Şimdi Ara

Samsung 225BW (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 225BW yi Xbox360 da kullanan arkadaşlar var mı ? Ben 940BW almayı düşünüyordum X360 için ama 225BW de alabilirim.Acaba 225BW ye X360 bağlasam görüntüde herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım ?
  • karanlık mekanlı oyunlarda backlight bleeding rahatsız edebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

karanlık mekanlı oyunlarda backlight bleeding rahatsız edebilir.

Etmiyor arkadaşlar,kesinlikle backlight oyunlarda rahatsız etmiyor.Çok karanlık bir oyun sahnesi varsa,çok çok az bir backlight görüyorsunuz üstte ve altta (o resimdekilerle alakası yok,öyle olması için ekranın zifiri karanlık olması lazım).
    O yüzden backlight'ı kafaya takmayın,görüntü kalitesi tatmin edici.Ayrıca dün 1440x900 CoDII oynadım,gayet iyiydi.İlla native kullanacaksınız diye bir olay yok.Neyse incelemeyi hazırlamaya bir türlü vakit olmadı,gecikme için kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARTHNAZi

Beyler bence alacaklar biraz beklesin.. Benq nun 22 si çıkmış..Türkiyeye ne zaman gelir bilemiyorum ama onda bu tür beyazlık problemi olacağını sanmıyorum

O olmazsa başka bir şey olacaktır ya da bu kusuru da olmayacak ama fiyatı en az 200$ pahalı olacaktır ve 50 kere yazdığım üzere,backlight inanın bana kafaya takılacak bir şey değil.Kafaya takan adam kesinlikle bu konularda takıntılı olduğu için rahatsızlık duyuyordur,aksi taktirde gözü rahatsız etmesi gibi bir durum söz konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

Bir de kısacık oyun performansından bahsetmek istiyorum,HL2 Episode One,Dark Messiah ve PES6 ile test ettim.PES6 hariç çok çok memnun kaldım,ne yazık ki PES'de bozulmalar oluyor.Bana özgü bir şey mi bilmiyorum ama bulanıklaşma ve çok az ghosting gözlemledim.Kafama takılmadı desem yalan söylemiş olurum.Backlight en ufak bir rahatsızlık vermezken,PES oynarken böyle şeyler yaşamam sinirimi bozdu.

Benim 12ms ViewSonic VX912 bile PES 5 de ghosting yapmıyor.
    O sorun ekran kartı veya ayarlarından kaynaklı.

Ghosting çok az yapıyor zaten,benim söylediğim bulanıklaşma ve çizgiler oluşması.Bu durum da görüntünün yatay hareketlerinde meydana geliyor.Ekran kartı X800XL,ayarlarla da ilgili bir durum olacağını sanmıyorum.2 senedir kullandığım ayarları kullanıyorum,hiç bir oyunda sorun yapmayıp bunda yapması ilginç.

• ya benim monitörümün ortasında Tam ortasında hemde ölü pixel var :))) yani o kadar iyimseirm ki onu oyunlarda hedef olarak kullanıyorum : ))) hiçbir takıntım yok : ) Bu tamami ile piskolojik bişey arkadaşlar : ) 1 ölü pixelden rahatsız olup onu sorun eden insan bence fazla pimpiriklidir :) kötü bişey söylemiyoırum kims eyanlış anlamasın :)) çok titiz olmak her zman iyi değil

Bu monitörü ARENA bilgisayar getirecek mi??? bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ya benim monitörümün ortasında Tam ortasında hemde ölü pixel var :))) yani o kadar iyimseirm ki onu oyunlarda hedef olarak kullanıyorum : ))) hiçbir takıntım yok : ) Bu tamami ile piskolojik bişey arkadaşlar : ) 1 ölü pixelden rahatsız olup onu sorun eden insan bence fazla pimpiriklidir :) kötü bişey söylemiyoırum kims eyanlış anlamasın :)) çok titiz olmak her zman iyi değil

• Herkesin görüşüne saygımız var her insan farklıdır ben asla ve asla ölü pikseli görüpte bir monitörü bana yarı fiyatına verseler almam zaten lcd'lerin en büyük kusuru ölü pikselller ve backlight sorunları... yoksa ghosting, twinkling efect filan bu sorunlar tüm lcdlerde var
  • dostlar monitörüm az önce geldi..
    ölü piksel göremedim inşallah yoktur..
    backlight dan korktuğum kadar rahatsız olmadım.. çoğu monitörde olduğu kadar var bence..
    izlenimlerimi daha sonra ayrıntılı olarak aktarırım..
  • 225bw yi ben xbox 360 da da kullanıyorum.Önceki 19" philips 190c ye göre oldukça farklı.Resmen lcd tv de oynuyormuş havası verdi.Tabii component girişleri olsaydı monitörün renkler daha canlı olacaktı vga girişten taktığım için her lcd de olduğu gibi biraz soluk.Fakat göz alışınca mükemmel oluyor.Ayrıca ghosting problemi de yok.Zaten bu monitörü alma sebebim 360 da kullanmak içindi.en ufak 23" lcd tv ye 1.500 ytl vereceğime yarı fiyatına 1" küçük ve pc de daha verimli olacak olan 225bw yi tercih ettim.Bana göre çok da haklı çıktım.Bu monitörü tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.
  • @fortress34
    Güle güle kullan
    ÖP çıkarsa da takma kafanı,Vatan'dan aldıysan değiştirme şansın var zaten.Ben bu akşam vakit bulursam uğrayıp,değiştireceğim.Değiştirme şansım olmasaydı da hiç önemsemezdim gerçekten.

@boylum
    Hayırlı olsun,360'ın yanına çok yakışmıştır eminim
    Bende de oyun problemi yalnızca PES'te oldu,onun dışında Dark Messiah,CoDII,Guild Wars,HalfLifeII Episode One denemeleri yaptım,performans mükemmel.Sanki CRT'de oynarmış gibi oynuyorsun,ayrıca 22" olması apayrı bir güzellik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Herkesin görüşüne saygımız var her insan farklıdır ben asla ve asla ölü pikseli görüpte bir monitörü bana yarı fiyatına verseler almam zaten lcd'lerin en büyük kusuru ölü pikselller ve backlight sorunları... yoksa ghosting, twinkling efect filan bu sorunlar tüm lcdlerde var

Şöyle 24",mva panel,muhteşem bir monitör olsa,öyle böyle değil ama,fiyatı sen de 2000 ben diyeyim 3000YTL.Al hocam sana yarı fiyatına ama bir tane ÖP var desem,havada karada kaparsın;yapma şimdi.
  • quote:

quote:

Herkesin görüşüne saygımız var her insan farklıdır ben asla ve asla ölü pikseli görüpte bir monitörü bana yarı fiyatına verseler almam zaten lcd'lerin en büyük kusuru ölü pikselller ve backlight sorunları... yoksa ghosting, twinkling efect filan bu sorunlar tüm lcdlerde var

Şöyle 24",mva panel,muhteşem bir monitör olsa,öyle böyle değil ama,fiyatı sen de 2000 ben diyeyim 3000YTL.Al hocam sana yarı fiyatına ama bir tane ÖP var desem,havada karada kaparsın;yapma şimdi.

Almam der ama alır MVA diyince ne yapacağını şaşırır @helsloot Böle ikileme sokmayın adamı yazık

• @Drizzt DoUrden teşekkürler dostum..
    verilen parayı hakeden bir monitör aldık..
    isteyen tüm arkadaşların alması dileğiyle..

arkadaşlar bu arada carbon oynayım dedim.. 1280x1024 den yüksek çözünürlük çıkmıyor..
    oyunun widescreen desteği yokmu?
  • quote:

quote:

Vallahi almam billahi almam hatta şöyle bir örnek vereyim, arkadaşımda IPS panelli nec 20" wide var amerikadan getirtmişti sonra türkiyeyede geldi ekranın sağında 1 tane ölü piksel var ama sana uygun fiyattan veririm dedi tr'de fiyatı 1.200 yada 1.300 olması lazım bana 700'e verecekti ama ben almadım , @Drizzt DoUrden hocam asıl okadar pahalı bir monitör alıpta 1 tane ölü piksel cıkması beni delirtir haa ucuz birşey alırsında idarelik 17 " filan ozaman takmazsın ama hem mükemmel bir monitör alıp hemde ekranın tam ortasında sana karşı sırıtan bir ö.p olacak ve ben onu kullanacam gerçekten kullanamam

• wallaha ölü pixel için indirimi bilmem de, ben aldıktan sonra ölü pixel çıkarsa, değişimi için başvururum, değişmezlersede veya hani zamanı geçmişse falan filan hiç ama hiç dert etmem :)))

ARENA stoklarına giricekmi acaba bu monitör yaaaaaaaa, merak la bekliyrum 205BW var ama bu yok listede.
  • Bu monitörü en uygun fiyata alabileceğimiz yer neresi arkadaşlar?

Ben illa gümüş renk olanı almak istiyorum, siyah monitör istemiyorum.

Mesela hem gümüş renk satacak, hem fiyatı çok uygun olacak hem de ölü
    piksel garantili olacak

Bir de bahsedilen distribütörlerden hangisinin gümüş renk olanı getirdiğini
    yazabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Izzet

Bu monitörü en uygun fiyata alabileceğimiz yer neresi arkadaşlar?

Ben illa gümüş renk olanı almak istiyorum, siyah monitör istemiyorum.

Mesela hem gümüş renk satacak, hem fiyatı çok uygun olacak hem de ölü
    piksel garantili olacak

Bir de bahsedilen distribütörlerden hangisinin gümüş renk olanı getirdiğini
    yazabilir misiniz?

Benim bildiğin gümüş renk 225BW Nova Bilgisayarda var. Zaten reklamları var ulaşırsın.

En düşük fiyatta 439$+KDV den aşağı görmedim. Gerçi heryere gelince görürüzde şu anda yok ..
  • Ürün bugün kont'un stoklarına girecekmiş,yarın yada çarşamba exa bilgisayara girecek ben bir tane ayırtdım geldiği zaman hemen alıcam.
  • Valla crt monitörü sattık 225 bw alacaz diye! cuma sipariş verdik sanırım vatan daha kargoya vermedi bizim monitörü, yarında eski monitörü kargoya vericem herhalde 4-5 gün pcsiz kaldık kafayı yerim artık evde:( Arkadaşlar şu vatanın müşteri hizmetleriyle konuşma şerefine nail olan var mı yaa?:) iki gündür top5 den listeye giriyorum ıkınıyorum ıkınıyorum top 3 ün ötesine geçemiyorum! Süperim dimi?:)Bilmiyorum sizde rahatsızmısınız da, vatan kargo numarası falanda vermiyor. İşleme alındı diyor siparişlerde çıktı mı kargo çıkmadı mı nerde hiç belli diil artık! Bazen büyük şirketler bu kadar küçük hatalarla çook puan kaybediyorlar. Hepsiburada çalışanlarının ellerini öpücem yaa:) keşke stoklara erken girseydi ordan alırdım ne güsel. Şimdiye çoktan gelmiş ve bende sizden biri olmuştum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.