Şimdi Ara

Samsun telefon öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smsung note2, s4, grand2 bu tarz bir tel almayı düşünüyorum performansının yüksek olması önemli maksimum alabileceğim fiyat 1250 civarı bir önerisi olan var mı ? yada bu telefonların birbirinden farkı nedir birinde mesela 8 çekirdek diyor sonra 1.6 1.2 diye ayırıyor diğerindede 4 çekirdek diyor 1.6 diyor almak isteseniz bu fiyat cıvarında hangi teli alırsınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: inkisar

Smsung note2, s4, grand2 bu tarz bir tel almayı düşünüyorum performansının yüksek olması önemli maksimum alabileceğim fiyat 1250 civarı bir önerisi olan var mı ? yada bu telefonların birbirinden farkı nedir birinde mesela 8 çekirdek diyor sonra 1.6 1.2 diye ayırıyor diğerindede 4 çekirdek diyor 1.6 diyor almak isteseniz bu fiyat cıvarında hangi teli alırsınız ?

samsung kolay kolay kimse önermez dh de note 2 eskidi note3 varken foss.s4 çöööp.grand 2 de ney tlfn mu ooosamsung un dümeni 8 çekirdek olayı yalan öle birşey yokk.milleti kandırıyor.o paraya ya nexus 5 yada parallel italat g2 sorun olmazsa tabi wp dersen l925 32 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Smsung note2, s4, grand2 bu tarz bir tel almayı düşünüyorum performansının yüksek olması önemli maksimum alabileceğim fiyat 1250 civarı bir önerisi olan var mı ? yada bu telefonların birbirinden farkı nedir birinde mesela 8 çekirdek diyor sonra 1.6 1.2 diye ayırıyor diğerindede 4 çekirdek diyor 1.6 diyor almak isteseniz bu fiyat cıvarında hangi teli alırsınız ?

samsung kolay kolay kimse önermez dh de note 2 eskidi note3 varken foss.s4 çöööp.grand 2 de ney tlfn mu ooosamsung un dümeni 8 çekirdek olayı yalan öle birşey yokk.milleti kandırıyor.o paraya ya nexus 5 yada parallel italat g2 sorun olmazsa tabi wp dersen l925 32 gb

Samsung u çöpe attın sende :) en son ya s4 yada lg G2 bu ikisinden biri olucak arasında ki fark nedir bu ikisinin hangisi daha iyi tarafsız bak ama önyargıları at :d

• Arkadaş yeni galiba :)

Samsung harici nexus 4 2 lg g pro lite ve ya Lumia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 yi tavsitye etmiyormusun pro lite ın işlemcisi düşük zannımca bana hızlı bir tel lazım kasmıcak donmicak lumia nın tipi hoşuma gitmiyor bnm :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Samsung u çöpe attın sende :) en son ya s4 yada lg G2 bu ikisinden biri olucak arasında ki fark nedir bu ikisinin hangisi daha iyi tarafsız bak ama önyargıları at :d

ben 6 senedir bu forumdayım ön yargı degil bu eski bir samsung kulanıcısıyım ben.lg su an en iyi android cihazı batarya desen batarya ekran desen ekran hız desen hız nexus 4 daha iyi 5 ten beklenen tlfn cıkmadı nexus larda güncelleme kesilmez.samsung un note serileri hariç alınmaz.ben fanboyluk yapmam yapmadım.hayatımızı çürütmüşüz samsungda o paralara daha iii cihazlar var 1400 1600 tl arasında en iyi cihaz g2 1000 tl 1250 arası eni cihaz nexus 4 wp dersen 925 32 gb.stbilide ikisinin arasında aynı ekran vs batarya yüzünden g2 nexus 5 in ekran kötü oldugu için demedim.hem o özeliklere göre nexus 5 pahalı

• Espiri olsun diye dedim hocam kızma bu kadar G2 yi tavsiye ediyorsun yani çok fazla anlamadığım için telefon özelliğinden bende şuan galaxy w var bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar fakat düşük özellikte olduğu için donuyor kasıyor fln daha hızlı bişey bakıyorum en son lg yi gördüm işte hem tip olarak hemde özellik olarak güzele benziyor, dinliyorum seni samsung bakmıyorum lg ye yöneldim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g2 akar hocam .
  • Samsungun yaptıklarına telefon mu deniyormuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.