim samsunda merkezin üst kısımları bir de merkezde tek tük hariç pek it kopuk olmaz dediğim gibi mayolarınızı falan da alın gayet eğlenirsiniz. Bu arada aklıma geldi omtel denen otelin yanında plaj var orada böyle cafe, şezlong kiralama duş wc falan tesis gibi hem de vakıf malı olduğundan giriş ücretsiz orası da güzeldir. İyi gezmeler :)

• Konu bayagı eski ama belki yararlanan olur hilton açıldı evlilik cüzdanı istemiyor.
  • Hocam bu sitede samsun bulunan pek çok yıldızlı ve yıldızsız oteli bulabilirsiniz. Hepsini özelliklerine göre sıralamış. Umarım işinize yarar.

http://www.samsunotelleri.hesaplitatilfirsatlari.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.