Şimdi Ara

Samsung 225BW (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

oo aldın demek, hayırlı olsun yeni monitörün, incelemeni bekliyorum

Sağol
    Monitörü biraz kullandıktan sonra güzel bir yazı yazacağım,şimdilik acele etmiyorum,malum bir incelememiz halihazırda var.
    Bir ölü pikselim çıktı,değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Monitörün ortasında olmasına rağmen hiç görünmüyor,hatta test ederken farketmedim bile.Şimdi değiştirsem ikincisinde de birden çok çıkar falan,uğraşmaya değmez herhalde,hiç rahatsız etmiyor çünkü.Siz ne dersiniz?
    Bir de kısacık oyun performansından bahsetmek istiyorum,HL2 Episode One,Dark Messiah ve PES6 ile test ettim.PES6 hariç çok çok memnun kaldım,ne yazık ki PES'de bozulmalar oluyor.Bana özgü bir şey mi bilmiyorum ama bulanıklaşma ve çok az ghosting gözlemledim.Kafama takılmadı desem yalan söylemiş olurum.Backlight en ufak bir rahatsızlık vermezken,PES oynarken böyle şeyler yaşamam sinirimi bozdu.

hocam hem ölü piksel var diyorsun hemde kullanmaya devam ederim diyorsun çok şaşırdım doğrusu demekki sen çok pimpirikli biri değilsin hiçbirşeyi takmıyorsun ben hayatta duramam direk değiştiririm

Ya hocam sende amma löle yaptın ya ..Bu kadar takıyosan kafaya lcd alma derim.öp çıkar yeri gelir karanlık sahnelerde ne kadr iyi olursa olsun zayıf kalır, tepki süresi ne kadr iyi olursa olsun fps de hissedersin.Yani lcd 4 : 4 lük bi teknoloji değilki kendini sıkarak değiştiremezzin baı şeyleri.Al kullan gitsin 2 sene sonra illaki bi bütçe ayırıp(şimdiden alabiliyosan az çok imkanın vardır)değiştirirsin daha kusursuzu ile.Aldığı şeyden uzun sene kar etme amaçlı bakıyosan bu piyasaya 997MB la idare edicen.

• valla ben ölü piksel olduğunu bile bile o monitörü kullanmam benim almak istediğim lcd'ler varda tr'de yok , yoksa ben ne alacağımı çok iyi biliyorum ki bende crt'lerin krallarını kullandım uzun bir süre ama saçlarım crt'nin yaydığı radyasyondan dolayı bayağı bir döküldü lcd'ye o yüzden geçeceğim ama dediğim gibi almışken adam akıllı birşey olsun istiyorum adam akıllı lcd'lerde istediğim modellerde tr'de yok işte

• dostum hepsınde olu pıksel cıkıcak dıye bısey yok...arkadasta cıkmıs sende cıkmaz zaten fırmanın sartlarınıda yazmıs kaç olu pıksele kadar garantı verıyor dıye...bu urun f/p urunudur 22 widescreen 5 ms bu fıyata bence ıdeal ...backlıghte da olabılır ...zaten bu kusurlara cok takılacaksanız benq yada nec alabılırsınız..tabı bu fıyata 22 veya 23 wıdescreenını bulabılırsınız...
  • quote:

valla ben ölü piksel olduğunu bile bile o monitörü kullanmam benim almak istediğim lcd'ler varda tr'de yok , yoksa ben ne alacağımı çok iyi biliyorum ki bende crt'lerin krallarını kullandım uzun bir süre ama saçlarım crt'nin yaydığı radyasyondan dolayı bayağı bir döküldü lcd'ye o yüzden geçeceğim ama dediğim gibi almışken adam akıllı birşey olsun istiyorum adam akıllı lcd'lerde istediğim modellerde tr'de yok işte

Saçların erkek olduğu için dökülüyor:P

• SAdece erkek olduğum için crt'nin lcd'den 10 kat daha fazla yaymış olduğu radyasyondan dolayıda
  • lcd de 1/10 da olsa radyasyon varmı bilmiyodum
  • Bir Allahın kulu denese ya şu monitör 1920*1200 60Hzde açılıyor mu açılmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Bir Allahın kulu denese ya şu monitör 1920*1200 60Hzde açılıyor mu açılmıyor mu?

nasıl yapacagımı soylersen hemen yapıım
    ati catalystte force yapmana bıle ızın vermıyor control panelde ole bır secenek de yok dogrusunu ıstersen ben de merak edıyorum nasıl yapıldıgını
  • masaüstü - sağ klik - özellikler - ayarlardan çözünürlüğü, yine ayarlarda gelişmiş - monitörden de ekran tazeleme sıklığını ayarlayabilirsiniz..
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

oo aldın demek, hayırlı olsun yeni monitörün, incelemeni bekliyorum

Sağol
    Monitörü biraz kullandıktan sonra güzel bir yazı yazacağım,şimdilik acele etmiyorum,malum bir incelememiz halihazırda var.
    Bir ölü pikselim çıktı,değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Monitörün ortasında olmasına rağmen hiç görünmüyor,hatta test ederken farketmedim bile.Şimdi değiştirsem ikincisinde de birden çok çıkar falan,uğraşmaya değmez herhalde,hiç rahatsız etmiyor çünkü.Siz ne dersiniz?
    Bir de kısacık oyun performansından bahsetmek istiyorum,HL2 Episode One,Dark Messiah ve PES6 ile test ettim.PES6 hariç çok çok memnun kaldım,ne yazık ki PES'de bozulmalar oluyor.Bana özgü bir şey mi bilmiyorum ama bulanıklaşma ve çok az ghosting gözlemledim.Kafama takılmadı desem yalan söylemiş olurum.Backlight en ufak bir rahatsızlık vermezken,PES oynarken böyle şeyler yaşamam sinirimi bozdu.

hocam hem ölü piksel var diyorsun hemde kullanmaya devam ederim diyorsun çok şaşırdım doğrusu demekki sen çok pimpirikli biri değilsin hiçbirşeyi takmıyorsun ben hayatta duramam direk değiştiririm

Sorun ne onu saptayalım;ÖP'ün seni psikolojik olarak rahatsız etmesi mi,yoksa gerçekten gözüne takılıp rahatsız etmesi mi?Sen bu işi takıntı haline getirmişsin;çünkü bendeki ÖP gerçekten farkedilmiyor.Monitöre iyice yaklaşıp ekranı siyah yaparsan farkediyorsun yani.Aksine çok pimpirikliyimdir,aldığım her ürünü haftalarca,aylarca araştırırım,hep en iyisini almaya bakarım.O yüzden kuşkun olmasın,toz zerresi kadar bir beyaz nokta için deli olmaya gerek yok..He bakarsın kafama eser,götürürüm;ama öyle dediğin gibi o monitör kullanılmaz falan değil durum.Pimpirikliyle takıntılıyı karıştırmamak lazım.

• quote:

Sorun ne onu saptayalım;ÖP'ün seni psikolojik olarak rahatsız etmesi mi,yoksa gerçekten gözüne takılıp rahatsız etmesi mi?Sen bu işi takıntı haline getirmişsin;çünkü bendeki ÖP gerçekten farkedilmiyor.Monitöre iyice yaklaşıp ekranı siyah yaparsan farkediyorsun yani.Aksine çok pimpirikliyimdir,aldığım her ürünü haftalarca,aylarca araştırırım,hep en iyisini almaya bakarım.O yüzden kuşkun olmasın,toz zerresi kadar bir beyaz nokta için deli olmaya gerek yok..He bakarsın kafama eser,götürürüm;ama öyle dediğin gibi o monitör kullanılmaz falan değil durum.Pimpirikliyle takıntılıyı karıştırmamak lazım.

Hocam aldığın yer ölü piksel garantisi vermişse sana elbette götürmen gerekir, benim anlatmak istediğim şey bile bile neden değiştirmiyorsun eğer ölü piksel garantisi verdiyse aldığın firma (ha firma ölü piksel garantisi veripte sen üşengeçliğinden götürmüyorsan ona birşey diyemem demekki seni ne ölü piksel nede backlight rahatsız ediyor )

• quote:

quote:

Hocam aldığın yer ölü piksel garantisi vermişse sana elbette götürmen gerekir, benim anlatmak istediğim şey bile bile neden değiştirmiyorsun eğer ölü piksel garantisi verdiyse aldığın firma (ha firma ölü piksel garantisi veripte sen üşengeçliğinden götürmüyorsan ona birşey diyemem demekki seni ne ölü piksel nede backlight rahatsız ediyor )

Backlight konusunda zaten yapacağın bir şey yok,rahatsız etse ne farkederdi ki?
    Her ÖP rahatsız etmez demiyorum,ama benim tecrübe ettiğim ÖP rahatsız etmiyor,evet.
    Değiştirmiyorum da demedim ki,değiştirmeyebilirim dedim.Sebebini de söyledim,rahatsız edici bir ÖP yok,sürekli Vatan'a gidecek vakit de yok..
    Neyse yarın akşam gidebilirim belki,geldikten sonra son durumu yazarım tekrar.

• quote:

quote:

quote:

Backlight konusunda zaten yapacağın bir şey yok,rahatsız etse ne farkederdi ki?
    Her ÖP rahatsız etmez demiyorum,ama benim tecrübe ettiğim ÖP rahatsız etmiyor,evet.
    Değiştirmiyorum da demedim ki,değiştirmeyebilirim dedim.Sebebini de söyledim,rahatsız edici bir ÖP yok,sürekli Vatan'a gidecek vakit de yok..
    Neyse yarın akşam gidebilirim belki,geldikten sonra son durumu yazarım tekrar.

hayır almışken öp'siz olanını almak var dimi ö.p garantisi varsa git değiştir

• quote:

ben benq 20" alırken stok yoktu; vitrin ürününü aldım, almadan önce denedim; sağ altta bir ölü piksel vardı. bile bile aldım, 1.7 milyon pixeldenden biri de ölü olsun amaaan yani.
    kafaya takıp takmayacağına göre kendin karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 20 Kasım 2006; 1:12:20 >
  • Bu monitörü en uygun fiyata alabileceğimiz yer neresi arkadaşlar?

Ben illa gümüş renk olanı almak istiyorum, siyah monitör istemiyorum.

Mesela hem gümüş renk satacak, hem fiyatı çok uygun olacak hem de ölü
    piksel garantili olacak

Bir de bahsedilen distribütörlerden hangisinin gümüş renk olanı getirdiğini
    yazabilir misiniz?
  • Beyler bence alacaklar biraz beklesin.. Benq nun 22 si çıkmış..Türkiyeye ne zaman gelir bilemiyorum ama onda bu tür beyazlık problemi olacağını sanmıyorum
  • şunu anlamış oeğilim.. benq ile samsung arasında benq daha mı iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

şunu anlamış oeğilim.. benq ile samsung arasında benq daha mı iyi...

Kesinlikle hayır
  • bu monitorun 19" lcdyle yanyana bir resmi ya da oranı gibi bir veriye sahip olan varm ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

şunu anlamış oeğilim.. benq ile samsung arasında benq daha mı iyi...

monitörleri inceleyip karşılaştırmadan bu soruya cevap vermek yanlış olur..
    ikisininde çok güzel modelleri var..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.