Şimdi Ara

SAMSUNDA OKUMALIMIYIM---Samsun hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk mezun senem gecen sene 86 bu sene 40 K oldum sizce itü mimarlık için 1 sene hazırlanmalımı yoksa Samsun mimarlık Tekirdağ mimarlık yada Eskişehir'de inş. Mı düşünmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragula42 -- 10 Temmuz 2014; 15:35:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı yukarı

• Up up up

• Valla 3.sene çok baskı hissedersin. Düşünsene arkadaşlarından 3.sınıfa geçmiş olanlar olucak. Bi yandan o sene yerleşememe korkusu daha ağır basıcak stresli olucaksın. İyi düşün kardeşim.
    Ha bu işin psikolojik boyutu. İstediğin mesleği yapamıyorsan hazırlan.
    Ha şöyle bir seçenek olabilir; inşaat mühendisliği oku yüksek lisans mimarlık geç.
    Samsun es es kıyaslanamaz. Eskişehir bu ülkenin en iyi şehridir öğrenci için. Net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0694

Valla 3.sene çok baskı hissedersin. Düşünsene arkadaşlarından 3.sınıfa geçmiş olanlar olucak. Bi yandan o sene yerleşememe korkusu daha ağır basıcak stresli olucaksın. İyi düşün kardeşim.
    Ha bu işin psikolojik boyutu. İstediğin mesleği yapamıyorsan hazırlan.
    Ha şöyle bir seçenek olabilir; inşaat mühendisliği oku yüksek lisans mimarlık geç.
    Samsun es es kıyaslanamaz. Eskişehir bu ülkenin en iyi şehridir öğrenci için. Net

İnş müh okuyup mimarlıkta yük lisans. Tam olarak ne oluyo isteğimiz yerde yanılıyormuşuz yada kaç sene imza yetkisi hangisinde oluyo

• dragula42 D kullanıcısına yanıt
    Benim mimarlık isteyip de istediğini tam olarak alamamış 40k 'daki arkadaşlarım bunu yapıcaklar ben onların yalancısıyım. Ki bakınca çok mantıklı. Daha donanımlı bir mimar olabilirsin bu şekilde
  • samsun çok gelişmiş ve modernleşmiş bir şehirdir. adı gelişmemiş gibi birşey uyandırıyor ama gittim öyle değil. eskişehiri de yazabilirsin eskişehirde yaşaması samsundan çok daha kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 10 Temmuz 2014; 16:53:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0694

Benim mimarlık isteyip de istediğini tam olarak alamamış 40k 'daki arkadaşlarım bunu yapıcaklar ben onların yalancısıyım. Ki bakınca çok mantıklı. Daha donanımlı bir mimar olabilirsin bu şekilde

Bi araştırayım bu ihtimali de saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: frederchopen

samsun çok gelişmiş ve modernleşmiş bir şehirdir. adı gelişmemiş gibi birşey uyandırıyor ama gittim öyle değil. eskişehiri de yazabilirsin eskişehirde yaşaması samsundan çok daha kolay olur

10 sene istanbulda yaşamış birisi olarak Samsun'da sıkıntı çeker miyim

• dragula42 D kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu sorunuun cevabını ben nerden bileyim? sıkıntı yaşayan bir ailede yaşıyorsundur her yerde yaşarsın, parayı cebinden eksik etmiyorlardır bin liralık telefonun vardır hiç bir yeri beğenmezsin. asgari ücret 850 lira adamlar bu maaşla bir ev geçindirirken insanlar nasıl bir milyarlık telefon alırlar onu da tartışmak gerekir. İşin aslı Samsun güzel şehirdir, ilk üç şehir arasına girmelidir bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 10 Temmuz 2014; 17:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frederchopen

kardeşim bu sorunuun cevabını ben nerden bileyim? sıkıntı yaşayan bir ailede yaşıyorsundur her yerde yaşarsın, parayı cebinden eksik etmiyorlardır bin liralık telefonun vardır hiç bir yeri beğenmezsin. asgari ücret 850 lira adamlar bu maaşla bir ev geçindirirken insanlar nasıl bir milyarlık telefon alırlar onu da tartışmak gerekir. İşin aslı Samsun güzel şehirdir, ilk üç şehir arasına girmelidir bana göre

Saolasın

• samsun bu ülkenin en gelişmiş sehirlerinden birisidir karadenizin istanbuludur cok güzel şehir gece hayatından tutta aradıgın herseyi bulabilirsin pişman olmazsın
  • Teşekkürler başka bilgisi olan ?

• Up up :)

• Up up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.