Şimdi Ara

samsun s2 i9100 telefonumda anakart arızası var yardımcı olurmmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran 2011 taririnde androidtelefonlari.com dan aldığım Samsung glaxy s2 i9100 telefonum cebimde kapanmaya başladı bunun üzerine telefonu fatura fotokopisi ile birlikte 14 kasım 2011 tarihinda mng korgo aracılığı ile androidtelefonlari.com adresine gönderdim 15 kasım 2011 tarihinde telefon ilğili firmaya ulasdı. Yaklaşık 2 hafta geçtikten sonra beni arayarak garanti belgesini istediler nedeni sorunca çihazı bir servise göndermişler onlarda bizim çihazımız değil diye geri göndermişler bu nedenlede garanti belğesini istediler bende telefona ait ne varsa hepsini kutusuyla beraber ilgili firmaya karğoladım. Gel zaman git zaman arayan soran yok 19 aralık 2011 tarihinde ilgili firmayı tekrar aradım ilgili kişi telefonun geldiğini söyledi fakat cihaz yapılmamış garanti dışı bırakılmış nedenini sordum servis fişinde ses kısma tuşunun oradan darbe nedeniyle lak çatlağı oluştuğu için kullanıcı hatası nedeniyle garanti dışı olduğu ve müşterinin aranıp bilği verildiği yazıyormuş bende aranmadığımı ilk kendisinden duyduğumu belirttim ve ses kısma tuşunun olduğu kısımda gözle görülen bir ezilmenin olup olmadığını sordum kendisine aldığım cevap evet bir ezilme vardı. Bunun üzerine ben telefonun gönderdiğimde telefonun herhanği bir yerinde bir ezilme veya bir darbe olmadığını belirttim . cihazı düşürmediğimi telefonu aldığımdan beri bu kapanma sorunun olduğunu son zamanlarda bu kapanmanın arttığını bunun üzerine servise gönderdiğimi söyledim . servisle tekrar görüşeceklerini söyleyerek telefonu kapattık. 21.12.2011 tarihinde bende faks mail ve iadei tahauttlu olarak kullanıcı hatasını kabul etmediğimi 20 günlük tamir suresi ğecildiği için yeni bir cihaz ile değişimim yapıılmasını istediğimi belirten bir ihtarname gönderdim. Telelefon hala elime ulaşmış değil . biraz uzun oldu ama sizin tavsiyelerini z nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont82 -- 22 Aralık 2011; 12:07:57 >

• ilgili servisdeki kişi telefonun ses kısma yerinde bir ezilme görüldüğünü buda düşdüğünün göstergesidir dedi. ama ben cihazı gönderdiğimde böyle bir sorun yoktu cihazda ne yapayım cihaz geri geldiğinde hakakaten cihazda gözle görülen bir ezilme varsa kargodan teslim alayım mı yoksa geri mi göndereyim. nasıl bir yol izlemeliyim ben cihazı servise gönderdiğimde böyle bir sorun yoktu çünkü
  • son durum nedir arkadaşım? merak ettim.
  • abisi cihaza ait fatura garanti belgesi gibi onemli belgelerin fotokopisi veya cihazin sana ait olduguna dair bir belge varsa elinde ilk once tuketici hakem heyetine basvur.sonrada ver avukata acsin mahkemeyi. ustelik o sitenin guvenilir olmadigini burada tartismistik. niye sorup sorusturmadan oradan alisveris yapiyorsun. iki lira kar yapayim derken dustugun duruma bak. ha unutmadan cihazi verdigin kargo subesine git. gondermis oldugun kargoya ait herhangi bir belge varsa onu al ve avukata veya o tuketici hakem heyetine ver. andoidtelefonlari.com cihazlari yurtdisindan kendileri getirip uc bes piyasa fiyatindan daha ucuza satiyorlar. o yuzden garantiyi kendileri degil samsung yetkili servisleri sagliyor. normalde iki yil olan garanti suresi bu cihazlarda bir yil. cunki samsung uluslar arasi garanti kapsaminda bir yil ,cihazi egerki kendi distribitoru ithal etmisse iki yil garanti sagliyor. androidtelefonlari. com da size iki yil diyor ancak bir seneyi gectikten sonra turlu bahaneler ile sucu size atip servise gondermek yerine maliyeti size yukluyor .

• Dedikleri gibi düşürme veya çarpma varsa garanti kapsamıyor. Ama ürün garanti dışı kalmıyor Ben Galaxy S2 yi sinirli bi anımda duvara fırlattm hemde çok sert, telefon çizilmedi bile sadece iç Ekranda ince bi çatlak çizgi oluştu bende servise verdim. Garanti kapsamıyor ve 500Tl kaçtı bana. Telefon gelince hemen sigorta yaptırın derim. Geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.