Şimdi Ara

Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
15.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

avcılar bakırköy şirinevler tarafından gelecek olanlar için bir saat belirleyelim, halıcıoğlunda buluşalım bence beyler. geçen sene cebit'e tahribat.com la gitmiştim misafir olarak, çok imrenmiştim heriflere. biz de kendi voltranımızı oluşturabiliriz

şaka bi yana buluşma olayını yapmalıyız bence. birsürü meraklı adamla tanışmak benim için zevk olacak

aynen hocamda şimdi buluşma saati 12.30 iyi bence...ama metrobüs durağında nerede buluşucaz isterseniz o dörtgene aldığım yer(metrobüs durağının)en ucunda toplanalım ? ya da isterseniz haritada askerlik şubesi yazıyo oradada buluşabiliriz önünde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

quote:

avcılar bakırköy şirinevler tarafından gelecek olanlar için bir saat belirleyelim, halıcıoğlunda buluşalım bence beyler. geçen sene cebit'e tahribat.com la gitmiştim misafir olarak, çok imrenmiştim heriflere. biz de kendi voltranımızı oluşturabiliriz

şaka bi yana buluşma olayını yapmalıyız bence. birsürü meraklı adamla tanışmak benim için zevk olacak

aynen hocamda şimdi buluşma saati 12.30 iyi bence...ama metrobüs durağında nerede buluşucaz isterseniz o dörtgene aldığım yer(metrobüs durağının)en ucunda toplanalım ? ya da isterseniz haritada askerlik şubesi yazıyo oradada buluşabiliriz önünde ?

hocam durağın bir ucunda buluşulabilir. haliç tarafında ya da m.köy tarafında birileri kümelendikçe gelenler de anlar zaten olayı. 12.30 bence de iyi gibi.

• benide aradılar ama perşembeye sınavım çıktı gelemiorum malesef ya şansıma tükürim
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirageLord -- 22 Mart 2012; 20:28:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

Bana mail gelmedi ama aradılar ne olacak

benimde gereksizler klasörüne gelmiş mail görmemişim.kadın söyleyince gördüm

Orada da yok baktım napalım gitmeyiz bizde.

• quote:

quote:

quote:

Dostum samsungforum@dcc-tr.com'a mail at, geleceğini bildir, gelebilirsin. Sıkıntı olmayacaktır.

• şimdi taksim akm önünden servise binecekler kimler? pazartesi günü telefonda konuştuğumda saat 12.00 da servisin kalkacağını söylediler ona göre akm önüne gelecekler hazırlıklı olsun.
  • kadıköyden servise bineceğim bende 11.45 gibi orada olurum
  • Bu gün aradılar bakırköyden binecekler saat 12 de durakta olmaları gerekiyor.
  • benide aradılar ama malesef haftaiçi olduğu için katılamıyorum. bu tür şeyler nasıl hafta içi olur anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcelo

quote:

quote:

quote:

Dostum samsungforum@dcc-tr.com'a mail at, geleceğini bildir, gelebilirsin. Sıkıntı olmayacaktır.

Hmm öyle yapayım o halde sağol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CihanKaygusuz
    quote:

Orijinalden alıntı: hgencer
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord Kendi imkanlarıyla gelicek olan varsa Metrobüs ile Halıcıoğlu durağında inebilir.Bende oradan gidicem aynı yolu kullanacaklar varsa halıcıoglu tarafında bulusup beraber gidebiliriz.
    hocam küçük bi halıcıoğlu konudışı zirvesi yaparız oradan geçeriz ne dersin?
    Ben de Şirinevlerdeyim. Metrobüsle nasıl giderim diye düşünüyordum. Halıcıoğlundan yürüme mesafesinde mi? Halıcıoğlunda buluşulacaksa ben de ordan giderim. 13:15 te başlıyomuş. mesela 12:30da Halıcıoğlu durağında buluşsak erken mi olur?
    Aga bende şirinevlerdeyim gel beraber gidelim. Beni arayan hatuna bakırköy servisiyle gelirim dedim ama duruma göre metrobüslede gidebiliriz.
    Aynen hocam Halıcıoğlunda inince yürüme mesafesi çok uzak değil yani. Dörtgen içine aldığım yer metrobüs durağı. Yıldıza benzer şekilde gidiceğimiz kongre merkezi. Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor! Ama nerede buluscaz durak biraz kalabalık olur malum ve 12.30 uygun bence

yarına bir iş görüşmesi çıktı sabahtan. 12:30 da halıcıoğlu durağında olabilirm ama. buşuyor muyuz şimdi halıcıoğlu durağında? saat 12:30 da?

• Bende şirinevlerden geleceğim.Tam olarak nerede buluşuyoruz?Bir de yaşlar kaç ?
  • Mail gelmiş, bugün telefonla arayıp servis kullanıp kullanmayacağımı da sordular. Yapmam gereken ekstra birşey yok değil mi? Taksimden servise binmeyi planlıyorum ben de :)
  • Yav haldun taner sahnesine geri dönüş olacak mı kesin ?bugün aramışlar ama müsait değildim.Şimdi arıyorum açmıyorlar.
  • Şansa bak bir tek beni çağırmadılar.İstanbul, Bakırköy'deyim.
  • Beni aradılar da mail falan gelmedi bana nasıl olacak bu iş ? Yarın Avcılar'dan geleceğim.
  • Benide Çağırmadılar Yahu :D
  • Yav bana mail geç gelmiş kazanamadım sanmıştım :) az önce gördüm. cevap yazdım. inş bi sorun olmaz :)
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CihanKaygusuz
    quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord Kendi imkanlarıyla gelicek olan varsa Metrobüs ile Halıcıoğlu durağında inebilir.Bende oradan gidicem aynı yolu kullanacaklar varsa halıcıoglu tarafında bulusup beraber gidebiliriz.
    hocam küçük bi halıcıoğlu konudışı zirvesi yaparız oradan geçeriz ne dersin?
    Ben de Şirinevlerdeyim. Metrobüsle nasıl giderim diye düşünüyordum. Halıcıoğlundan yürüme mesafesinde mi? Halıcıoğlunda buluşulacaksa ben de ordan giderim. 13:15 te başlıyomuş. mesela 12:30da Halıcıoğlu durağında buluşsak erken mi olur?
    Aga bende şirinevlerdeyim gel beraber gidelim. Beni arayan hatuna bakırköy servisiyle gelirim dedim ama duruma göre metrobüslede gidebiliriz.
    Aynen hocam Halıcıoğlunda inince yürüme mesafesi çok uzak değil yani. Dörtgen içine aldığım yer metrobüs durağı. Yıldıza benzer şekilde gidiceğimiz kongre merkezi. Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor! Ama nerede buluscaz durak biraz kalabalık olur malum ve 12.30 uygun bence

yarına bir iş görüşmesi çıktı sabahtan. 12:30 da halıcıoğlu durağında olabilirm ama. buşuyor muyuz şimdi halıcıoğlu durağında? saat 12:30 da?

quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Bende şirinevlerden geleceğim.Tam olarak nerede buluşuyoruz?Bir de yaşlar kaç ?

Saat 12:30 da halıcıoğlu durağında olsun herkes o zaman.Birbirimizi nasıl tanıyacağız bakalım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.