Şimdi Ara

Samsung 225BW (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metetunca

Arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum. bi sorum olcak şimdi bu widescreen olduğu için dvd , divx ve vcd leri tam ekrana yayamıyormuyuz veya nasıl oluyor? teşekkürler! boşluk kalması filim izlerken pek gusel olmaz!

Film izleyeceksen WS alacaksın zaten,boşluk falan yok kafanı yorma.16:9 film izlerken çok çok az bir boşluk kalacak,onu da tam ekran yapıp izleyebilirsin ya da bu ralarda biz çözüm önerisi vardı,onu uygularsın.WS
  • Bu arada Kont'u aradım,ne oldu bu monitör diye.Geliş tarihi belli değilmiş,haftaya tekrar arayacakmışım,peh.Sanki bulunmaz hint kumaşı getiriyorlar,1 aydır gelemedi bir monitör.Vatan 0 ölü piksel garantisi veriyor galiba,yanlış hatırlamıyorum değil mi?
    Ona göre pazar günü alacağım 225'imi.
  • izmir vatanda yok daha.izmirden alabilceğim bi yer varmı bilen varmı? bide bişey daha sorcam bunu alanlar daha iyi bilir! bunun ayağını çıkarıp duvara monte etme şansımız varmı? varsa çok gusel olur tv gibi ehehe?
  • oncelıkle ıscılık kalıtesı bence gayet tatmınkar eger ole alumınyum profıllı tasarım urunu ıscılık vs beklıyorsanız beklemeyın bu standart bır lcd monıtor tek onemlı yanı 22" olması ve fıyatı renk basarımı arkjadasın soledıgının aksıne cok cok ıyı cd den cıkan yazılımları kurun ve ınce ayar yapın derım..

full ekran dvd divx ızlemek mumkun
    kablo konusu daha ıyı yapılabılırdı ama elektrıkcı kelepcelerı vardır alıp bı kelepce yaparsanız arkaya hıc bısye gorunmez.
    oyun performansı oldukca ıyı .
    20" den farkı 22" olması 2" dıye dusunme gozune kucuk gelmesın aradakı farka deger..
    tv ızlerken basarım ıcın hd destkelı yada 16:9 desteklı bır yayın ızlersenız ancak tatmın olursunuz yoksa sısman kısa boylu tıpler ekranı kaplar..

alan ve alacak olan arkadaslara hayırlı olsun .. umarım sız de benım sevdıgım kadar monıtorunuzu seversınız..
  • Arkadaşlar şimdi acer 20" s-ips panelli widescreen monitörümü satıp bundan alsam değermi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

Arkadaşlar şimdi acer 20" s-ips panelli widescreen monitörümü satıp bundan alsam değermi sizce

Bence yazık edersin elindeki monitörün kıymetini bil
  • hımm teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar şimdi acer 20" s-ips panelli widescreen monitörümü satıp bundan alsam değermi sizce

aman haa. delirdin mi.
    ama yok yine de satarsan haberim olsun.
  • bi resim vardı ama şimdi bulamıyorum monitörlerin inç olarak büyüklüklerini iç içe farklı renklerle koymuşlardı kaç inç ne kadar büyük anlıyoduk o resmin adresini bilen varmı acaba??

Saygılar..
  • açıkçası çin malı olduğu için tırsıyorum.. belki malzeme o yüzden kalitesiz duruyordur..

ayrıca hakikaten widescreen olunca yükseklik kaybı ne kadar onu görmek isterim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

quote:

aman haa. delirdin mi.
    ama yok yine de satarsan haberim olsun.

Ikı sene en az kullanırsın o aletı bence gerek yok..

ama ıı fıyata satıp alıım mı dersen once ıncele sona karar ver derım
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ben vazgeçtim elimdeki monitörün kiymetini bileyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 17 Kasım 2006; 14:07:48 >
  • quote:

Arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum. bi sorum olcak şimdi bu widescreen olduğu için dvd , divx ve vcd leri tam ekrana yayamıyormuyuz veya nasıl oluyor? teşekkürler! boşluk kalması filim izlerken pek gusel olmaz!

hiç bir şey yapman gerekmiyor normal aç kendi kendine tam ekran oluyor zaten boşluk sadece yayından ötürü tv de var
  • 20 inç i olanların bu 22 yi alması bence pek mantıklı değil..ayrıca şu backlight olayı ise tam bi kabus...Benq nun 22 si çıkarsa ve fiyatı da buna yakın olursa Benq derim..Bunun haricinde Benq 24 inç i bekleyin derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARTHNAZi

20 inç i olanların bu 22 yi alması bence pek mantıklı değil..ayrıca şu backlight olayı ise tam bi kabus...Benq nun 22 si çıkarsa ve fiyatı da buna yakın olursa Benq derim..Bunun haricinde Benq 24 inç i bekleyin derim..

BenQ da yapsa,Samsung da yapsa,Nec de yapsa hiç farketmez.Bu fiyat aralığında böyle bir ürünün eksik yanlarının olmaması beklenemez.En pahalı monitörler bile kusursuz değilken 440$'a alacağın 22" monitörde illa önemli bir eksiklik olacaktır.Bir de bekleyin dediğin 24" BenQ'yu Türkiye'de 3 tane 225BW fiyatına anca alabilirsin diye tahmin ediyorum.
  • Bence samsungun 440 dolardan fiyat vermesi bu backlight olayından dolayı..Bu sorun giderilse fiyatı eminim daha yüksek olacaktı..24 inç Benq da tahminim ce 1.5 milyardan gelmesi gerek..3 tane 22 inç fiyatı biraz uçuk bi tahmin 2.5 milyara Plazma ekran mı alıyoruz yahu
  • quote:

izmir vatanda yok daha.izmirden alabilceğim bi yer varmı bilen varmı? bide bişey daha sorcam bunu alanlar daha iyi bilir! bunun ayağını çıkarıp duvara monte etme şansımız varmı? varsa çok gusel olur tv gibi ehehe?

Bende izmirden alıcam.Vatana gelirse haberdar et benide
  • backlightsiz seriden gören varsa haber etsin
  • Ben de alanlardan bir şey rica etmek istiyorum. Hani hep derler ya, LCD monitörleri "önerilen çözünürlükte" kullanmazsanız kalite düşer. Bu monitörü mesela 1280*800'de (widescreen olsun diye dedim, 1280*1024 de olabilir) kullandığınızda, kalite düşüyor mu? Teşekkürler bu sorumu da cevaplarsanız.

Malum herkeste, oyunları 1680*1050'de çalıştıracak ekran kartı yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Ben de alanlardan bir şey rica etmek istiyorum. Hani hep derler ya, LCD monitörleri "önerilen çözünürlükte" kullanmazsanız kalite düşer. Bu monitörü mesela 1280*800'de (widescreen olsun diye dedim, 1280*1024 de olabilir) kullandığınızda, kalite düşüyor mu? Teşekkürler bu sorumu da cevaplarsanız.

Malum herkeste, oyunları 1680*1050'de çalıştıracak ekran kartı yok...

her lcd de olduğu gibi kesinlikle düşer interpolasyona uğradığı için
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.