Şimdi Ara

Samsung 225BW (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaa, windows açılışındaki siyah ekran ve diğer siyah ekranlardaki resimlerini yayınlarsanız bize yardımcı olursunuz.yabancı forumlarda şu backlight olayı bazılarında çok aşırıyken bazılarında çok az.kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

Sonunda beklenen cevap geldi

Vatandan 3 gün önce sipariş verdim tık yok hala ..

aynen..

dün kredı kartıyla siparişi verdım bugun kargoyu aradım kargoya dahi vermemişler monıtoru daha..

pazartesı salı en erken elımde olur..cok gec walla..bilsem kendım gider alırdım

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
    quote:

Orjinalden alıntı: endless

Vatandan 3 gün önce sipariş verdim tık yok hala ..

aynen..

dün kredı kartıyla siparişi verdım bugun kargoyu aradım kargoya dahi vermemişler monıtoru daha..

pazartesı salı en erken elımde olur..cok gec walla..bilsem kendım gider alırdım

@{PeGaSuS} senin sipariş verdiğini söylediğin yazıyı okumuştum ondan 2 gün önce verdim.

Bırak kargoya vermeyi işleme bile almamışlar, bahaneleride yoğunluktanmış.

Bende dayanamadım artık bu akşam gönderirseniz alırım, yoksa iptal edin dedim bakalım ne olacak.

İlk defa vatandan sipariş verdim ama memnun kalmadım açıkçası.

Birde o ne biçim müşteri hizmetleri kardeşim 20 dakikadan sonra anca ulaşabiliyorsunuz ..

• Kargodan bırak LCD yi elektronik almak büyük risk.
  • tam olarak ne dedıgını anlamadım ama ınternetten sıparıs verdıgım bır parca baska nasıl bana ulasır dostum gıdıp bırde almak ıcın ornegın eskısehırden ıstanbulamı gıtmem gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Kargodan bırak LCD yi elektronik almak büyük risk.

Tam tersine işini bilirsen avantaj. Hiç bir neden göstermeden 7 gün içinde internetten yaptığın alışverişi bazı şartlar altında geri iade edebilirsin.

Ayrıca kargo sana ulaştığında kargo görevlisi yanında kutuyu açıp incelemen gerek, eğer çatlak kırık vs varsa tutanak hazırlamalısın.

Ama bunlara dikkat etmeyip sonra açarsan,kırık vs gibi bir sorunla karşılaşırsan bişey iddia edemezsin ve risk gerçekleşmiş olur.

Yani risk sende bitiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless -- 19 Kasım 2006; 1:42:29 >
  • tartışmadık. sadece fikir beyan ettik. önemli değil.

açıkçası monitör hoşuma gitti.. yalnız lcd üreticilerinin hepsi işbirliği içinde. 17 ve 19 " lerde çözünürlük aynı.. 20 ile 22" de de aynı.. neden bunu yapıyorlar anlamıyorum. çok mu zor 20 ya da 22" e 1920 ye 1200 yapmak. bizim derdimiz ikonları büyük görmek değil ki. daha fazla mekan.

monitörü alırken üzülmemek için sonradan sigara içiyormuşum da 10 aylığına bırakmışım gibi düşüneceğim. yani para vermediğimi varsayacağım. :)
  • quote:

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

oo aldın demek, hayırlı olsun yeni monitörün, incelemeni bekliyorum
  • Arkadaşlar zorda olsa vatanbilgisayardan siparişimi verdim artık kargoyu beklemeye kaldı iş... Şimdi size bi sorum olacak Siparişten sonra bir mail geldi adıma vatandan ve başlık şöyle: Vatanbilgisayar.com sipariş bilgileri
    Ürün Adı Fiyat Adet Tutar
    SAMSUNG 225BW 22'' 5MS DVI LCD MONITOR 693,1 YTL 1 693,1 TL

SİPARİŞ NUMARANIZ 50737
    TOPLAM TUTAR 817,86 YTL (KDV DAHİL)
    ÖDEME ŞEKLİ xxxxxx ile 12 Taksit

Bu e-posta adresi sadece bilgilendirme amaçlı gönderim yapmaktadır.
    Sorularınız ve diğer işlemleriniz için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız:
    http://www.vatanbilgisayar.com/ticketTracking.aspx

Havale / EFT ile yapacağınız ödemenizi Vatan Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait aşağıdaki hesap numarasına gönderebilirsiniz.

LÜTFEN HAVALE / EFT AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE SİPARİŞ NUMARANIZI GİRMEYİ UNUTMAYINIZ!

*Şimdi bu ne demek oluyor? Ürün kargoya verildi mi sizce?

• ben de sizdenim artık
  • Bu arada içerlediğim bir konuda finansbankın politikası çok içerledim sizlede paylaşmak istedim.
    Vatanbilgisayarda avantaj yaratan fırsatları olduğu için bi süre önce finansbanka internet şubesinden e-card başvurusunda bulundum. Neyse aradılar kimlik fokopisi istediler. Sonra aynı gün gönderdim 3 gün geçti üstünden arayan soran yok. Ben aradım artık çünkü monitörü almak istiyorum bir an önce! İşte benim başvuru olumsuz karşılanmış sebeb nedir dedim. Sebebini biz burdan göremiyoruz siz bidaha gönderin kimlik fotokopisini falan dediler. Yani bir kere denemişim olmamış bir daha kimlik göndermek ne işe yarayacak anlamadım bende şikayet hattını aradım bilgi alabilmek için sonra onlarda söylemedi nedenini! Bayanın tek söylediği şey - Politikamız bu beyefendi:):)Ama acayip sinir oldum! Hayır bir şey söyleyin kimlikteki fotografınız güven vermiyor falan filan diyin ama bişeyler söyleyin dimi?:) Hayır kredi kartlarıyla hiçbir problemim yok. İcralık mali bir problemim yok ayda 1500 ytl üstü para geçiyor elime ve sağolsunlar bana kart vermiyorlar:D. Millet her önüne gelene kart verecem diye uğraşıyor bunlar kart vermiyor! Bende inat ettim bidaha başvuru yaptım kimlik fotokopisi + maaş bordrosu + icra kaydı bulunmadığına dair belge + kamu personeli olduğuma dair belgeleri faksladım bakalım bekliyorum artık dahalada olumsuz sonuçlanırsa ve sebebini söylemezlerse vatanbilgisayardan ricam anlaşmasını falan bozsun çünkü bu banka ciddi derecede kariyerini sarsacak kanısındayım.
    Neyse arkadaşlar dinlediğiniz için teşekkürler! 225bw elime ulaşır ulaşmaz yorumlarımı ve geniş fotoları ekliycem. Vatancomputer'a teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

Sağol
    Monitörü biraz kullandıktan sonra güzel bir yazı yazacağım,şimdilik acele etmiyorum,malum bir incelememiz halihazırda var.
    Bir ölü pikselim çıktı,değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Monitörün ortasında olmasına rağmen hiç görünmüyor,hatta test ederken farketmedim bile.Şimdi değiştirsem ikincisinde de birden çok çıkar falan,uğraşmaya değmez herhalde,hiç rahatsız etmiyor çünkü.Siz ne dersiniz?
    Bir de kısacık oyun performansından bahsetmek istiyorum,HL2 Episode One,Dark Messiah ve PES6 ile test ettim.PES6 hariç çok çok memnun kaldım,ne yazık ki PES'de bozulmalar oluyor.Bana özgü bir şey mi bilmiyorum ama bulanıklaşma ve çok az ghosting gözlemledim.Kafama takılmadı desem yalan söylemiş olurum.Backlight en ufak bir rahatsızlık vermezken,PES oynarken böyle şeyler yaşamam sinirimi bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 19 Kasım 2006; 7:51:02 >

• http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/ da bazı oyunların hem klasik 4:3 hem de geniş ekran 16:10'da nasıl göründüklerine baktım. Geniş ekranda nesneler sanki ekranı kaplamak için yatay doğrultuda biraz yayvanlaşıyor gibi geldi. Klasik 4:3 ekranda daha doğal göründü. Bilemiyorum belki alışmadığım içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/ da bazı oyunların hem klasik 4:3 hem de geniş ekran 16:10'da nasıl göründüklerine baktım. Geniş ekranda nesneler sanki ekranı kaplamak için yatay doğrultuda biraz yayvanlaşıyor gibi geldi. Klasik 4:3 ekranda daha doğal göründü. Bilemiyorum belki alışmadığım içindir.

bahsettiğin olay ws desteklemeyen oyunlar için geçerli ws destekleyenlerde o olay yok....
  • Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

cok gec yazabıldım kusuruma bakma hayırlı olsun 225bw ..

yayla desktopa hosgeldın

Sağol
    Monitörü biraz kullandıktan sonra güzel bir yazı yazacağım,şimdilik acele etmiyorum,malum bir incelememiz halihazırda var.
    Bir ölü pikselim çıktı,değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Monitörün ortasında olmasına rağmen hiç görünmüyor,hatta test ederken farketmedim bile.Şimdi değiştirsem ikincisinde de birden çok çıkar falan,uğraşmaya değmez herhalde,hiç rahatsız etmiyor çünkü.Siz ne dersiniz?
    Bir de kısacık oyun performansından bahsetmek istiyorum,HL2 Episode One,Dark Messiah ve PES6 ile test ettim.PES6 hariç çok çok memnun kaldım,ne yazık ki PES'de bozulmalar oluyor.Bana özgü bir şey mi bilmiyorum ama bulanıklaşma ve çok az ghosting gözlemledim.Kafama takılmadı desem yalan söylemiş olurum.Backlight en ufak bir rahatsızlık vermezken,PES oynarken böyle şeyler yaşamam sinirimi bozdu.

Su backlıght konusunda hemfıkır oldugumuza cok sevındım. Boylece bu konunun genelde rahatsız edıcı olmadıgı konusu bıraz daha netlık kazanmıs oluyor...
    Eger aldıgın yerle bunu bastan konustuysan ve kutu ıcerıgın tamsa degıstırmeyı deneyebılırsın ama senı rahatsız etmıyorsa kafana takma cunku bıldıgınız gıbı olu pıksel durduk yere kut dıye de cıkabılıyor forumda buna benzer konuslardea yakınanlar var buı monıtor ıcın degıul genel bı durum bu .Arkadas almıs eve gıtmıs kullanmıs kullanmıs 2 hfata gecmıs bı anda ekranda bınokta gormus ve hooop olu pıksel . kısısel bı karar ama deıstırme ımkanın varsa degıstır .
    Pese gelınce denemdım hıc kesın bısye soleyemıycem ama cs de cıkmayıp pes de cıkması benı sasırttı dıyebılırım bu arada ekran kartın neydı belkı etkısı olabılır dıye dusunuyorum..

Bu arada forumda ınternetten almayı dusunen arkadaslar var aslına bakarsanız kagıt ustunde cok mantıklı yaptıkları ama elımızde kalmadı tukendı cevabını almaları cok muhtemel ..onlara netten sıparıs verıp yerlerı yakında ıse gıdıp vatandan sahsen almalarını tavsıye ederım hatta topkapaı vatanda ust kattakı kafede sıparıs verıp alt kattan urunu alıp gıden cok bılıyorum. Yalnız tek sart kart sahıbının sahsen orda olması babamın abımın arkadasın kartı dersenız urunu alamazsınız. Bu konuyu telefon acıp gorusebılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 19 Kasım 2006; 11:58:57 >

• arkadaşımda 170x6fb var .Onada pes yüklemiştim görüntüşlerde bi bulanıklık bi acayiplik..diğer herşeyde 10 numara .Bence Pes da genel bir prblem var
  • Pes'dekı numaranın tam olarak ne olduğunu bilmemekle beraber bendede böyle bir soruna neden oluyor lcdlerde..

Vx2025de hersey mukemmeldı..Ghostıng tarzı en ufak birşey yokdu..Ancak şu an kullandığım 190c'de ghostıng yapıyor oyun..ancak sadece pes'e özel birşey bu..Neden olduğunu tam çözebilmiş değilim..samsungdada ilk denicem şey o olacak zaten..pazartesı kargo gelır umarım
  • arkadaşlar cuma günü vatandan sipariş verdim.. yarın gelmesini bekliyorum..
    vatanla 3 kere görüşmem oldu.. ölü piksel konusunda 1 hafta, 2 hafta ve enson 1 ay 1 ölü piksele bile firma garantisi verdiklerini söylediler..
    1 ay diyen arkadaş ürün sorumlusuyla görüşerek bu bilgiyi verdi.. 1 aydan sonra samsung tarafından 5 ve üzeri ölü piksel garantiliymiş..
    sizlere de farklı bilgi verilmiş olabilir.. bilginize..
  • quote:

quote:

quote:

Sağol

hocam hem ölü piksel var diyorsun hemde kullanmaya devam ederim diyorsun çok şaşırdım doğrusu demekki sen çok pimpirikli biri değilsin hiçbirşeyi takmıyorsun ben hayatta duramam direk değiştiririm

• quote:

Benim 12ms ViewSonic VX912 bile PES 5 de ghosting yapmıyor.
    O sorun ekran kartı veya ayarlarından kaynaklı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.