Bildirim
SAMSUNG 160 GB 7200RPM SATA2 8mb Cache HD160JJ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla bende de hd40lj var yeni aldım. Bende de problem var. Hdd ler mi sorunlu acaba. -
Bu konu harddiskle alakalı değil gibi bence ramlarda bir problem var...quote:
Orijinalden alıntı: biraycaglar
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
ben anlamıyorum windows sp 1 kuruyorum harsey normalquote:
Orijinalden alıntı: f@Zus
Bu konu harddiskle alakalı değil gibi bence ramlarda bir problem var...
Alıntıları Göster
ama sp2 kuruyorum delırıyorum kimi exe dosyalırını flash dısc e atyordum oradan sorun düzeliyor calısıyordu ama carbon u dvd ye cektım auto run dan calıstıgında resetlıyo
kafayı yicem
bu hardisc in aynısı vardı bende yaktım garantıden 0 sekılde geldı 3 yıl garantıde ama o gün bügündür lanet okuyorum
bunun sıfır fiyatını bilen yok mu aranızda dostlar!
-
bendedeaynı problem vardı hdd indexingde problem oldug soyleniyor bazı sitelerde çözümü de samsung u HUTIL isimli kendi programı ile low level format atmak boylece acoustic managementta dahil bir sürü şey yapıyorsunuz benim derdime çare oldu isterseniz programı support.samsung.comdan edinebilirsinizquote:
ben anlamıyorum windows sp 1 kuruyorum harsey normal
ama sp2 kuruyorum delırıyorum kimi exe dosyalırını flash dısc e atyordum oradan sorun düzeliyor calısıyordu ama carbon u dvd ye cektım auto run dan calıstıgında resetlıyo
kafayı yicem
bu hardisc in aynısı vardı bende yaktım garantıden 0 sekılde geldı 3 yıl garantıde ama o gün bügündür lanet okuyorum
bunun sıfır fiyatını bilen yok mu aranızda dostlar!
Alıntıları Göster
-
HIMMMM BAKAYIM COK SAĞOL YARDIMCI OLURSA NE MUTLU ::)quote:
Orijinalden alıntı: wenigma
bendedeaynı problem vardı hdd indexingde problem oldug soyleniyor bazı sitelerde çözümü de samsung u HUTIL isimli kendi programı ile low level format atmak boylece acoustic managementta dahil bir sürü şey yapıyorsunuz benim derdime çare oldu isterseniz programı support.samsung.comdan edinebilirsiniz
Alıntıları Göster -
baktım ama benim harddısc modelı ıcın yok napcamquote:
HIMMMM BAKAYIM COK SAĞOL YARDIMCI OLURSA NE MUTLU ::)
Alıntıları Göster
ü -
Aynı hdd ten bendde var kardeş problemsiz çalışıyor. Serviside gayet iyi aldığımda 1.si arıza idi 2.gelende arızalı idi 3.de tutturduk. Hepsindede yenisini gönderdiler. Sendede sorun varsa yolla bence. Boğaziçi olması lazım servisi benimkinin.quote:
HIMMMM BAKAYIM COK SAĞOL YARDIMCI OLURSA NE MUTLU ::)
Alıntıları Göster -
aynı hdd bendede var canavar gibi valla sendeki sorun cok ilginçmiş gercektenquote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Aynı hdd ten bendde var kardeş problemsiz çalışıyor. Serviside gayet iyi aldığımda 1.si arıza idi 2.gelende arızalı idi 3.de tutturduk. Hepsindede yenisini gönderdiler. Sendede sorun varsa yolla bence. Boğaziçi olması lazım servisi benimkinin.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar gözümü korkuttunuz vallahi !quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Aynı hdd ten bendde var kardeş problemsiz çalışıyor. Serviside gayet iyi aldığımda 1.si arıza idi 2.gelende arızalı idi 3.de tutturduk. Hepsindede yenisini gönderdiler. Sendede sorun varsa yolla bence. Boğaziçi olması lazım servisi benimkinin.
Alıntıları Göster
Yukarıda verdiğini kodlar Samsung P Serisine ait olması lazım; sessiz olduğu için öneriliyor genelde.
Ben kendime sessiz olduğu için 80GB veya 120GB'lik almayı düşünüyordum bu seriden,ancak bu kadar sorun çıkartacaksa maceraya girmenin pek bir anlamı kalmıyor.
-
BENCE İSABET OLUR!quote:
Orijinalden alıntı: signore
Arkadaşlar gözümü korkuttunuz vallahi !
Yukarıda verdiğini kodlar Samsung P Serisine ait olması lazım; sessiz olduğu için öneriliyor genelde.
Ben kendime sessiz olduğu için 80GB veya 120GB'lik almayı düşünüyordum bu seriden,ancak bu kadar sorun çıkartacaksa maceraya girmenin pek bir anlamı kalmıyor.
Alıntıları Göster -
ŞİMDİ HD 160 JJ NİN hutil ini buldum bi bakcam aksama size yazarım !see you!quote:
BENCE İSABET OLUR!
Alıntıları Göster -
sp2 lı bır xp kurmayı dene ama exe dosyası ıle 1 sorun yasamazsın belkıde sp2 sonradan kuruyorsan sorun cıkabılır ama ram sorunuda olabılır bence...quote:
ŞİMDİ HD 160 JJ NİN hutil ini buldum bi bakcam aksama size yazarım !see you!
Alıntıları Göster -
samsung 160gb sata 2 ler genel bir arıza var galiba bazı topicler ve arkadasımdanda duymustum benimkide arızalandı armadadan fark vererek 250gb aldıkquote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
sp2 lı bır xp kurmayı dene ama exe dosyası ıle 1 sorun yasamazsın belkıde sp2 sonradan kuruyorsan sorun cıkabılır ama ram sorunuda olabılır bence...
Alıntıları Göster -
arkadaşım o harddisk 110 milyona peşin aldım
fakat aldığım gunden beri sorun üstüne sorun çıkartio
raid yapıcam fakat bi türlü kabul etmio -
2 yıldır 2 adet SAMSUNG 160 GB 7200RPM SATA2 8mb Cache HD160JJ kullanıyorum, hiç sikayetim yok ve cok memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: desticiarman
arkadaşım o harddisk 110 milyona peşin aldım
fakat aldığım gunden beri sorun üstüne sorun çıkartio
raid yapıcam fakat bi türlü kabul etmio -
Aynı hdd bende de var ve sorunsuz diyebilirim. Hızı yeterli. Sessiz.quote:
Orijinalden alıntı: frequen z
2 yıldır 2 adet SAMSUNG 160 GB 7200RPM SATA2 8mb Cache HD160JJ kullanıyorum, hiç sikayetim yok ve cok memnunum.
Alıntıları Göster -
valla hdd alcaktım korktum şimdi baya araştırmam lazımquote:
Orijinalden alıntı: maxxer
Aynı hdd bende de var ve sorunsuz diyebilirim. Hızı yeterli. Sessiz.
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: biraycaglar
gencler buda care olmadı ama sorun harddısc te de degıl onuda cozdum baska hardısc taktım xp kurdum aynı sey oldu ama harddıscı kendı bılgısayrına taktıgımda sorun duzeldı benım pc de bısı var
kontrol ettıgım parcalar
ram de sorun yok
ekran kartında yokharıcı ethernet kartı nda yok
harddısc te yok
xp sp1 de yok
sp2 de var
yawww ben n yapacam artık kafayı yemek uzereyım!!!!
yok bunun sebebını bulacak
gerıye bı ana kart kalıyo!
-
SP2 nedeniyle bir çakışma falan olmasın keza SP1 de sorun çıkarmayan anakart SP2 de sorun çıkarıyor ise anakartın SP2 ile bir alıp veremediği vardır.quote:
Orijinalden alıntı: biraycaglarquote:
Orjinalden alıntı: biraycaglar
gencler buda care olmadı ama sorun harddısc te de degıl onuda cozdum baska hardısc taktım xp kurdum aynı sey oldu ama harddıscı kendı bılgısayrına taktıgımda sorun duzeldı benım pc de bısı var
kontrol ettıgım parcalar
ram de sorun yok
ekran kartında yokharıcı ethernet kartı nda yok
harddısc te yok
xp sp1 de yok
sp2 de var
yawww ben n yapacam artık kafayı yemek uzereyım!!!!
yok bunun sebebını bulacak
gerıye bı ana kart kalıyo!
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- unexpected store exception hatası
- antimalware service executable nedir
- crucial ssd alınır mı
- twinmos ssd alınır mı
- seagate garanti sorgulama
- en iyi harddisk markası
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X